הכל התחיל בכך שיש לנו נסיעה קרובה לצפון והאישה אמרה האוטו קטן ל2 ילדות וכל הדברים צריך גגון לאוטו , צודקת .
טוב לפחות פה לא אני עשיתי את המחקר (שבדרך כלל נופל עלי) , חבר שהיה צריך גם בירר בשבילנו בקיצור הגענו למשהו עם אמבטיה מאלומיניום בעלות 1200 ש"ח.
יום לפני שהלכנו להתקין אמרתי רגע לאחותי יש גיפ היא לא נוסעת בו יותר מדי אולי נשאיל אותו לטיול ניתן לא את הרכב הקטן שלנו - לא צריך גגון, יותר בטוח עם המשוגעים על הכביש יאללה חסכנו.
אחרי שסידרתי את זה עם אחותי התקשרתי לאישה וסיפרתי לה על הרעיון היא מיד אמרה אבל אין לנו DVD בגיפ אני לא יכולה לנסוע עם שתי ילדות באוטו ללא DVD , אז אמרתי מה הבעייה נעביר מהאוטו שלנו , נחבר למצית הכל טוב.
טוב יורדים לאוטו לנתק את הDVD אבל יש לו שקע מיוחד משלו עם מלא פינים כזה שלא רוצים לחתוך כל כך מהר
, אמרתי טוב נחבר מחשב באוטו נקשור אותו הכל טוב.
אבל אז האישה אומרת - הסוללה לא בטוח תחזיק מעמד אי אפשר לקחת את הסיכון חייבים משהו אחר
אמרתי טוב נשיג מטען לרכב - ביררתי וואללה יש ! מטען אוניברסלי לרכב מתאים במתח ובזרם למטען שלי הכל טוב – אז זהו שלא , הגיע המטען אבל הנייד לא אוהב אותו , הוא חלש מדי לטענתו.
טוב הלכתי לחנות שיחליף , ניסה כמה דברים לא הלך אז הזדכתי ולקחתי מצלמה ומפצל USB עם מתח.
באותה הזדמנות המוכר אמר לי שיש ממיר מתח כזה שיכול להמיר מ12 ל220 כמו בבית – אמרתי מגניב והסעתי לחנות שמוכרת
קניתי את הממיר נכנסתי לאוטו לבדוק את המטען של הנייד , מתחיל לנסוע , אחרי דקה ציפצופים הנייד מתנתק מהחשמל וחוזר חלילה
חזרתי לחנות אמרתי להם – אחלה רעיון של חשמל באוטו אבל לא עובד (למרות שהתקינו שקע ישראלי וזה עבר מכון תקנים)
טוב ניסו אחד אחר , לא עבד ניסו מוצר אחר – לא עבד . ניסו מטען לרכב אחר – לא עבד, בקיצור הגיעו למסקנה שהמחשב לא בסדר משהו במעגלי הטעינה שלו משבש כל מטען אפשרי
(למרות שאין לי שום בעייה עם המטען המקורי ואם הדוקינג בעבודה )
זיכו אותי על הקנייה כמובן , חזרתי הבייתה מבואס אמרתי טוב נשחק עם הצעצועים שקיבלתי בחנות הראשונה . מצלמה אלחוטית (לא IP) זעירה ומפצל USB עם חשמל.
המצלמה עובדת אבל יש גלים שהולכים וחוזרים כמו בטלויזיות של פעם
התבאסתי ,שוב אני צריך לחזור לחנות שם וכל זה בשביל קניה של 250 ש"ח
חיברתי את המפצל העמסתי עליו אביזרים ומלא הודעות רעות קפצו עלי ,אני מקצר מסתבר שהוא לא מכיר כוננים חיצוניים ולא מצלמת USB פשוטה
אז הכל הולך חזרה לחנות .
אני ביזבזתי כמעט יום עבודה והיה לי נחמד לשחק עם כל המוצרים האלו
אבל ישנם כמה מוסרי השכל – חלקם מובנים מאליהם
הזול – עולה ביוקר , במקרה הזה אוניברסלי זה כמעט תמיד מתאים לא במקרה שלך ,
עדיף מוצר של החברה מקורי ושעושה דבר אחד טוב במקום מאה
לפעמים אובר התחכמות גובל בטיפשות – הייתי יכול לקנות DVD נייד ,או לטעון את הנייד ולנגן עד שימות ולהגיד לאישה זה מה יש
לדעתי המוצרים הסינים רובם לא שווים כלום – ולצערי רוב הסחורה בארץ היא כזו , אנחנו לתומנו חושבים שבתרבות של היום אני מזמין זה זול זה מגיע אני מבסוט וזה גם עובד לדעתי היא אכזבה אחת גדולה
מקווה שהזדהתם - או שאולי בעצם מקווה שלא
שלומי