ביקורת על טלויזיה Samsung UE46C7000
בוקר טוב
אני חדש בפורום וזו שאלתי הראשונה
ברצוני לרכוש טלויזיה Samsung UE46C7000 LED תלת ממד וברצוני לדעת אם הטלביזיה מצדיקה את המחיר ?
בנוסף עשיתי סקר שוק ויש חנויות שמוכרות אותה זול בסדר גודל שמגיע עד 4000 ש"ח עם אחריות של י.שלום ולא אחריות של סמליין השאלה אם אחריות והשירות י.שלום מספיק טובה כדי לבצע רכישה זולה יותר
תודה רבה אלי
ברצוני לרכוש טלויזיה Samsung UE46C7000 LED תלת ממד וברצוני לדעת אם הטלביזיה מצדיקה את המחיר ?
בנוסף עשיתי סקר שוק ויש חנויות שמוכרות אותה זול בסדר גודל שמגיע עד 4000 ש"ח עם אחריות של י.שלום ולא אחריות של סמליין השאלה אם אחריות והשירות י.שלום מספיק טובה כדי לבצע רכישה זולה יותר
תודה רבה אלי
.eli_d כתב:בוקר טוב
תודה רבה אלי...
שלום רב,
אני מניח שהתכוונת לפערי מחירים של 4,000 ש" ולא למחיר סופי של 4,000 ש"ח אם זה היה המחיר לא היו הרבה כאלה זמינות...
ב- 4,000 ש"ח לא ניתן לקנות אפילו מתצוגה (Y.)
במידה ויש ב- 4,000 ש"ח אני קונה 2.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הוא התכוון לפער במחיר שמגיע עד 4K.
אם הפער הוא כזה גדול...אני הייתי הולך על הזול יותר.
מה המחיר הסופי?
אם הפער הוא כזה גדול...אני הייתי הולך על הזול יותר.
מה המחיר הסופי?
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לפני שלושה שבועות קניתי את המסך. התאכזבתי קשות מתמונת הדו-ממד ומרמת השחורים, למרות שהפונקציונליות של המסך הפתיעה אותי (הזרמת סרטים דרך הרשת הייתה מצויינת). לא נדבר בכלל על התלת-ממד, שהיה בזיוני. בסוף החלטתי להחזיר אותו, מהסיבה הפשוטה שאם הוצאתי 13 אלף שקל על מסך ואני טיפה מאוכזב, אז אין טעם להשאיר אותו.
רק לרקורד - אין ספק שיחסית למסכים מלפני שלוש שנים התמונה בהחלט מצויינת, אבל כשאתה משווה לדגמים הכי טובים בשוק, ומסתכל על המחיר, אתה מבין שזה לא משתלם.
אני ממליץ לחכות לסדרה הבאה,שבטח תגיע בחודשים הקרובים לארץ. מהביקורות ברשת ומהבאז בפורום, הבנתי שהיא מדהימה לא רק ביחס לדגמים הקודמים, אלה בפני עצמה. אם אתה לא רוצה לחכות, יש את הפנסוניק VT20 שאומרים שהוא מעולה (אבל הדגם האסייתי שמוכרים בארץ כביכול נחות).
רק לרקורד - אין ספק שיחסית למסכים מלפני שלוש שנים התמונה בהחלט מצויינת, אבל כשאתה משווה לדגמים הכי טובים בשוק, ומסתכל על המחיר, אתה מבין שזה לא משתלם.
אני ממליץ לחכות לסדרה הבאה,שבטח תגיע בחודשים הקרובים לארץ. מהביקורות ברשת ומהבאז בפורום, הבנתי שהיא מדהימה לא רק ביחס לדגמים הקודמים, אלה בפני עצמה. אם אתה לא רוצה לחכות, יש את הפנסוניק VT20 שאומרים שהוא מעולה (אבל הדגם האסייתי שמוכרים בארץ כביכול נחות).