קניית Nexus S
היי,
עברתי לא מעט על השרשורים באתר וחיפשתי במקומות נוספים.
עדיין לא קיבלתי את התשובה - מאיפה אני קונה את המכשיר ללא איש קשר בחו"ל.
מישהו יכול לייעץ לי מאיפה כדאי והאם היה עליו לשלם מסים וכדומה ומה יצא המחיר הסופי של העניין?
תודה וחג שמח!
עברתי לא מעט על השרשורים באתר וחיפשתי במקומות נוספים.
עדיין לא קיבלתי את התשובה - מאיפה אני קונה את המכשיר ללא איש קשר בחו"ל.
מישהו יכול לייעץ לי מאיפה כדאי והאם היה עליו לשלם מסים וכדומה ומה יצא המחיר הסופי של העניין?
תודה וחג שמח!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אפשר להזמין מBestBuy US עם שירותים כמו mustop , וכן תצתרך לשלם מיסים ,30 אחוז תוספת למחיר .
רק קח בחשבון שאם אתה צריך מכשיר לרשת של פלאפון תצתרך להזמין את הI9020A שנימכר בקנדה בBest Buy תחת המכשירים לרשת של ROGERS
רק קח בחשבון שאם אתה צריך מכשיר לרשת של פלאפון תצתרך להזמין את הI9020A שנימכר בקנדה בBest Buy תחת המכשירים לרשת של ROGERS
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
הבעיה עם Mustop היא שהכתובת שהם משתמשים לצורך קניה ושליחה של מוצרים כבר מוכרת בבסט ביי. מה גם שהם מצליבים את הכתובת billing שהכנסת (שזאת הכתובת ש mustop נתנו) לכתובת שמקושרת לכרטיס האשראי. אם הכתובות לא זהות אז הם מבטלים את ההזמנה. מנסיון. בקיצור בסט ביי דורשת קניה עם כרטיס אשראי אמריקאי.IamEzio כתב:אפשר להזמין מBestBuy US עם שירותים כמו mustop , וכן תצתרך לשלם מיסים ,30 אחוז תוספת למחיר .
רק קח בחשבון שאם אתה צריך מכשיר לרשת של פלאפון תצתרך להזמין את הI9020A שנימכר בקנדה בBest Buy תחת המכשירים לרשת של ROGERS...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
שום בעיה - ה-Nexus S שלי נרכש דרך Best Buy ארה"ב, נשלח ל-Mustop ומשם לארץ.
רק צריך בשדה הכתובת בעת הרכישה להוריד את האות C מאחרי המספר.
רק צריך בשדה הכתובת בעת הרכישה להוריד את האות C מאחרי המספר.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
מתי ביצעת את הרכישה?MarioMan כתב:שום בעיה - ה-Nexus S שלי נרכש דרך Best Buy ארה"ב, נשלח ל-Mustop ומשם לארץ.
רק צריך בשדה הכתובת בעת הרכישה להוריד את האות C מאחרי המספר....
אני שואל מכיוון שאני יודע שבהתחלה זה התאפשר אבל אני ניסיתי להזמין מכשיר באמצע פברואר וההזמנה בוטלה.
נותר רק לנסות