רעיונות לשדרוג:
-
ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
היי לכולם וחג שמח!
ברשותי Gaggia baby twin בת 8 חודשים ומטחנת ascaso i mini חדשה.
אינני מרוצה כל כך מההקפצה במכונה( הבנתי שבמכונה הזו זה טרמובלוק), ולכן עלו לי כמה שאלות:
1. האם יש שוק בארץ למכירת מכונות קפה יד שניה?
2. כמה הייתי מקבל על מכונה כזו לדעתכם?
3. איזה מכונה הייתם לוקחים אם הייתי מוסיף כ2000 ש"ח למה שכביכול אקבל על הGAGGIA.
תודה
ברשותי Gaggia baby twin בת 8 חודשים ומטחנת ascaso i mini חדשה.
אינני מרוצה כל כך מההקפצה במכונה( הבנתי שבמכונה הזו זה טרמובלוק), ולכן עלו לי כמה שאלות:
1. האם יש שוק בארץ למכירת מכונות קפה יד שניה?
2. כמה הייתי מקבל על מכונה כזו לדעתכם?
3. איזה מכונה הייתם לוקחים אם הייתי מוסיף כ2000 ש"ח למה שכביכול אקבל על הGAGGIA.
תודה
יש שוק ליד 2, אבל הוא די עיף מאוד.. אם ובאמת אתה רוצה לשדרג אתה צריך לקחת בחשבון שכנראה לא תקבל על המכונה מחיר כמו שבאמת היא שווה.. במיוחד לא על הגאג'יות שהשוק די מוצף בהן ובגלל זה המחיר לא מוצלח יותר מדי..
בכל מקרה אם החלטת לשדרג והרוב זה בגלל ההקצפה, אז אני מבין שאתה נוהג לשתות קפוצ'ינו בדרך כלל? בכל מקרה אם ובאמת תרצה שיפור משמעותי בבהקצפה אז אתה צריך להתקדם למכונת HX - מחליף חום - במכונה כזאת אתה יכול גם לחלוט קפה וגם להקציף באותו זמן! ואם הרבה כוח הקצפה!
אתה יכול לקחת לדוגמא את האוסקר של נובה סימונלי שמכירה יחסית זול והיא מכונה מומלצת מאוד! ובמקביל אתה יכול לעלות כבר לאזור המכונות אם ראש הE61 שבהם תקבל גם שיפור משמעותי בקפה! מאוד מאוד משמעותי!!
יש אוסקר של חבר מהפורום בלוח היד 2 של הפורום- תבדוק אותה המחיר סביר והוא עשה בה כמה שינויים שמעלים את המכונה לליגה אחר לגמרי מהמקור שלה..
המטחנה שלך מעולה אין צורך להחליף אותה- רק במידה ואתה רוצה לשדרג כבר את כל הסט.. אבל יותר חשוב קודם מכונה טובה.
בכל מקרה אם החלטת לשדרג והרוב זה בגלל ההקצפה, אז אני מבין שאתה נוהג לשתות קפוצ'ינו בדרך כלל? בכל מקרה אם ובאמת תרצה שיפור משמעותי בבהקצפה אז אתה צריך להתקדם למכונת HX - מחליף חום - במכונה כזאת אתה יכול גם לחלוט קפה וגם להקציף באותו זמן! ואם הרבה כוח הקצפה!
אתה יכול לקחת לדוגמא את האוסקר של נובה סימונלי שמכירה יחסית זול והיא מכונה מומלצת מאוד! ובמקביל אתה יכול לעלות כבר לאזור המכונות אם ראש הE61 שבהם תקבל גם שיפור משמעותי בקפה! מאוד מאוד משמעותי!!
יש אוסקר של חבר מהפורום בלוח היד 2 של הפורום- תבדוק אותה המחיר סביר והוא עשה בה כמה שינויים שמעלים את המכונה לליגה אחר לגמרי מהמקור שלה..
המטחנה שלך מעולה אין צורך להחליף אותה- רק במידה ואתה רוצה לשדרג כבר את כל הסט.. אבל יותר חשוב קודם מכונה טובה.
-
ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

וואוו, איזה תגובה מהירה. אתם מדהימים.
כמה עולה אוסקר חדשה?
וe61 זה דגם של מכונה? או משהו אחר?
כמה עולה אוסקר חדשה?
וe61 זה דגם של מכונה? או משהו אחר?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אוסקר חדשה בסביבות 4000.
E61 הכוונה למכונת קפה מקצועית עם ראש חליטה מסוג זה ויש הרבה דגמים שדומים באיכות הקפה אבל שונים במבנה של המכונה כגון גודל דוד ואיכות הרכיבים.
דוגמה למכונות נפוצות וטובות:
Quickmill anita
Ecm celini
Super domobar
ויש עוד כמובן
כדאי שתקרא קצת ותתרשם.
E61 הכוונה למכונת קפה מקצועית עם ראש חליטה מסוג זה ויש הרבה דגמים שדומים באיכות הקפה אבל שונים במבנה של המכונה כגון גודל דוד ואיכות הרכיבים.
דוגמה למכונות נפוצות וטובות:
Quickmill anita
Ecm celini
Super domobar
ויש עוד כמובן
-
ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

הבנתי. בקיצור יש לי שיעוריי בית לעשות...
קצת חרטה שקניתי את הgaggia baby twin במחשבה לאחור(למרות שזו המכונה הראשונה שלי....), אבל ככה לומדים נכון?
תודה רבה על התמיכה. נבנה תקציב של כ4-5אלף שקל, ונחזור להתייעצות
תודה רבה וחג שמח
קצת חרטה שקניתי את הgaggia baby twin במחשבה לאחור(למרות שזו המכונה הראשונה שלי....), אבל ככה לומדים נכון?
תודה רבה על התמיכה. נבנה תקציב של כ4-5אלף שקל, ונחזור להתייעצות
תודה רבה וחג שמח
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אל תתחרט. קנית מכונה טובה ולמדת עליה.
לי היתה גאג'יה קלאסיק (מכונה בליגה אחרת מהבייבי טווין אבל עדיין גאג'יה בסיסית) למשך חודש וחצי בדיוק, עד שהחלטתי שאני משדרג את עצמי וקניתי את האניטה.
קרא את המאמר הזה, הוא קצת ארוך אבל יעשה לך סדר:
http://www.htcafe.co.il/article01688.%D ... 7%A9%D7%9C
לי היתה גאג'יה קלאסיק (מכונה בליגה אחרת מהבייבי טווין אבל עדיין גאג'יה בסיסית) למשך חודש וחצי בדיוק, עד שהחלטתי שאני משדרג את עצמי וקניתי את האניטה.
קרא את המאמר הזה, הוא קצת ארוך אבל יעשה לך סדר:
http://www.htcafe.co.il/article01688.%D ... 7%A9%D7%9C
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -