עזרה בבחירת LCD 32 או 37 אינטש.
-
username762
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אני מחפש טלוויזיה איכותית במחירים 3000-3500 שקל עם עדיפות ל 37''.
שתי הדרישות היחידות של מהטלוויזיה הן:
1. חיבור USB הקורא את כל הפורמטים עם כל הקונטיינרים(דהיינו X264 XVID DVIX, AVI MKV), ותומכת בשני הפורמטים המצויים לכתוביות SRT SUB. בנוסף, יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשנות את גודל הכתוביות.
אני מתכוון לחבר את המכשיר לכונן חיצוני מלא בכל טוב.
2. יכולות מתיחה טובות. כלומר, שגם שידורי SD של HOT יראו טוב עד כמה שאפשר על המכשיר.
יש לי שתי טלויזיות על הכוונות, אבל אני פתוח להצעות נוספות:
SAMSUNG C550 37''
PHILIPS 5405
היום ראיתי את שתיהן בחנות ובפיליפס רואים טוב יותר. הבעיה שהבנתי שפיליפס מותחים את התמונה ומגדילים אותה באופן לא טבעי ולא בעל שינוי, דבר זה מרתיע אותי מעט.
מה דעתכם?
1. חיבור USB הקורא את כל הפורמטים עם כל הקונטיינרים(דהיינו X264 XVID DVIX, AVI MKV), ותומכת בשני הפורמטים המצויים לכתוביות SRT SUB. בנוסף, יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשנות את גודל הכתוביות.
2. יכולות מתיחה טובות. כלומר, שגם שידורי SD של HOT יראו טוב עד כמה שאפשר על המכשיר.
SAMSUNG C550 37''
PHILIPS 5405
היום ראיתי את שתיהן בחנות ובפיליפס רואים טוב יותר. הבעיה שהבנתי שפיליפס מותחים את התמונה ומגדילים אותה באופן לא טבעי ולא בעל שינוי, דבר זה מרתיע אותי מעט.
מה דעתכם?
זה מה שחשוב לך במסך, חיבור USB?
אנסה לענות...
מסכים שתומכים בסרטים מהאינטרנט וכתוביות - רק סמסונג ו-LG.
מסכים עם מתיחה טובה יש כל מיני, אך כל מסך בלי סקרט ימתח גם שידורי 16:9 ויווצר עיוות.
למסכים של סמסונג ו-LG בארץ אין סקרט
כך שתיאלץ לעשות פשרה בנושא המתיחה (או ה-USB).
אנסה לענות...
מסכים שתומכים בסרטים מהאינטרנט וכתוביות - רק סמסונג ו-LG.
מסכים עם מתיחה טובה יש כל מיני, אך כל מסך בלי סקרט ימתח גם שידורי 16:9 ויווצר עיוות.
למסכים של סמסונג ו-LG בארץ אין סקרט
כך שתיאלץ לעשות פשרה בנושא המתיחה (או ה-USB).
-
username762
-
- חבר שרק התחיל

תראה, האיכות חשובה לי מאוד אבל זה בתנאי שיהיה לי מה להריץ כדי לראות באיכות גבוהה. מכאן שאני צריך טלויזיה התומכת במגוון רחב של פורמטיםו USB, היות ואין לי DVD או BLU RAY.
לגבי המתיחות, יש טלויזיות(לי יצא לראות אחת של LG לא יודע מה הדגם) שמותחות מעולה ואחרות שמותחות על הפנים. (בחנות אי אפשר לראות שידורים רגילים, אלא רק HD של יס). בנוסף, היות ורוב הזמן ההורים צופים בשידורי הממיר בסלון, אשמח אם המתיחה תראה סביר ולא על הפנים.
החיבור יהיה באמצעות HDMI כך שסקרט לא בא בחשבון.
לגבי המכשירים לעיל, איך המתיחה? האם אפשר לראות SD או שזה בלתי נסבל?
והאם יש טלויזיות טובות משתי אלו במחיר זהה?
לגבי המתיחות, יש טלויזיות(לי יצא לראות אחת של LG לא יודע מה הדגם) שמותחות מעולה ואחרות שמותחות על הפנים. (בחנות אי אפשר לראות שידורים רגילים, אלא רק HD של יס). בנוסף, היות ורוב הזמן ההורים צופים בשידורי הממיר בסלון, אשמח אם המתיחה תראה סביר ולא על הפנים.
החיבור יהיה באמצעות HDMI כך שסקרט לא בא בחשבון.
לגבי המכשירים לעיל, איך המתיחה? האם אפשר לראות SD או שזה בלתי נסבל?
והאם יש טלויזיות טובות משתי אלו במחיר זהה?
לא ידעתי שיש לך ממיר HD. ב-HDMI לא כל טלוויזיה מאפשרת מתיחה חכמה. וגם אם כן, יהיה עיוות בערוצים שמשדרים 16:9.
לכן עדיף מתיחה רגילה. זה נראה בסדר, למרות שיש אנשים שזה מפריע להם. אם הטלוויזיה מאפשרת, תוכל להעביר ידנית למתיחה החכמה ולהחזיר ל-WIDE בשידורי 16:9.
הפורמטים האלו לא הכי איכותיים אך אם זה שימוש עיקרי, לך על אחד המסכים של LG או סמסונג, יש להם נגני מדיה טובים מאוד כולל כתוביות בעברית
לכן עדיף מתיחה רגילה. זה נראה בסדר, למרות שיש אנשים שזה מפריע להם. אם הטלוויזיה מאפשרת, תוכל להעביר ידנית למתיחה החכמה ולהחזיר ל-WIDE בשידורי 16:9.
הפורמטים האלו לא הכי איכותיים אך אם זה שימוש עיקרי, לך על אחד המסכים של LG או סמסונג, יש להם נגני מדיה טובים מאוד כולל כתוביות בעברית
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
username762 כתב:שלום לכולם,
SAMSUNG C550 37''
PHILIPS 5405
מה דעתכם?...
username762
לא הייתי ממליץ לך לרכוש מסך בשביל USB מכל סוג שהוא .
יש מספיק מסכים איכותיים בשוק שעומדים בקו אחד לפחות עם מה שהצגת .
ממליץ לך לכיוון של הסוני דגם EX-402 מסך מצויין ואיכותי בכל סוגי השידור . רזולוצייה של 1920-1080 .
המסך כולל גם שני כניסות סקרט איכותיות לשידורי SD .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
username762
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובות.
העיניין הוא שיש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB, ואני לא רוצה לקנות עוד סטרימר בנוסף לטלויזיה לכן הUSB מאוד חשוב לי.
לגבי הסקרט אפשר לחבר ממיר גם דרך סקרט וגם דרך HDMI לאותו LCD? כי אם לא אני מעדיף את הHDMI כי הממיר הוא HD.
אסף אתה אומר שה550 של סמסונג טובה?
העיניין הוא שיש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB, ואני לא רוצה לקנות עוד סטרימר בנוסף לטלויזיה לכן הUSB מאוד חשוב לי.
לגבי הסקרט אפשר לחבר ממיר גם דרך סקרט וגם דרך HDMI לאותו LCD? כי אם לא אני מעדיף את הHDMI כי הממיר הוא HD.
אסף אתה אומר שה550 של סמסונג טובה?
שום מסך כיום לא יתמוך לך בצורה מלאה בפורמטים שציינת, אין מה לדבר על עברית.
נכון יש את הסמסונג או ה-LG שמתיימרים לתמוך בזה אבל זה בסה"כ פיצ'ר לקידום מכירות והתמיכה היא כאמור מאוד מוגבלת, יש גם מסכים שלא יודעים בכלל לנגן וידאו אלא רק תמונות ב-JPEG ו-MP3 בלבד.
אם אתה מתכוון לשדך למסך ממיר HD אז חפש את מסכי ה-LG או סמסונג או סוני שנראים לך הכי טוב, לסוני יש יתרון נוסף עם ה-SCART (זה אגב עשוי להיות המסך שאני אקנה).
המחירים של המסכים האלה הם מתחת ל-3000 ובעודף תוכל לקנות סטרימר קטלני .
* אתה לא חייב את ה-550, תשווה את הנתונים עם ה-450 ותחליט עם שווה לך ההפרש, הבדלי איכות במסכים לא באים לידי ביטוי משמעותי בהבדל של דור.
נכון יש את הסמסונג או ה-LG שמתיימרים לתמוך בזה אבל זה בסה"כ פיצ'ר לקידום מכירות והתמיכה היא כאמור מאוד מוגבלת, יש גם מסכים שלא יודעים בכלל לנגן וידאו אלא רק תמונות ב-JPEG ו-MP3 בלבד.
אם אתה מתכוון לשדך למסך ממיר HD אז חפש את מסכי ה-LG או סמסונג או סוני שנראים לך הכי טוב, לסוני יש יתרון נוסף עם ה-SCART (זה אגב עשוי להיות המסך שאני אקנה).
המחירים של המסכים האלה הם מתחת ל-3000 ובעודף תוכל לקנות סטרימר קטלני .
* אתה לא חייב את ה-550, תשווה את הנתונים עם ה-450 ותחליט עם שווה לך ההפרש, הבדלי איכות במסכים לא באים לידי ביטוי משמעותי בהבדל של דור.