אני בתהליך של בחירת מערכת שמע (מוסיקה + ק"ב).
התקציב שלי להכל (5 רמקולים + רסיבר) עומד על כ-12K ש"ח.
אני לא מבין גדול בכל המערכות שקיימות אבל קראתי הרבה לגבי ה-ROOM CORECTION. וזה די הלהיב אותי.
כרגע אני מאוד מתלבט אם כדאי ללכת על ה-2807 של דנון (אולי אצטרך גם להעלות את התקציב) או שה-2106 או אולי 1906 יתנו לי מספיק.
האפשרות הנוספת שלי היא HK 235.
האם 3.5-4K ש"ח נוספים לכיוון הרמקולים יתנו לי יותר תוספת איכות סאונד מאשר ללכת על ה-2807?
האם שווה להשקיע יותר מפי שתיים בשביל ה-2807
הROOM CORECTION זהו בסך הכל אקולייזר משוכלל, עים החדר שלך לא בעייתי מבחינת אקוסטיקה ולא תישתמש ב ROOM CORECTION של ה 2807 הצליל שלא מאוד דומה ל 2106 אים אן שימוש באודיסי ROOM CORECTION ואז עדיף להשקיע ברמקולים את ההפרש.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמו שכתב דן, 3.5- 4K נוספים על רמקולים, בהנחה שאינך זקוק נואשות ל RC כי אתה גר במקום בעייתי באופן מיוחד, יתנו הבדל הרבה יותר גדול מאשר על ההגברה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: