סיכום אירוע (n)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
עכשיו שנרגעו הרוחות, אפשר אולי לסקור את מה שקרה בקור רוח וברוגע!
היתה לי שיחה מאוד מעניינת היום עם חבר האתר שבעצם הסביר לי את עומק הבעיה בדרך ובאופן שלא ממש קלטתי עד עכשיו (תודה ליאור).
הוא בעצם דיבר על כך שיש סוג של אמון עדין בין חברי האתר אשר הוא מאוד שברירי והוא חשוב מאוד ליחסים המיוחדים שרקמנו לנו. לטענתו בעצם נשבר כאן מיתוס שאנשים לא מספרים כאן "סיפורי סבתא". החשש הגדול, כמובן, הוא לאובדן האמון בין חברי האתר.
החלטתי, בצעד חריג למדי, לבדוק בעצם את ההתנהלות שלי ושל כולנו עקב האירוע הזה. טעות אחת היתה שבגלל העומס שלי ושל מרטין באותו יום בעצם נכנסנו לשרשור הזה הרבה יותר מדי מאוחר - רק בכדי לגלות את עוצמת הרגשות שכבר היו בשיא העצבנות.
טעות נוספת שלי היא שלא הבהרתי את עמדתי כנגד סיפורי כזב מכל סוג שהוא, חשבתי (בטעות) שזה מיותר בגלל שזה כל כך ברור מעליו. אני חושב שלא היה מנוס מלסגור את השרשורים בעת ההיא עקב הדרדרותם הכללית.
אני מקווה שאתם מבינים את ההתנהלות, אבל אני חושב שצריך ללמוד מהנסיון הזה ולחשוב על סוג של אמנה בין חברי האתר, שגם אם לא נוכל ליישם אותה באופן מלא בפועל, אפשר לשאוף לה, מה שיוריד את הסיכויים שמקרה כזה ישנה.
הייתי אולי מתחיל עם הדברים הבאים:
1. לא יטעה חבר אתר את חברו במכוון
2. לא יסביר חבר אתר למישהו אחר דבר שאין לו ידע ממשי בו (למשל, לא ילמדו כי מוצר א' טוב מ-ב' ללא ידע או ניסיון שזה באמת המקרה).
אתם מוזמנים (ברוגע) לבחון את הנושא. כאמור, אני לא רוצה לדבר ספציפית על תומר, אלא יותר על ההשלכות של האתר, ואיך אנחנו צריכים להתנהג במקרים כאלה.
היתה לי שיחה מאוד מעניינת היום עם חבר האתר שבעצם הסביר לי את עומק הבעיה בדרך ובאופן שלא ממש קלטתי עד עכשיו (תודה ליאור).
הוא בעצם דיבר על כך שיש סוג של אמון עדין בין חברי האתר אשר הוא מאוד שברירי והוא חשוב מאוד ליחסים המיוחדים שרקמנו לנו. לטענתו בעצם נשבר כאן מיתוס שאנשים לא מספרים כאן "סיפורי סבתא". החשש הגדול, כמובן, הוא לאובדן האמון בין חברי האתר.
החלטתי, בצעד חריג למדי, לבדוק בעצם את ההתנהלות שלי ושל כולנו עקב האירוע הזה. טעות אחת היתה שבגלל העומס שלי ושל מרטין באותו יום בעצם נכנסנו לשרשור הזה הרבה יותר מדי מאוחר - רק בכדי לגלות את עוצמת הרגשות שכבר היו בשיא העצבנות.
טעות נוספת שלי היא שלא הבהרתי את עמדתי כנגד סיפורי כזב מכל סוג שהוא, חשבתי (בטעות) שזה מיותר בגלל שזה כל כך ברור מעליו. אני חושב שלא היה מנוס מלסגור את השרשורים בעת ההיא עקב הדרדרותם הכללית.
אני מקווה שאתם מבינים את ההתנהלות, אבל אני חושב שצריך ללמוד מהנסיון הזה ולחשוב על סוג של אמנה בין חברי האתר, שגם אם לא נוכל ליישם אותה באופן מלא בפועל, אפשר לשאוף לה, מה שיוריד את הסיכויים שמקרה כזה ישנה.
הייתי אולי מתחיל עם הדברים הבאים:
1. לא יטעה חבר אתר את חברו במכוון
2. לא יסביר חבר אתר למישהו אחר דבר שאין לו ידע ממשי בו (למשל, לא ילמדו כי מוצר א' טוב מ-ב' ללא ידע או ניסיון שזה באמת המקרה).
אתם מוזמנים (ברוגע) לבחון את הנושא. כאמור, אני לא רוצה לדבר ספציפית על תומר, אלא יותר על ההשלכות של האתר, ואיך אנחנו צריכים להתנהג במקרים כאלה.
למרות מה שקרה, אני עדיין סומך ויש בי אמון מלא על כל חברי האתר..
יש פה אנשים איכותיים ושכמה מהם הפכו לחברים טובים שלי..
יש פה אנשים איכותיים ושכמה מהם הפכו לחברים טובים שלי..
עופר היקר
אני לא חושב שעל מקרה פרטי צריך לשנות "נהלים".
כולם פה אנשים מבוגרים ומבינים את מה שקרה.
אני בטוח שכולם ללא יוצא מן הכלל יודעים להפיק את הלקח.
אני לא חושב שלא אתה ולא מרטין ובטח לא מנהל הקטגוריה צריכים לקחת אחריות על מה שקרה.
אני עקבתי באופן צמוד אחרי המתרחש בהשתאות והייתי המום נוכח ההתנהלות
והמסקנה שלי היא שכולם למדו משהו ממה שקרה, לטוב ולרע.
מה שברור הוא שיש פה אנשים שממש אכפת להם ממה שקורה פה בפורם ומאמינות הנכתב.
וזה לעניות דעתי צריך להיות מקור הגאווה שלכם שלנו שלי.
יובל
אני לא חושב שעל מקרה פרטי צריך לשנות "נהלים".
כולם פה אנשים מבוגרים ומבינים את מה שקרה.
אני בטוח שכולם ללא יוצא מן הכלל יודעים להפיק את הלקח.
אני לא חושב שלא אתה ולא מרטין ובטח לא מנהל הקטגוריה צריכים לקחת אחריות על מה שקרה.
אני עקבתי באופן צמוד אחרי המתרחש בהשתאות והייתי המום נוכח ההתנהלות
והמסקנה שלי היא שכולם למדו משהו ממה שקרה, לטוב ולרע.
מה שברור הוא שיש פה אנשים שממש אכפת להם ממה שקורה פה בפורם ומאמינות הנכתב.
וזה לעניות דעתי צריך להיות מקור הגאווה שלכם שלנו שלי.
יובל
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
יש לנו אחלה של חברים באתר (את חלקם אני מכיר אישית), יש כאן הרבה חברים מקצועיים שאוהבנים לעזור, ולעיתים קרובות אנחנו שומעים סיפורים שכיף לשמוע על חברים שעזרו והשקיעו מזמנם למען חברים אחרים.
אני מסכים עם הדברים של עופר, אין מקום באתר לתופעות של אי אמינות למיניהם, תופעות מסוג זה צריכות להיעקר מהשורש, כמובן שיש מקום לטעויות (כאשר הן קורות בתמימות ולא בכוונה תחילה) אך לא להטעיות.
יובל, אני לא חושב שעופר התכוון בדבריו לשנות "נהלים", ברור שכולנו אנשים מבוגרים, העניין הוא שצריכים להיות הסכמים ברורים כלשהם בין החברים שעליהם אסור יהיה לעבור, כמובן שנוכל להמשיך לצחוק ולעקוץ אחד את השני ללא חשש, הרי ההומור הוא חלק חשוב בפורומים שלנו, יחד עם זה אנחנו צריכים לשמור על קווים ברורים, יש כמה איפיונים שמייחדים את האתר שלנו: סובלנות , מקצועיות, אוביקטיביות, אמינות וכמובן הומור, שהופכים את האתר שלנו למס' 1 בארץ (לפי דעתי) בתחום האודיו וידאו ועלינו להקפיד לשמור על איפיונים אלה.
אני מסכים עם הדברים של עופר, אין מקום באתר לתופעות של אי אמינות למיניהם, תופעות מסוג זה צריכות להיעקר מהשורש, כמובן שיש מקום לטעויות (כאשר הן קורות בתמימות ולא בכוונה תחילה) אך לא להטעיות.
יובל, אני לא חושב שעופר התכוון בדבריו לשנות "נהלים", ברור שכולנו אנשים מבוגרים, העניין הוא שצריכים להיות הסכמים ברורים כלשהם בין החברים שעליהם אסור יהיה לעבור, כמובן שנוכל להמשיך לצחוק ולעקוץ אחד את השני ללא חשש, הרי ההומור הוא חלק חשוב בפורומים שלנו, יחד עם זה אנחנו צריכים לשמור על קווים ברורים, יש כמה איפיונים שמייחדים את האתר שלנו: סובלנות , מקצועיות, אוביקטיביות, אמינות וכמובן הומור, שהופכים את האתר שלנו למס' 1 בארץ (לפי דעתי) בתחום האודיו וידאו ועלינו להקפיד לשמור על איפיונים אלה.
-golan-
אישית, האמון שלי בחברי האתר לא נפגע כלל.
פשוט צריך לדעת לקחת את הדברים בפרופורציות הנכונות
פשוט צריך לדעת לקחת את הדברים בפרופורציות הנכונות
אני קצת נפגעתי מכל הארוע
אני האמנתי במישהו-וגם בדבר הגדול של רכישת המערכת על ידו...
בניגוד לזרם המרכזי שהחל ללעוג ולהבין שמשהו פה פישי יצאתי חוצץ נגד כולם גם עקב תפקידי כמנהל קטגוריה אשר חייב לשמור על אוירת כבוד הדדי ומכובדות של כל אדם וכל מערכת מ200דולר בדיוטי פרי ועד למערכת הזו..
שמחתי ופירגנתי מכל הלב לתומר...
בסוף יצאתי מטומטם-הוא עבד על כולנו
כל אלו שאמרתי להם שהמערכת שלו ושאני מכיר את המערכות שהיו לו צדקו...
נכון שהפניתי אליו ביקורת נוקבת ואוליי מוקצנת מעט בקטע היחצנות אך ידעתי להושיט את ידי פעמיים ולאחל לו נסיעה טובה וחזרה בשלום מגרמניה ...
בתמורה זכיתי לציונים ממנו+הגדרת תפקיד אך
יד מושטת בחזרה
שטויות -אני ממש מבקש לא לפתח את התגובה שלי..
אני חי נושם ונהנה בפורום הזה שהוא בשבילי הרבה יותר מסתם פורום..
התגובות במסרים ובפורום של האנשים להם אני מנסה לעזור ומייעץ להם מהרמה הכי פשוטה של תנתק פה ותחבר שם ועד לקניית ציוד חדש הם הסיפוק הענק שלי..והכיף האמיתי כולל כמובן האמון וההכרה ממנהלי הפורום .אבל זו לא הנקודה-ואני לא הנושא..
יש כללים לא כתובים-כללים של אדם לחברו..
הם לא פחות חשובים מהכללים הכתובים..
יש שיקראו לזה אינטלגנציה רגשית-היכולת להבין מה השני ירגיש אם תנהג כך או אחרת..
ויש הטוענים כי היא לעיתים חשובה יותר מהאינטלגנציה הנלמדת..
בואו כל אחד מאיתנו ינסה לפני שהוא שולח תגובה מסר הקנטה או צחוק על חשבון האחר להפעיל את האינטלגנציה הרגשית שלו ולחשוב לרגע בתור השני
בצד שממול.
ואז תראו איך פתאום הפורום עולה מרמה של 90-95 לרמה של 100 עגול ..
סליחה על האורך של ההודעה...
פרסים למי שקרא עד הסוף יחולקו בכינוס הפורום הבא
ישראל
אני האמנתי במישהו-וגם בדבר הגדול של רכישת המערכת על ידו...
בניגוד לזרם המרכזי שהחל ללעוג ולהבין שמשהו פה פישי יצאתי חוצץ נגד כולם גם עקב תפקידי כמנהל קטגוריה אשר חייב לשמור על אוירת כבוד הדדי ומכובדות של כל אדם וכל מערכת מ200דולר בדיוטי פרי ועד למערכת הזו..
שמחתי ופירגנתי מכל הלב לתומר...
בסוף יצאתי מטומטם-הוא עבד על כולנו
כל אלו שאמרתי להם שהמערכת שלו ושאני מכיר את המערכות שהיו לו צדקו...
נכון שהפניתי אליו ביקורת נוקבת ואוליי מוקצנת מעט בקטע היחצנות אך ידעתי להושיט את ידי פעמיים ולאחל לו נסיעה טובה וחזרה בשלום מגרמניה ...
בתמורה זכיתי לציונים ממנו+הגדרת תפקיד אך
שטויות -אני ממש מבקש לא לפתח את התגובה שלי..
אני חי נושם ונהנה בפורום הזה שהוא בשבילי הרבה יותר מסתם פורום..
התגובות במסרים ובפורום של האנשים להם אני מנסה לעזור ומייעץ להם מהרמה הכי פשוטה של תנתק פה ותחבר שם ועד לקניית ציוד חדש הם הסיפוק הענק שלי..והכיף האמיתי כולל כמובן האמון וההכרה ממנהלי הפורום .אבל זו לא הנקודה-ואני לא הנושא..
יש כללים לא כתובים-כללים של אדם לחברו..
הם לא פחות חשובים מהכללים הכתובים..
יש שיקראו לזה אינטלגנציה רגשית-היכולת להבין מה השני ירגיש אם תנהג כך או אחרת..
ויש הטוענים כי היא לעיתים חשובה יותר מהאינטלגנציה הנלמדת..
בואו כל אחד מאיתנו ינסה לפני שהוא שולח תגובה מסר הקנטה או צחוק על חשבון האחר להפעיל את האינטלגנציה הרגשית שלו ולחשוב לרגע בתור השני
ואז תראו איך פתאום הפורום עולה מרמה של 90-95 לרמה של 100 עגול ..
סליחה על האורך של ההודעה...
פרסים למי שקרא עד הסוף יחולקו בכינוס הפורום הבא
ישראל
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אין בעיה בפורום ובנהלים.
יש אנשים שונים ומשונים, שלמדנו את חוש ההומור המוזר שלהם.
לא צריך לשנות כלום.
אולי רק את הפתק "חבר ללא חיים", הייתי מחליף ל"ממש מתעניין בדברים לא חשובים עד עומקם ואפילו מעבר לכך".

יש אנשים שונים ומשונים, שלמדנו את חוש ההומור המוזר שלהם.
לא צריך לשנות כלום.
אולי רק את הפתק "חבר ללא חיים", הייתי מחליף ל"ממש מתעניין בדברים לא חשובים עד עומקם ואפילו מעבר לכך".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קשה יהיה לי להגיב לנושא מבלי להתייחס לארוע הספציפי.
העיניין הוא לא תומר או מי שהגיב בשירשור אלא המקרה כדוגמא מייצגת שאליה התכוון עפר ואליה אני מתכון להתייחס.
בעית ה"אמינות" נוצרת כאשר אדם מנצל מעמד או סיטואציה שבה הוא יכול להיות בהחלט אמין, בצורה הפוכה.
למה אני מתכון?
אם לצורך העיניין, נמר (אחי, סלח לי שאני משתמש בך כדוגמא), היה בא ואמר לנו, אחרי כל מסכת השידרוגים שהוא שידרג שוב והפעם קנה מייצב מתח (לא יכולתי לבחור דוגמה אחרת כי הוא כבר שידרג הכל...) כזה וכזה, הרי שלאור העבר שלו, לא היתה לנו בעיה ולו קטנה להאמין שזה לא נכון.
אבל, אם הוא היה אומר שהוא קנה את המערכת שהביא תומר, הרי שהיינו הרבה יותר ספקנים, נכון?
במקרה המדובר, לא היתה לנו סיבה שלא להאמין לתומר ולכן אני חושב שניצול האמון הזה לצורך מתיחה, היה לא במקום.
אישית, נפגעתי מאוד.
אני יצאתי להגנתו ונתתי בו את האמון שהוא היה רגיל לקבל ממני.
בנקודה זו הייתי מצפה שהבדיחה תיפסק, אך היא לא. זו הסיבה שקשה היה לי להגיב בשירשור ההוא.
הבעיה היא לא "חוש הומור" או זה שהמתיחה הצליחה. הבעיה היא שעם רגשות לא ניתן להתווכח.
לא ניתן להגיד לאדם שנפגע (בצדק או לא) "יאללה, כולה בדיחה תעבור על זה הלאה".
זה פשוט לא עובד ככה עם רגשות.
אני בהחלט יכול להבין איך אנשים, שלא מכירים את הנפשות בצורה אישית, ייקחו את זה בקלילות , כעוד פרק ב"פיספוסים", אבל לאלו שכן מכירים ובמיוחד לאור התגובות של האנשים שנפגעו מהסיפור, מאוד צורם שלא היתה ממש התנצלות לגבי הפגיעה באנשים (שוב, מה שמשנה זה שאנשים מרגישים פגועים).
אז מה בעצם הלקח שאנחנו מנסים ללמוד?
שיש גבול דק בין "מתיחה" וחוש הומור לבין ניצול ציני של האמון שרכשת.
אם פגעת במישהו (במכוון או לא), רצוי לרדת מהסיפור ולהתנצל (זה כבר לא קשור רק לאתר).
אסיים בבדיחה:
אחד צריך לספר לחברו שאמא שלו נפטרה.
אז הוא אומר לו: "אני לא יודע איך לספר לך את זה, היתה תאונה נוראית, המכונית בה נסעו ההורים שלך איבדה שליטה ליד הבית, הם התהפכו ודרסו למוות את שתי האחיות הקטנות שלך שבדיוק שיחקו בחוץ, האוטו התנגש בקיר וההורים שלך נהרגו במקום.
הכלב שלך רץ למכונית ואז בדיוק היא התפוצצה והוא נשרף למוות".
החבר, בשוק טוטאלי, מועד ונופל, תופס את הראש, ואז החבר אומר לו:
"סתם עבדתי עליך, רק אמא שלך מתה".......
העיניין הוא לא תומר או מי שהגיב בשירשור אלא המקרה כדוגמא מייצגת שאליה התכוון עפר ואליה אני מתכון להתייחס.
בעית ה"אמינות" נוצרת כאשר אדם מנצל מעמד או סיטואציה שבה הוא יכול להיות בהחלט אמין, בצורה הפוכה.
למה אני מתכון?
אם לצורך העיניין, נמר (אחי, סלח לי שאני משתמש בך כדוגמא), היה בא ואמר לנו, אחרי כל מסכת השידרוגים שהוא שידרג שוב והפעם קנה מייצב מתח (לא יכולתי לבחור דוגמה אחרת כי הוא כבר שידרג הכל...) כזה וכזה, הרי שלאור העבר שלו, לא היתה לנו בעיה ולו קטנה להאמין שזה לא נכון.
אבל, אם הוא היה אומר שהוא קנה את המערכת שהביא תומר, הרי שהיינו הרבה יותר ספקנים, נכון?
במקרה המדובר, לא היתה לנו סיבה שלא להאמין לתומר ולכן אני חושב שניצול האמון הזה לצורך מתיחה, היה לא במקום.
אישית, נפגעתי מאוד.
אני יצאתי להגנתו ונתתי בו את האמון שהוא היה רגיל לקבל ממני.
בנקודה זו הייתי מצפה שהבדיחה תיפסק, אך היא לא. זו הסיבה שקשה היה לי להגיב בשירשור ההוא.
הבעיה היא לא "חוש הומור" או זה שהמתיחה הצליחה. הבעיה היא שעם רגשות לא ניתן להתווכח.
לא ניתן להגיד לאדם שנפגע (בצדק או לא) "יאללה, כולה בדיחה תעבור על זה הלאה".
זה פשוט לא עובד ככה עם רגשות.
אני בהחלט יכול להבין איך אנשים, שלא מכירים את הנפשות בצורה אישית, ייקחו את זה בקלילות , כעוד פרק ב"פיספוסים", אבל לאלו שכן מכירים ובמיוחד לאור התגובות של האנשים שנפגעו מהסיפור, מאוד צורם שלא היתה ממש התנצלות לגבי הפגיעה באנשים (שוב, מה שמשנה זה שאנשים מרגישים פגועים).
אז מה בעצם הלקח שאנחנו מנסים ללמוד?
שיש גבול דק בין "מתיחה" וחוש הומור לבין ניצול ציני של האמון שרכשת.
אם פגעת במישהו (במכוון או לא), רצוי לרדת מהסיפור ולהתנצל (זה כבר לא קשור רק לאתר).
אסיים בבדיחה:
אחד צריך לספר לחברו שאמא שלו נפטרה.
אז הוא אומר לו: "אני לא יודע איך לספר לך את זה, היתה תאונה נוראית, המכונית בה נסעו ההורים שלך איבדה שליטה ליד הבית, הם התהפכו ודרסו למוות את שתי האחיות הקטנות שלך שבדיוק שיחקו בחוץ, האוטו התנגש בקיר וההורים שלך נהרגו במקום.
הכלב שלך רץ למכונית ואז בדיוק היא התפוצצה והוא נשרף למוות".
החבר, בשוק טוטאלי, מועד ונופל, תופס את הראש, ואז החבר אומר לו:
"סתם עבדתי עליך, רק אמא שלך מתה".......
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 22/05/2006 20:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מרטין,
כל מילה בסלע

כל מילה בסלע
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,
מסכים עם כל מילה! עקבתי בשקט אחרי אותו שירשור. אחרי שהתגלתה התרמית העדפתי לשתוק ולא להגיד דבר (אני חצי מרוקאי ושאני עצבני המילים...).
אישית גם אני הייתי נפגע במיוחד אחרי האמון שהבעת בבחור והייתי מצפה אחרי אותן מילים חמות שכתבת להפסיק עם התרמית המגוחכת הזאת.
מסכים עם כל מילה! עקבתי בשקט אחרי אותו שירשור. אחרי שהתגלתה התרמית העדפתי לשתוק ולא להגיד דבר (אני חצי מרוקאי ושאני עצבני המילים...).
אישית גם אני הייתי נפגע במיוחד אחרי האמון שהבעת בבחור והייתי מצפה אחרי אותן מילים חמות שכתבת להפסיק עם התרמית המגוחכת הזאת.
גם אני עקבתי אחרי השירשור בשקט ולאורך כל הדרך העדפתי לא להגיב גי גם ככה היו את כל קשת התגובות מתחילת השירשור ועד סופו, ולגבי מה שאני מרגיש וחושב אז אפשר לומר שבמקרה זה ישראל פשוט היה הפה שלי ואני מסכים איתו לאורך כל הדרך בכל מילה ומילה.
סתם בדיחה שהתחילה נחמד, השתבשה (קשות) בדרך, והייתה צריכה להסתיים אחרת והרבה לפניי שהסתיימה באמת...(כמו זאת שמרטין הביא בתור דוגמה
)
זה נראה כ"כ מטורף מה שקרה שם, שאני צריך לחזור לקרוא את השרשור ההוא מחדש ולהבין איך העסק הדרדר.
חבל שזה קרה, אבל נראה לי לאור הקטרזיס שעובר עלינו מאז, שנצא מזה פורום אפילו יותר טוב.

זה נראה כ"כ מטורף מה שקרה שם, שאני צריך לחזור לקרוא את השרשור ההוא מחדש ולהבין איך העסק הדרדר.
חבל שזה קרה, אבל נראה לי לאור הקטרזיס שעובר עלינו מאז, שנצא מזה פורום אפילו יותר טוב.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
לדעתי יצאתם
מכל פרופורציה
הוא עבד עלינו ובסוף הבדיחה עליו
ואני לא חושב שצריך להיות צדקנים יותר מידי זה לא סיפור כל כך גדול כפי שאתם מציגים
"האמון שלנו בו נפגע" נו באמת
אני חושב שהאתר צריך להיות קצת יותר קליל ולא מתנשא וצדקני
המטרה של המנהלים היא לא לחנך כאן אנשים אלא אם כמובן דיברו בשפה לא מקובלת או פרסמו מידע לא נכון שיכול להשפיע על אחרים
כאן היה ניסיון לדעתי תמים לארגן מתיחה וכאמור זה הסתיים ברגשות סוערים של רבים
זה לא שאני בעד המעשה של תומר אבל זה לא יכול לפגוע ברגשות של מישהו
תנמיכו קצת אגו
ואל תתנפלו עלי, זו דעתי
הוא עבד עלינו ובסוף הבדיחה עליו
ואני לא חושב שצריך להיות צדקנים יותר מידי זה לא סיפור כל כך גדול כפי שאתם מציגים
"האמון שלנו בו נפגע" נו באמת
אני חושב שהאתר צריך להיות קצת יותר קליל ולא מתנשא וצדקני
המטרה של המנהלים היא לא לחנך כאן אנשים אלא אם כמובן דיברו בשפה לא מקובלת או פרסמו מידע לא נכון שיכול להשפיע על אחרים
כאן היה ניסיון לדעתי תמים לארגן מתיחה וכאמור זה הסתיים ברגשות סוערים של רבים
זה לא שאני בעד המעשה של תומר אבל זה לא יכול לפגוע ברגשות של מישהו
תנמיכו קצת אגו
ואל תתנפלו עלי, זו דעתי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים עם הניתוח/תובנות של מרטין
(לא הבנתי מי הנמשל של הכלב בבדיחה, סתם, הבדיחה פשוט נראית לי לא קשורה)
מציע לחתוך את כל מה שלא קשור לפן המיקצועי בשרשור ההוא (מצידי להעבירו לפורום "ללא קשר" למען ההיסטוריה) ולתת לו כותרת יותר קולעת לתכנים וההתדיינות הכן מעניינים שהתפתחו ויתפתחו שם.
(לא הבנתי מי הנמשל של הכלב בבדיחה, סתם, הבדיחה פשוט נראית לי לא קשורה)
מציע לחתוך את כל מה שלא קשור לפן המיקצועי בשרשור ההוא (מצידי להעבירו לפורום "ללא קשר" למען ההיסטוריה) ולתת לו כותרת יותר קולעת לתכנים וההתדיינות הכן מעניינים שהתפתחו ויתפתחו שם.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
eyalb
לדעתך החברים כאן יצאו מפרופורציה, וזו דעתך וזכותך לחשוב כך.
אבל כל אדם לוקח דברים בצורה אחרת, וייתכן מאוד שחלק מהחברים כאן נמצאים במערכת יחסים יותר קרובה עם תומר ולכן נפגעו יותר.
כל אחד חווה את החוויה שלו בצורה שונה.
וואי חבר'ה אני בשוק!!
אני לא בעיניינים בכלל... עד עכשיו לא שמתי לב מה קרה שם... זה לא יאומן כמה אמוציות יש פה!
תרשו לי לא להגיב על השירשור המדובר אלא רק לומר כמה דברים שיוצאים ישר מהלב.
גם אני (משום מה) מרגיש כאן כמו משפחה אחת גדולה, למרות שאת רוב האנשים אני מכיר כאן רק בכינוי,
ועם חלק קטן אני מדבר קצת מעבר... פשוט הרגשה אישית שלי שזה ממש מעגל גדול של אנשים שבאים לעזור עם כוונות טהורות לחלוטין שזה דבר מדהים! כל פעם שהייתי צריך לדעת משהו או להתייעץ, אפילו בשאלה הכי דבילית, תמיד היה מי שיעזור, והגלגל מסתובב כאן, גם כשאחרים היו צריכים ואני הייתי יכול- אז השתדלתי מאוד. לפעמים לא הצלחתי לעזור ולפעמים כן,
אבל מה שמוזר זה שתמיד מצאתי את עצמי מתאמץ- כאילו זה לאמא שלי או לאחותי או לחבר טוב למרות שאני מכיר את הבן אדם רק בכינוי שלו...
חברים יקרים, יש קסם באתר הזה!
(תסלחו לי אם הרדמתי אתכם
)
לדעתך החברים כאן יצאו מפרופורציה, וזו דעתך וזכותך לחשוב כך.
אבל כל אדם לוקח דברים בצורה אחרת, וייתכן מאוד שחלק מהחברים כאן נמצאים במערכת יחסים יותר קרובה עם תומר ולכן נפגעו יותר.
כל אחד חווה את החוויה שלו בצורה שונה.
וואי חבר'ה אני בשוק!!
אני לא בעיניינים בכלל... עד עכשיו לא שמתי לב מה קרה שם... זה לא יאומן כמה אמוציות יש פה!
תרשו לי לא להגיב על השירשור המדובר אלא רק לומר כמה דברים שיוצאים ישר מהלב.
גם אני (משום מה) מרגיש כאן כמו משפחה אחת גדולה, למרות שאת רוב האנשים אני מכיר כאן רק בכינוי,
ועם חלק קטן אני מדבר קצת מעבר... פשוט הרגשה אישית שלי שזה ממש מעגל גדול של אנשים שבאים לעזור עם כוונות טהורות לחלוטין שזה דבר מדהים! כל פעם שהייתי צריך לדעת משהו או להתייעץ, אפילו בשאלה הכי דבילית, תמיד היה מי שיעזור, והגלגל מסתובב כאן, גם כשאחרים היו צריכים ואני הייתי יכול- אז השתדלתי מאוד. לפעמים לא הצלחתי לעזור ולפעמים כן,
אבל מה שמוזר זה שתמיד מצאתי את עצמי מתאמץ- כאילו זה לאמא שלי או לאחותי או לחבר טוב למרות שאני מכיר את הבן אדם רק בכינוי שלו...
חברים יקרים, יש קסם באתר הזה!
(תסלחו לי אם הרדמתי אתכם