יש לאחותי S12 של לנובו, אתמול היא מספרת לי שהכל נמחק ועולה כאילו וינדוס חדש,
בסוף התגלה NTUSER פגום, אחרי CHKDSK הכל חזר כולל הפרופיל, ממה שהבנתי היא שמעה מוזיקה והוא נתקע,
והיום כל מיני ביפים, חשבתי אחרי ה CHKDSK סתם לבדוק את מצב של C דרך SPINRITE 6,
משלב ראשון היה סקטור ב 36% שתוקן ללא בעיה, ב 61% הגעתי לסקטור פגום נוסף, השערתי את התוכנה לכמה שעות טובות, אך ללא פתרון, העלתי לרמה 5..גם לא ממש עזר, אני תוהה עם הוא דפוק פיזית..כי ככה כל הכונן נקי מבעיות ב סקטורים כאלו..
עולי להשעיר את התוכנה לעבוד כמה ימים ? עולי פרמוט יעזור ? תודה ...בכל מקרה יהיה לי גישה למחשב הזה רק עוד שבועיים, ולא ממש הייתי רוצה לפרמט ..
סקטור פגום, ניתן לשחזר?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בכל דיסק תמצא בסופו של דבר סקטורים דפוקים וכל דיסק מחזיק מספר סקטורים ברזרבה בדיוק מסיבה זו. לא הייתי מתרגש מזה יותר מידי. הסקטור הדפוק יסומן ככזה והדיסק יעבור להשתמש באחד מהאלו שברזרבה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אה מעולה
אני יסרוק בכל מקרה מעל ה 61% סתפ ליתר בטחון ..מיילה זה רק סקטור אחד, עולי יד עוד אחריות על המחשב ..צריך לבדוק,
פשוט די מוזר ש SPINRITE לא מצליחה לעשות את העבודה..,פירמוט לא יעזור אני מבין? או low level format ?
פשוט די מוזר ש SPINRITE לא מצליחה לעשות את העבודה..,פירמוט לא יעזור אני מבין? או low level format ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "