כמה דברים:
1. לא כל התמונות עברו...
2. HIBERNATE לכיבוי מלא?! אני מאוד מקווה שיצליחו להאיץ מאחר ומהניסיון המועט שלי - היציאה מהייברנט לוקח ה-ר-ב-ה יותר זמן מהדלקה אחרי כיבוי.
3. העתיקו פיצ'רים שקיימים עוד מאובונוטו, SUSE, FEDORA, MANDRIVA וכו' עוד מגירסאות 2007 ואף לפני כן (כמו ISO MOUNT, "חנות אפליקציות" שזה בשם אחר - synaptic manager או package manager וכד').
לא ציינת את הדבר הכי חשוב שפורסם עד כה, לדעתי לפחות. ווינדווס 8 יתמוך בסביבות עבודה ניידות שיטענו מדיסק און קי. אפשר יהיה להסתובב עם כל סביבת העבודה של המשרד על דיסק און קי ופשוט לטעון אותה בכל מקום שהולכים.
היחידים שכן רואים זה ISO MOUNT ו- חנות אפליקציות.
הייתי מגיב על השאר אם היה אפשר לראות משהו
טרול?
בגלל שציינתי עובדה?
אני באמת לא מבין את ההתלהבות מהפיצ'רים שהבאת מאחר ואני משתמש בהם על בסיס יומיומי כבר 5 שנים אינטגרייטד במערכת ההפעלה עם מערכת GUI מאוד פשוטה לתפעול.
אם היה כאן משהו להתלהב ממנו זה מה שהביא KomerKo
תבין שבכל פעם שה- PR של MS מריצים בהתלהבות רעיונות "סופר מגניבים",
אני נזכר בפרק של southpark שמשפט המפתח שרץ כל הפרק הוא:
Simpsons did it...
אותי הם משעממים ולא נתנו לי שום סיבה לחזור אליהם, ואני נטשתי בשלהי ה- XP
KomerKo
כן, זה פיצ'ר בהחלט מגניב.
אם כי... מקווה שיישמו אותו בצורה ידידותית יותר מאשר ב BSD...
לגבי טרולים... שוב זה לא דיון על מי המציא קודם ומה קדם למה... רוצה להדיין על זה פתח דיון משלך.
חלונות היא מערכת ההפעלה הנפוצה ביותר למחשבים ביתיים, והיחידה שמשמשת גם כפלטפורמת משחקים.
השירשור נועד לרכז מידע על הגרסא הבאה ולא עולם חלונות מול עולם הקוד הפתוח.
קיבלתי,
אז אולי פשוט שמנהל הפורום יסגור אותו לתגובות,
ויכניס רק עדכונים רלוונטים.
אני לא בא להשוות מערכות הפעלה,
אני בא לומר שאין בדברים שהבאת כל חידוש.
זה כמו שמישהו יפתח שירשור של "מדהים!!! חברת BMX הכניסה מנוע לאופניים וקוראת לזה מנוע מאופנן!!!".
מצטרף לטרול:)
כל "החידושים" האלה נראה שיושמו הרבה לפני בקוד הפתוח.
נכון ,רוב האנשים משתמשים בחלונות אז מה זה אומר?
אגב "רוב " האנשים - לא ראו מעולם מערכת אחרת פרט לחלונות.
"רוב" האנשים לא משחקים.
"רוב" האנשים לא צריכים משהו שהאלטרנטיבה בקוד הפתוח לא מאפשרת (כולל קלות בהתקנה ,תפעול נוח,תמיכה וכ').
אבל זה לא נושא השרשור - לכן,לא נותר להגיד ...
WINDOWS 8 ....יפה לאללה..."רןב" האנשים ישארו המומים לפלא הטכנולוגיה .
בWINDOWS 9 יהיה גם דסק טופ קוביה
agent__smith,
השימוש מצידך במילה "טרול" נעשה ביותר מידי קלות. החברים שהגיבו הינם חברים ותיקים ומוערכים, אחד הדברים האחרונים שהייתי מצפה מהם זה להפגין התנהגות של "טרול" והם בהחלט גם לא התנהגו כך ובנוסף, ההערות שלהם עינייניות. אם המטרה להראות את הפיצ'רים החדשים שיש במערכת הפעלה זאת, אפשר להפנות לרשת, יש אינספור אתרים שכבר עושים את זה וגם נראים כמו דפי PR של מיקרוסופט. אם המטרה לקיים דיון עינייני, כאן הפלטפורמה.
אני הייתי רוצה שיהיה אצלנו שרשור "שמועות" כזה, אך בהחלט הייתי רוצה לקרוא מה יש לחברי הפורום שלנו להגיד על זה.
בכל מקרה, השרשור הוא שלך ואם אתה מעדיף שחברי הפורום לא יגיבו, אתה יכול לבקש זאת יפה בהודעה אשר פותחת את השרשור.
אם כבר הדלפות, לפחות תביא את הדברים החשובים באמת
לדוגמא:
1. שיחזור למצב מפעל למערכת ההפעלה, בתוך 2 דקות - חסל פירמוט אחרי חצי שנה?
2. גרסת הטאבלט תצא בחלק הראשון של 2012
3. קורא PDF מובנה
4. תוכנת איחוי וניקוי דיסק חדשה (לפחות כלפי חוץ)
זיו לא פתחתי דיון מי העתיק ממי ולמה ובאיזה הקשר...
תמיד ויש לי דה גוו היה ככה ב7 ובXP , כל יציאת מערכת הפעלה חדשה מבית מיקרוסופט יקפצו אלה שיגידו זה היה קודם פה וזה העתיקו מפה או משם.זו לא מטרת הדיון ואנשים כאלה הם בדיוק טרולים.
לא קשור לחוסר כבוד למשתמשים.
זה דיון על MS OS מה יהיה חדש לא על דברים אחרים.
וUFFFNICK אם אתה כל כך בקיא ומביא את הדברים החשובים באמת כדבריך למה לא הקדמת אותי ופתחת דיון בעצמך ?
....אבל על מנת לא להעכיר את אווירת החג שיהיה לכולם חג שמח !!!
לא הגיע הזמן שהם ימתינו קצת עם מערכת הפעלה חדשה?
המון המון מקומות במיוחד עסקים עדיין עם XP.
המון חברות שיש להם תוכנות לכל מיני ענפים עסקיים לא נותנים תמיכה לווינדוס 7 וטוענים שהתוכנות שלהם לא נתמכות בווינדוס 7.
בנתיים נראה שרוב העולם הולך קדימה רק רוב התחום העסקי שלא כולל את ההייטק נשאר באותה נקודה של הXP.
agent__smith
כי כמו שאמרתי קודם, רוב ה"חידושים" די משעממים וממש לא מקוריים.
אלה שכן (כמו 1 ו-4) הם שיפורי טלאי המתגלגלים בתורשה מדור לדור,
שמצביעים על חולאיים כרוניים של מערכת ההפעלה הזו (בתכנון) שלא קיימים באחרות (גם לא במערכת ההפעלה של אפל).
אבל אתה יודע - למה להתאמץ בשיפורי מערכת כשכולם משתמשים בה?
וקצת פחות בציניות - מיקרוסופט חטפה חתיכת מכה עם ויסטה ומנסה להשתקם עם 7, שהיא השלמות שלא הגיעו ללוח הזמנים של ויסטה, וכולם יודעים כמה פעמים ההשקה נדחתה (וכנראה שגם עם 8, שנראת כמו השלמה של חורים שלא מסגרו ב-7 וויסטה). לכמה רגעים נראה שכרום OS נושפת בעורפה, ואולי אפילו אובונטו, אבל האוייב הגדול והמר של מיקרוסופט היום היא ה- XP.
לדעתי הם עושים לוקחים חתיכת הימור בזניחה של ה- XP (שהוא הימור נכון), אבל בשביל הימור כזה הם צריכים להתעלות על ה- XP,
לא בביצעים ותאימות, לא PR ולא יופי, אלא בכך שהלקוחות לשעבר שמשתמשים ב- XP יירצו לעזוב אותה.
בעיני רוב המשתמשים ה- "ווינדוזאים" השייכים לקטגוריית "כולם משתמשים בווינדוז" לא מבינים למה הם צריכים בעצם להחליף מערכת הפעלה.
בסופו של דבר, גייטס עושה את אותו המהלך שהכניס את המערכת לכל מחשב בבית -
הוא קושר את ההפצה של החומרה עם הפצת המערכת בהסכמי שותפות עם ענקיות החומרה, ובכך לא מאפשר בחירה אמיתית ללקוח.
כך, לקוח קונה מחשב מותג (כמו שהרוב עושים) ומקבלים מחשב מוכן עם מערכת הפעלה בלי שאלות ואפשרויות לבחור (לא שהם היו מבינים מה האופציות האחרות, כך שגם אם היתה ניתנת להם האפשרות לבחור כנראה שהיו בוחרים בשם שנשמע הכי מוכר).
לכן, בסופו של דבר XP תעלם, עם ההפצה של החומרה בכל בית ובית (וזה ייקח המון זמן, אבל יקרה וכבר לא תהיה הגמוניה של גרסא אחת, בגלל קצב הגרסאות שהולך ועולה),
וזאת לא בגלל שהלקוח ירצה, אלא כי לא תהיה לו אופציה אחרת.