סיפור מעניין באורנג'
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
למי שמקבל לאחרונה סמסים שהוא כאילו פספס שיחה, זה נוצר בכמה מקרים:
1. כאשר אתם באמצע חיוג, אתם לא יכולים לקבל שיחה ממתינה
2. כאשר מישהו מחייג וניתק לפני שזה פיזית הגיע לטלפון שלכם.
עד לאחרונה כל חיוג כזה לא היה ידוע לזה שחייגו אליו. אורנג' הוסיפו פיצ'ר ששולח לכם סמס כאשר זה קורה.
אותי זה משגע כי אם אני מחייג למישהו ומנתק מהר (כי טעיתי בחיוג) הוא מקבל סמס עם שיחה פוספסה ומיד מתקשר אלי בחזרה, גררר...
כך גם הפוך. אני מקבל סמסים של אנשים שכבר דיברו איתי (כי לסמס לוקח זמן להגיע) או שגם להם זה פוספס.
איך מכבים את זה וכמה זה מוסיף לרווחים השנתיים של אורנג'? אין לי מושג והרבה.
1. כאשר אתם באמצע חיוג, אתם לא יכולים לקבל שיחה ממתינה
2. כאשר מישהו מחייג וניתק לפני שזה פיזית הגיע לטלפון שלכם.
עד לאחרונה כל חיוג כזה לא היה ידוע לזה שחייגו אליו. אורנג' הוסיפו פיצ'ר ששולח לכם סמס כאשר זה קורה.
אותי זה משגע כי אם אני מחייג למישהו ומנתק מהר (כי טעיתי בחיוג) הוא מקבל סמס עם שיחה פוספסה ומיד מתקשר אלי בחזרה, גררר...
כך גם הפוך. אני מקבל סמסים של אנשים שכבר דיברו איתי (כי לסמס לוקח זמן להגיע) או שגם להם זה פוספס.
איך מכבים את זה וכמה זה מוסיף לרווחים השנתיים של אורנג'? אין לי מושג והרבה.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני עד לפני ארבע שנים הייתי בסלקום והיה לי את זה.
כשעברתי לאורנג' זה היה אחד השירותים החשובים בשבילי.
בלימודים חלק מהכיתות הלימוד היו בקומת מרתף ולא היית לי קליטה כך שזו הצורה היחידה שאני יכול לדעת מי חיפש אותי.
אגב, גם עכשיו אני גר במרתף ועל אף שהגדלתי את החלונות משמעותית יש לי שם בעיות קליטה רציניות. אז בנוסף לשירות הזה יש לי פורוורד של כל השיחות לבזק. זה ממש נוח וחוסך המון קרינה
כשעברתי לאורנג' זה היה אחד השירותים החשובים בשבילי.
בלימודים חלק מהכיתות הלימוד היו בקומת מרתף ולא היית לי קליטה כך שזו הצורה היחידה שאני יכול לדעת מי חיפש אותי.
אגב, גם עכשיו אני גר במרתף ועל אף שהגדלתי את החלונות משמעותית יש לי שם בעיות קליטה רציניות. אז בנוסף לשירות הזה יש לי פורוורד של כל השיחות לבזק. זה ממש נוח וחוסך המון קרינה
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

אני רק יכול להגיד שזה שירות נוח מאוד שתקופה ארוכה היה קיים למכשירי דור 2 ומסיבה שאני לא מבין לא הופעל לדור 3 במשך שנים... לאחרונה פתאום הוא הופעל ויש לו יתרונות. הבעיה שהוא רגיש מידי, לא מדוייק ויש בו תקלות וזה מה שהופך אותו למעצבן.
אין לי ספק שאפשר לבטל אותו בשיחה עם המוקד שלהם, בזמנו גם הייתה אפשרות לשלוט בזה עבור דור 2 דרך אתר האינטרנט של החברה בהנחה ויש לך קוד כניסה. אצל המתחרות השירות הזה עובד מצויין.
אין לי ספק שאפשר לבטל אותו בשיחה עם המוקד שלהם, בזמנו גם הייתה אפשרות לשלוט בזה עבור דור 2 דרך אתר האינטרנט של החברה בהנחה ויש לך קוד כניסה. אצל המתחרות השירות הזה עובד מצויין.
-
oferlaor
- מנהל

מהאתר של אורנג'... לא מעודכן כרגיל
פרטי השירות
נמצא במקום ללא קליטה? הסוללה שלך נגמרה? שירות שיחה שלא נענתה מאפשר לך לקבל הודעת sms על שיחות שלא נענו, במקרים בהם לא מופיע על גבי הצג של ה-orange חיווי על שיחה שלא נענתה.
למידע נוסף על תפעול השירות היכנס לקטלוג תפעול מכשירים ובחר במכשיר ה-orange שלך.
השירות נתמך במכשירי דור 2 בלבד.
תשלום עבור השירות: ללא תשלום.
פרטי השירות
נמצא במקום ללא קליטה? הסוללה שלך נגמרה? שירות שיחה שלא נענתה מאפשר לך לקבל הודעת sms על שיחות שלא נענו, במקרים בהם לא מופיע על גבי הצג של ה-orange חיווי על שיחה שלא נענתה.
למידע נוסף על תפעול השירות היכנס לקטלוג תפעול מכשירים ובחר במכשיר ה-orange שלך.
השירות נתמך במכשירי דור 2 בלבד.
תשלום עבור השירות: ללא תשלום.