איזו לדעת כם מכונה טובה יותר מענין לקנות ומתלבט SpeedSter או la marzocc
-
amirya2009
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
איזו מכונה טוב יותר לדעתכם la mazrzocco gs3 או SpeedSter מעונין לקנות אחת מישתיהן
-
amirya2009
- חבר פעיל

ביררתי מחירים בנוגע ל la marzocco
המחיר שמצעתי בחו"ל לא היה בהפרש גדול ממה שהציע לי עופר מקפה גו עם לוקחים בחשבון גם את נושא של
האחריות אך השמח אם תוכל להפנות אותי לאתרים בח"ול אם מחירים שפחות מ 6495 $ אילו המחירים הכי
זולים שמצאתי וגם איזה מודל עדיף לקנות את הדגם הידני אם הפדל או האוטומטי
בברכה
אמיר
האחריות אך השמח אם תוכל להפנות אותי לאתרים בח"ול אם מחירים שפחות מ 6495 $ אילו המחירים הכי
זולים שמצאתי וגם איזה מודל עדיף לקנות את הדגם הידני אם הפדל או האוטומטי
בברכה
אמיר
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
לגבי המרצוקו אין ספק שעדיף לקחת את גרסת ה PADDLE וככה תהיה לך שליטה אולטימטיבית על הפרה-אנפיוזן ואני מסכים שנושא האחריות במכונות יקרות כאלו זה חשוב מאוד אבל במחירים כאלו ובמכונות מהליגה הזו יש המון שיקולי רגש ואני באופן אישי הייתי לוקח ספידסטר כי לא מצאתי משהו שמתעלה עליה
לגבי מחירים גם אני לא ראיתי GS3 בפחות ממה שציינת ואל תשכח שכשאתה מביא לארץ יש משלוח לא זול + 12% מכס + מע"מ והוצאות סביבתיות כמו עמיל מכס ואגרות קטנות.
שווה לך לעשות בירור ישירות מול היצרן של הספידסטר ולחשב כמה יעלה לך להביא אחת כזו (לדעתי זה יהיה יותר יקר משמעותית מ GS3 דרך קפה ג'ו).
תראה הבחירה ההגיונית יותר היא GS3 ואני מניח שעופר גם יתן לך מחיר טוב אם באמת תרצה לסגור עסקה אבל מי כבר הגיוני במכונות כאלו ?
מה לגבי מטחנה ?
לגבי מחירים גם אני לא ראיתי GS3 בפחות ממה שציינת ואל תשכח שכשאתה מביא לארץ יש משלוח לא זול + 12% מכס + מע"מ והוצאות סביבתיות כמו עמיל מכס ואגרות קטנות.
שווה לך לעשות בירור ישירות מול היצרן של הספידסטר ולחשב כמה יעלה לך להביא אחת כזו (לדעתי זה יהיה יותר יקר משמעותית מ GS3 דרך קפה ג'ו).
תראה הבחירה ההגיונית יותר היא GS3 ואני מניח שעופר גם יתן לך מחיר טוב אם באמת תרצה לסגור עסקה אבל מי כבר הגיוני במכונות כאלו ?
מה לגבי מטחנה ?
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני מרגיש ראידות קטנות בשרירי רגלים..... בן אדם מתלבט בין ספידסטר ולה מרזורוGS3 ..... והיום לא 1 באפריל.... אמיר ,למרות שכל ההיכירות שלי עם שני היהלומים היא רק מהרשת, אני חושב שספידסטר זה "יותר", זה פררי ו למברוג'יני מול BMW ו MERCEDES ... ודגם פדלי יותר קלאסי,הרי אתה קונה לבית (או לא?) ולא צריך לתקתק מנות אל ימין ועל שמאל.... אני מקווה שזה אמיתי... 
-
amirya2009
- חבר פעיל

איפה כדאי להזמין מחו"ל ספידסטר
אם אני החליט לקנות את הספידסטר מאיפו ממולץ להזמין אותה מחו"ל
וגם איך אוכל במידה שתהיה תקלה איך אוכל לתקן אותה בארץ
וגם איך אוכל במידה שתהיה תקלה איך אוכל לתקן אותה בארץ
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
שמע, אף אחד כאן לא באמת יודע לייעץ לך על המכונות האלה.
זה בערך כמו להכנס לפורום רכב ולשאול מה עדיף, פרארי או למבורגיני.
כולם קראו וחלמו על המכונות האלה, אבל מעט מאוד טעמו אותן (אף אחד כאן לא טעם ספידסטר, זה בטוח) ואף אחד לא באמת הפעיל אחת כזו כדי לתת חוו"ד אמיתית מה יותר טוב.
ברמות האלה של מכונות, לדעתי אין טוב יותר או טוב פחות. זה באמת כמו להשוות פרארי ללמבורגיני. הכל שאלה של טעם ורגש אישי.
באופן אישי, לא הייתי מתלבט בכלל וקונה ספידסטר. המכונה הזו נראית כמו חלום שמייצר קפה. עיצוב שאין שני לו וחוויה שמפעילה הרבה יותר חושים מאשר ה-GS3.
אבל זו באמת דעתי האישית.
לגבי איכות הקפה, בכל זאת, אז אני מהמר שדווקא שתי המכונות האלו כמעט זהות, או זהות בפועל.
כמו שכפיר כתב: אם שיקולי מחיר+אחריות+שירות עומדים לנגד עיניך, אז ברור שה-GS3 עדיפה לחלוטין.
זה בערך כמו להכנס לפורום רכב ולשאול מה עדיף, פרארי או למבורגיני.
כולם קראו וחלמו על המכונות האלה, אבל מעט מאוד טעמו אותן (אף אחד כאן לא טעם ספידסטר, זה בטוח) ואף אחד לא באמת הפעיל אחת כזו כדי לתת חוו"ד אמיתית מה יותר טוב.
ברמות האלה של מכונות, לדעתי אין טוב יותר או טוב פחות. זה באמת כמו להשוות פרארי ללמבורגיני. הכל שאלה של טעם ורגש אישי.
באופן אישי, לא הייתי מתלבט בכלל וקונה ספידסטר. המכונה הזו נראית כמו חלום שמייצר קפה. עיצוב שאין שני לו וחוויה שמפעילה הרבה יותר חושים מאשר ה-GS3.
אבל זו באמת דעתי האישית.
לגבי איכות הקפה, בכל זאת, אז אני מהמר שדווקא שתי המכונות האלו כמעט זהות, או זהות בפועל.
כמו שכפיר כתב: אם שיקולי מחיר+אחריות+שירות עומדים לנגד עיניך, אז ברור שה-GS3 עדיפה לחלוטין.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- קיבל תודות: 11 פעמים
לאן אתה מתכוון ליעד את המכונה? האם לשימוש ביתי או מסחרי?
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
-
amirya2009
- חבר פעיל

לשימוש ביתי
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
את הספידסטר ניתן להזמין ישירות מהיצרן (שים לב למחיר: 5250 אירו + משלוח ומיסים, אבל אתה מקבל טמפר חינם
):
http://www.keesvanderwesten.com/speedster_purchase.html
http://www.keesvanderwesten.com/speedster_purchase.html
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אין כאן בעצם שתי שאלות
1. במיחן טעימה עיוור אף אחד מיושבי הפורום לא יבחין בהבדל בטעם מול מכונות רציניות אחרות !
2. תיקח מה שאתה אוהב מבחינת עיצוב , כשקונים מכונה בסדר גודל כזה ,עוד 1000$ או פחות 1000$ זה לא העיניין כאן . אני באופן אישי הייתי הולך על הספידסטר.
1. במיחן טעימה עיוור אף אחד מיושבי הפורום לא יבחין בהבדל בטעם מול מכונות רציניות אחרות !
2. תיקח מה שאתה אוהב מבחינת עיצוב , כשקונים מכונה בסדר גודל כזה ,עוד 1000$ או פחות 1000$ זה לא העיניין כאן . אני באופן אישי הייתי הולך על הספידסטר.
בוקר טוב אמיר...ובהצלחה בתהליך חיפוש וקניית המכונה.amirya2009 כתב:לשימוש ביתי...
אם אפשר לשאול שאלה קטנה: מה המכונה הנוכחית שאתה משתמש בה ?
האם הספידסטאר תהיה המכונה הראשונה שלך?
נערך לאחרונה על ידי nimitzg ב 18/04/2011 11:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
אני דרך אגב הייתי דווקא הולך על זו:
http://www.1st-line.com/machines/comm_m ... ubile'.htm
עניין של טעם אישי...אני old school
http://www.1st-line.com/machines/comm_m ... ubile'.htm
עניין של טעם אישי...אני old school
"Cigars change thoughts into dreams."
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
pup26 כתב:אני חייב לומר לכם שגם הספידסטר וגם הGS3, לטעמי כמובן, מכוערות רצח.
אני לוקח את המכונה של כפיר במקום בכל רגע נתון ואני גם די משוכנע שלא יורגש הבדל (לפחות לא ניכר) בטעם.
אבל שוב זה רק טעם אישי....
אין לי ספק שלא יורגש הבדל בטעם !
-
amirya2009
- חבר פעיל

כרגע יש Fiorenzato Bricoletta את הדגם החדש של לפני שנה
+ מטחנה של מיני מצר אלקטרונית
+ מטחנה של מיני מצר אלקטרונית
-
amirya2009
- חבר פעיל

אים מזמנים את speedster מחו"ל מה עושים בנוגע לתיקונים ומה קורה גם בנוגע למכון התקנים לא צריך אישורים