yuria ועופר
תודה על ההתייחסות המהירה...
לגבי השיפור באיכות - הבנתי את העניין. לא ציפיתי שהמשפט Garbage in garbage out ירדוף אותי גם בפורום

אבל מה שנכון נכון...
למען האמת אני רואה די הרבה תכני SD וכמו שכבר רשמתי מתלבט מאוד אם לקנות את המכשיר או לשדרג לממיר HD, כרגע אני נוטה לקנות את המכשיר.
yuria - לגבי שאלתך , יש לי כניסת S_VIDEO. אין כניסת SCART. אני מניח ששאלת מסיבה מסויימת, סקרנת אותי...
אני גם חושב שהמחיר הוא מחיר טוב במיוחד לנוכח כמויות הביקורות החיוביות שקראתי על המכשיר.
עוד שאלה קטנה של צעיר בתחום - הבנתי שהעדיפות היא להגדיר את הDVDO על מצב AUTO כך שהרזולוציה תותאם לNATIVE RATE של המסך, איך אני יודע אם המסך שלי תומך ב-NATIVE RATE? אני מראש מניח שכן, כי לפי מה שאני מבין העניין הזה של NR קיים כבר מס' שנים ולא רואה סיבה שדגם כזה לא יכלול זאת. יש לך מושג איך ניתן לוודא זאת בוודאות?
עופר - יש לי שאלה שאשמח אם תוכל לענות עליה. למען האמת כבר רשמתי אותה אבל אשמח לשמוע את דעתך:
האם בטלויזיות של היום (יש לי את 50V20 של פנסוניק) מעבד התמונה כבר מספק את הסחורה ומבטל את הצורך במכשיר כגון DVDO או שעבור צופה בתכני SD עדיין יש יתרון בשימוש במכשיר כזה ע"פ מעבד תמונה של המסך שהזכרתי?
אני שואל כי אני חושב (ואם אני טועה ומטעה אז אני מתנצל) שקראתי איפשהו שכתבת שמעבדי התמונה החדשים מורידים באופן ניכר את הצורך במכשירים כאלו. ניסיתי לשחזר את המקום בו אני חושב שקראתי את זה אבל ללא הצלחה ולכן אני שואל אותך שוב...