מסך חשמלי למקרן
אני רוצה לקנות מסך חשמלי למקרן מה לדעתכם מומלץ לבדוק בקניה מכוון שהמחירים קופצים.
יש מסך 244*244 של חברת VAGE ב1400 שח כולל שלט זה 1800 האם כדאי?
מסך של דרפר כבר קופץ ל3800 במידות האלה.
המקרן כנראה יהיה אפסון 3600
תודה מראש
יש מסך 244*244 של חברת VAGE ב1400 שח כולל שלט זה 1800 האם כדאי?
מסך של דרפר כבר קופץ ל3800 במידות האלה.
המקרן כנראה יהיה אפסון 3600
תודה מראש
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
VAGE? אולי VEGA...(ראש העין נכון? - לדעתי אפשר להשיג אותו במחיר מוזל יותר)
מסך 4:3 בגודל כמו שאתה מתאר יתחיל עם הזמן להתקפל בצדדים, לכן מומלץ לרכוש מסך 16:9. מתיחה או לא זה כבר תלוי בתקציב.
מסך 4:3 בגודל כמו שאתה מתאר יתחיל עם הזמן להתקפל בצדדים, לכן מומלץ לרכוש מסך 16:9. מתיחה או לא זה כבר תלוי בתקציב.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לגבי הדרפר - תבדוק כמה עולה מסך 16:9 בגודל דומה (נראה לי ש-106" הכי קרוב) - 3800 זה בטח לא יעלה (זה בערך מה שעלה המסך שלי שהוא 106" שלהם רק שיש לו דרופ של איזה 70 ס"מ או יותר לפני תחילת שטח ההקרנה).
כמובן שגם למסכים של דרפר, כמו כל מסך נגלל ללא מנגנון מתיחה יש גלים, אך ראיתי המון מסכי גלילה אחרים עם גלים הרבה יותר חמורים מאשר של הדרפר - ככה שלדעתי המסכים באספקט הזה עדיפים (או שאפשר לקחת מסך נגלל עם מתיחה של חברה שגם לא יודעת למדוד מדויק את הבד שהיא חותכת
)
כמובן שגם למסכים של דרפר, כמו כל מסך נגלל ללא מנגנון מתיחה יש גלים, אך ראיתי המון מסכי גלילה אחרים עם גלים הרבה יותר חמורים מאשר של הדרפר - ככה שלדעתי המסכים באספקט הזה עדיפים (או שאפשר לקחת מסך נגלל עם מתיחה של חברה שגם לא יודעת למדוד מדויק את הבד שהיא חותכת
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
Barel77,
ברור שאתה יכול להקרין איזה גודל שאתה רוצה (בגבולות הזום של המקרן, עפ"י מרחק ההקרנה שלו מהמסך) אבל היתרון ברכישה של מסך 16:9 הוא שבתכני 16:9 לא יהיה לך רקע לבן מעל / מתחת לתמונה וזה יתרון די משמעותי בצפייה.
אני במקומך לא הייתי רוכש מסך גלילה חשמלי ללא מתיחה בכ-3,500 ש"ח.
אם כבר אתה מוכן להוציא סכום כזה על מסך (ואני אומר לך מסנסיון שגם במסך שלי שנרכש ב-1,200 ש"ח אין כמעט גלים - מורגש רק בצורה מינורית בצפייה בכדורגל) אני כבר הייתי מעלה את הסכום בעוד 2,000 ש"ח ורוכש מסך מתיחה איכותי.
עידן
ברור שאתה יכול להקרין איזה גודל שאתה רוצה (בגבולות הזום של המקרן, עפ"י מרחק ההקרנה שלו מהמסך) אבל היתרון ברכישה של מסך 16:9 הוא שבתכני 16:9 לא יהיה לך רקע לבן מעל / מתחת לתמונה וזה יתרון די משמעותי בצפייה.
אני במקומך לא הייתי רוכש מסך גלילה חשמלי ללא מתיחה בכ-3,500 ש"ח.
אם כבר אתה מוכן להוציא סכום כזה על מסך (ואני אומר לך מסנסיון שגם במסך שלי שנרכש ב-1,200 ש"ח אין כמעט גלים - מורגש רק בצורה מינורית בצפייה בכדורגל) אני כבר הייתי מעלה את הסכום בעוד 2,000 ש"ח ורוכש מסך מתיחה איכותי.
עידן
התקציב שלי גג גג 2000 שח ואני מעדיף רק חשמלי .
לגבי 16:9 אני הולך לחבר גם את הממיר למקרן ולצפות בערוצים של YES HD .האם אני לא מגביל את עצמי רק לפורמט הזה.
ד"א כל הסרטים החדשים שאנחנו מורדים מהרשת הם 16:9 או 3:4 ?
יש מסך של חברת BEACON 234*132 16:9 ב2100 שח איך הוא?
הגובה 132 זה כולל את השטח השחור מלמעלה או שזה גודל החלק הלבן(מבחינת גובה המסך)?
תודה מראש וסליחה על החוסר ידע.
לגבי 16:9 אני הולך לחבר גם את הממיר למקרן ולצפות בערוצים של YES HD .האם אני לא מגביל את עצמי רק לפורמט הזה.
תודה מראש וסליחה על החוסר ידע.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
BEACON זה דגם של חברת דראפר...Barel77 כתב:התקציב שלי גג גג 2000 שח ואני מעדיף רק חשמלי .
תודה מראש וסליחה על החוסר ידע....
אם תשים לב המדבקה של ביקון היא מקדימה ושל דראפר מאחורה...
בכל מקרה בשניהם יש מדבקה MADE IN CHINA...