אחסון פולים בחוץ, בעייתי?
יש לי מין ארון פלסטיק פשוט כזה מחוץ לבית, אם אאכסן שם על המדפים את הפולים הירוקים בתוך שקיות או בתוך קופסאות פלסטיק פשוטות - האם הלחות, החום או שניהם יזיקו לפולים?
אוקיי השארתי בבית...
הקופסאות פלסטיק לא בעייתיות ובאותה מידה האיטום של הפולים בשקיות ניילון?
הרי הפולים הם דבר אורגני, הם לא צריכים לנשום? אחסון בשק למשל, כמו שמביאים אותם, נראה יותר הגיוני...
הרי הפולים הם דבר אורגני, הם לא צריכים לנשום? אחסון בשק למשל, כמו שמביאים אותם, נראה יותר הגיוני...
באחסון לתקופה ארוכה צריך לאפשר לפולים לנשום, זאת הסיבה שהפולים מגיעים בשקימאור_בר כתב:אוקיי השארתי בבית...
הרי הפולים הם דבר אורגני, הם לא צריכים לנשום? אחסון בשק למשל, כמו שמביאים אותם, נראה יותר הגיוני......
יוטה...
תקופה ארוכה = עד 15 חודש... (פרק הזמן המקסימאלי שפולי הקפה יכולים לבלות בשק יוטה)מאור_בר כתב:תגדיר תקופה ארוכה?
יש לי כאן 5 קילו, לפי קילו לחודש זה יוצא 5 חודשים....
אמממממ 5 חודשים.... טוב לזה כבר צריך את עזרת הוותיקים ממני , האם לסגור את הפולים
למשך 5 חודשים בקופסא אטומה זה בריא או לא בריא...
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אני לא ממליץ לך להחזיק פולים בקופסה סגורה וצריך לתת להם לנשום.
רצוי לאחסן בטמפ' יחסית נמוכה והרחק מלחות ממש בדומה למוצרי מזון אחרים.
לא בדקתי כמה זמן אפשר לאחסן בקופסה אבל כמדומני למוטי יש נסיון לא מוצלח עם קפה שטעמו נפגם בעקבות אחסון ממושך בקופסת פלסטיק.
לא בדקתי כמה זמן אפשר לאחסן בקופסה אבל כמדומני למוטי יש נסיון לא מוצלח עם קפה שטעמו נפגם בעקבות אחסון ממושך בקופסת פלסטיק.
מוטי,כפיר_ש כתב:אני לא ממליץ לך להחזיק פולים בקופסה סגורה וצריך לתת להם לנשום.
לא בדקתי כמה זמן אפשר לאחסן בקופסה אבל כמדומני למוטי יש נסיון לא מוצלח עם קפה שטעמו נפגם בעקבות אחסון ממושך בקופסת פלסטיק....
תוכל לחלוק??
אצלי הכל מאוחסן בקופסאות פלסטיק
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני לא יודע מה היה קורה אם הייתי מחזיק את הפולים בשקי יוטה, אבל היו לי פולים בני שנה והקפה היה ממש לא משהו.
כשקניתי טריים, הרגשתי מיד שיש הבדל. אפילו בקליה עצמה.
הקפה הישן יותר לא ייצר הרבה עשן והיה תפל יחסית. קרמה וכו'.
כל ההנחיות שקראתי אי פעם אומרות שצריך לתת לקפה הירוק לנשום. אני עושה בדיוק הפוך מזה
גם צריך לדאוג שהוא יהיה בתנאי חושך יחסית. אצלי הוא בקופסאות פלסטיק אטומות אבל חלביות (כאלו של קורנפלקס) שעומדות בחוץ באור.
בכלל, אני מתייחס אליו כ"כ לא יפה שאם הייתי הקפה הירוק שלי הייתי ברוגז איתי לתמיד.
כשקניתי טריים, הרגשתי מיד שיש הבדל. אפילו בקליה עצמה.
הקפה הישן יותר לא ייצר הרבה עשן והיה תפל יחסית. קרמה וכו'.
כל ההנחיות שקראתי אי פעם אומרות שצריך לתת לקפה הירוק לנשום. אני עושה בדיוק הפוך מזה
גם צריך לדאוג שהוא יהיה בתנאי חושך יחסית. אצלי הוא בקופסאות פלסטיק אטומות אבל חלביות (כאלו של קורנפלקס) שעומדות בחוץ באור.
בכלל, אני מתייחס אליו כ"כ לא יפה שאם הייתי הקפה הירוק שלי הייתי ברוגז איתי לתמיד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -