סינכרון אייפון במחשב חדש
קיבלתי לפטופ חדש והייתי רוצה להתקין בו אייטיונס.
האייפון שלי מסונכרן לאייטיונס בלפטופ הישן שלי, שעדיין נמצא אצלי.
הבנתי שבעת חיבור למחשב חדש יש סיכוי שהסנכרון לאייטיונס החדש ימחק הכל. איך ניתן להעביר את כל התוכן מהישן לחדש? איך מסנכרנים אייפון לאייטיונס ידש ע"ג לפטופ חדש ללא איבוד תוכן?
האייפון שלי מסונכרן לאייטיונס בלפטופ הישן שלי, שעדיין נמצא אצלי.
הבנתי שבעת חיבור למחשב חדש יש סיכוי שהסנכרון לאייטיונס החדש ימחק הכל. איך ניתן להעביר את כל התוכן מהישן לחדש? איך מסנכרנים אייפון לאייטיונס ידש ע"ג לפטופ חדש ללא איבוד תוכן?
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
גם לי הייתה הבעייה הזו ומתברר שאתה יכול להתקין את האיי טונס על מחשב אחר 5 פעמיים אך התוכן הקודם נמחק.
לאחר ההתקנה והקשת ה "אפל ID" ובתחילת הסנכרון החדש אתה נשאל האם ברצונך לאחד את תיקיין האייטונס החדשה עם הישנה, ולאחר האישור הכל עובד כרגיל.
בהצלחה
לאחר ההתקנה והקשת ה "אפל ID" ובתחילת הסנכרון החדש אתה נשאל האם ברצונך לאחד את תיקיין האייטונס החדשה עם הישנה, ולאחר האישור הכל עובד כרגיל.
בהצלחה
Shayosef כתב:מה שאני עושה זה מעביר את כל האפליקציות לאייפון מהאייטונס "הישן" ולאחר מכן עושה transfer purchases מהאייפון ל/ב itunes "החדש"
קל ופשוט....
אבל כשאני אחבר למחשב החדש עם האייטיונס החדש, זה לא ימחק את לי את כל התוכן מהאייפון בסנכרון ראשון?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ממה שזכור לי לא, אבל במידה והיא ישאל פשוט סמן לא ואז תעשה את העברה של הקניות לאייטונס.גיא_פ כתב:Shayosef כתב:מה שאני עושה זה מעביר את כל האפליקציות לאייפון מהאייטונס "הישן" ולאחר מכן עושה transfer purchases מהאייפון ל/ב itunes "החדש"
קל ופשוט....
אבל כשאני אחבר למחשב החדש עם האייטיונס החדש, זה לא ימחק את לי את כל התוכן מהאייפון בסנכרון ראשון?...
שי