סדר בבלגן
היי,
לאחר שה-DVD שבסלון נשרף כליל (שמענו "פאק" ויצא ריח של בואש מהמאוורר) החלטנו להשתדרג ולקנות סטרימר לסלון.
לאחר דשדושים בפורומים השונים, מצאתי את הפורום הזה כרציני ביותר לדעתי ולכן אשמח להפנות את השאלות לכאן.
הבנתי שישנם הרבה סוגים של סטרימים על כל ההבדלים המשמעותיים יותר והמשמעותיים פחות, אך עדיין אשמח להבהיר לעצמי מספר דברים.
ראשית, כאשר מדברים על סטרימר שקורא גם קבצי MKV וגם קבצי בלו - ריי. אני אישית מוריד את כל הסרטים בסיומת MKV אך כחלק מהשם של הקובץ רשום גם BLU-RAY. אז מה ההבדל בין 2 הקבצים. (מה הסיומת של קובץ בלו ריי?)
דבר נוסף,
הדרישות שלנו מהסטרימר לא בשמיים:
תקציב של עד 800 ש"ח
קריאה של קבצי MKV
ממשק בעברית + סנכרון של העברית (זאת אומרת בלי דיליי ושהכתוביות יהיו מסודרות מימין לשמאל )
פחות חשוב כל ה-JUKEBOX למיניהם...
דבר אחרון, לגבי הנושא של העברת הקבצים דרך כבל הרשת - מה הכוונה? אני פשוט מחבר את הכבל RJ45 של הטלפון לסטרימר ולמחשב ואז מה? כאילו מעביר בתיקיית שיתוף - עושה העתק הדבק? לא הבנתי את הקטע הזה.
סורי על כמות השאלות, פשוט אנחנו רוצים כבר להריץ את הנושא הזה ועוד יש למצוא רסיבר חדש נורמלי.
תודה וחג שמח
לאחר שה-DVD שבסלון נשרף כליל (שמענו "פאק" ויצא ריח של בואש מהמאוורר) החלטנו להשתדרג ולקנות סטרימר לסלון.
לאחר דשדושים בפורומים השונים, מצאתי את הפורום הזה כרציני ביותר לדעתי ולכן אשמח להפנות את השאלות לכאן.
הבנתי שישנם הרבה סוגים של סטרימים על כל ההבדלים המשמעותיים יותר והמשמעותיים פחות, אך עדיין אשמח להבהיר לעצמי מספר דברים.
ראשית, כאשר מדברים על סטרימר שקורא גם קבצי MKV וגם קבצי בלו - ריי. אני אישית מוריד את כל הסרטים בסיומת MKV אך כחלק מהשם של הקובץ רשום גם BLU-RAY. אז מה ההבדל בין 2 הקבצים. (מה הסיומת של קובץ בלו ריי?)
דבר נוסף,
הדרישות שלנו מהסטרימר לא בשמיים:
תקציב של עד 800 ש"ח
קריאה של קבצי MKV
ממשק בעברית + סנכרון של העברית (זאת אומרת בלי דיליי ושהכתוביות יהיו מסודרות מימין לשמאל )
פחות חשוב כל ה-JUKEBOX למיניהם...
דבר אחרון, לגבי הנושא של העברת הקבצים דרך כבל הרשת - מה הכוונה? אני פשוט מחבר את הכבל RJ45 של הטלפון לסטרימר ולמחשב ואז מה? כאילו מעביר בתיקיית שיתוף - עושה העתק הדבק? לא הבנתי את הקטע הזה.
סורי על כמות השאלות, פשוט אנחנו רוצים כבר להריץ את הנושא הזה ועוד יש למצוא רסיבר חדש נורמלי.
תודה וחג שמח
נתחיל מהסוף - כשאתה קונה רסיבר כדאי לקנות אחד עם כניסות HDMI (חוסך קצת בלאגן בכבלים) ותמיכה בפורמטים החדשים
(DTS-HD/Dolby TrueHD)
לגבי השיתוף ברשת - אתה יכול להעתיק קבצים לכונן הפנימי של הסטרימר (אם תרצה להתקין כזה) או להזרים ישירות מהרשת.
עד כמה שידוע לי, עדיף לחבר דרך ראוטר קווי ולא ישירות למחשב.
לגבי הקבצים - כשמדברים על בלוריי מלא מתכוונים לתיקייה או קובץ ISO ששוקלים בסביבות 40 ג'יגה ומכילים את הסרט ביחד עם כל התפריטים והתוספות, כמו דיסק DVD. קבצי הוידאו בדיסק בלוריי הם בעלי סיומת M2TS.
MKV זה ריפ של בלוריי, כלומר לוקחים רק את הסרט עצמו, משמיטים פסי קול לא רצויים ודוחסים את הוידאו כך שיתפוס פחות נפח.
לרוב הסטרימרים, או לפחות לאלה שבתקציב שהגדרת, יש תמיכה חלקית בבלוריי מלא. הסטרימר מנגן רק את קבצי הוידאו ברצף ללא התפריטים.
(יש פורמטים מסויימים של בלוריי שכן יוצגו עם תפריטים)
בתקציב שהגדרת יש את האקסטרימר וה-PlayON HD mini. מקווה שלא שכחתי משהו...
קצת מעל התקציב שהגדרת יש את הפופקורן A-210 שלטעמי הוא בליגה אחרת...
מקווה שעזרתי, בהצלחה בהמשך החיפושים
(DTS-HD/Dolby TrueHD)
לגבי השיתוף ברשת - אתה יכול להעתיק קבצים לכונן הפנימי של הסטרימר (אם תרצה להתקין כזה) או להזרים ישירות מהרשת.
עד כמה שידוע לי, עדיף לחבר דרך ראוטר קווי ולא ישירות למחשב.
לגבי הקבצים - כשמדברים על בלוריי מלא מתכוונים לתיקייה או קובץ ISO ששוקלים בסביבות 40 ג'יגה ומכילים את הסרט ביחד עם כל התפריטים והתוספות, כמו דיסק DVD. קבצי הוידאו בדיסק בלוריי הם בעלי סיומת M2TS.
MKV זה ריפ של בלוריי, כלומר לוקחים רק את הסרט עצמו, משמיטים פסי קול לא רצויים ודוחסים את הוידאו כך שיתפוס פחות נפח.
לרוב הסטרימרים, או לפחות לאלה שבתקציב שהגדרת, יש תמיכה חלקית בבלוריי מלא. הסטרימר מנגן רק את קבצי הוידאו ברצף ללא התפריטים.
(יש פורמטים מסויימים של בלוריי שכן יוצגו עם תפריטים)
בתקציב שהגדרת יש את האקסטרימר וה-PlayON HD mini. מקווה שלא שכחתי משהו...
קצת מעל התקציב שהגדרת יש את הפופקורן A-210 שלטעמי הוא בליגה אחרת...
מקווה שעזרתי, בהצלחה בהמשך החיפושים
באמת עשית סדר
דבר ראשון, תודה על התגובה המהירה ועל הסדר שעשית לי.
לגבי הדגמים שאמרת לי? מה ההבדל בין האקסטרימר לבין ה-PlayON HD mini לבין ה-A210 ?
הקטע שקראתי תגובות טובות ופחות טובות על האקסטרימר ועל ה-A210 אבל על PlayON לא מצאתי כל כך.
פחות קריטי לי קריאה של קבצי בלו ראי מלאים בתצורת ISO אלא יותר קבצי MKV כך שאם הפונקציה הזאת היא ההבדל אז זה פחות חשוב.
למה אין את PlayON בזאפ?
לגבי הדגמים שאמרת לי? מה ההבדל בין האקסטרימר לבין ה-PlayON HD mini לבין ה-A210 ?
הקטע שקראתי תגובות טובות ופחות טובות על האקסטרימר ועל ה-A210 אבל על PlayON לא מצאתי כל כך.
פחות קריטי לי קריאה של קבצי בלו ראי מלאים בתצורת ISO אלא יותר קבצי MKV כך שאם הפונקציה הזאת היא ההבדל אז זה פחות חשוב.
למה אין את PlayON בזאפ?
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
ידידי
לך על ה210 הוא קצת חורג בתקציב ..אבל שווה לי יש אותו מהרגע שהוא יצא לשוק ואני מרוצה ממנו כמו עוד הרבה כמוני שרכשו...
לגבי הJB למינהם שלא ממש מעניינים אןתך ..אתה צריך להבין שבעזרת הJB אתה יוצר לך לך קיר סרטים שבו מופיע תמונה ותקציר של הסרט לדעתי זה משפר את החוויה ..אל תוותר על זה ...בהצלחה
לך על ה210 הוא קצת חורג בתקציב ..אבל שווה לי יש אותו מהרגע שהוא יצא לשוק ואני מרוצה ממנו כמו עוד הרבה כמוני שרכשו...
לגבי הJB למינהם שלא ממש מעניינים אןתך ..אתה צריך להבין שבעזרת הJB אתה יוצר לך לך קיר סרטים שבו מופיע תמונה ותקציר של הסרט לדעתי זה משפר את החוויה ..אל תוותר על זה ...בהצלחה
עכשיו בדקתי ובאמת ה-POHD mini לא מופיע בזאפ. אבל באתר של היבואן הרשמי הוא עדין ואם תחפש בגוגל תראה שהוא עדין נמכר בכמה חנויות.
לגבי ההבדלים בין הדגמים - אני נאלץ להפנות אותך לדביק. יש שם ביקורות על כל הדגמים שציינתי (כולל ה-POHD).
גם לי יש את ה-A210 ואני מרוצה עד הגג, אבל נשמע לי שאתה תוכל להסתפק גם בסטרימר יותר פשוט.
מה שכן, אם אתה בונה על להזרים תוכן מהרשת (ולא דרך כונן פנימי), לי המליצו פה בפורום על מכשירים עם מעבד של סיגמא (כמו הפופקורן) כיוון שיש להם יכולות יותר טובות של הזרמה ברשת. ל-POHD ולאקסטרימר יש מעבד של החברה המתחרה - רילטק.
לגבי ההבדלים בין הדגמים - אני נאלץ להפנות אותך לדביק. יש שם ביקורות על כל הדגמים שציינתי (כולל ה-POHD).
גם לי יש את ה-A210 ואני מרוצה עד הגג, אבל נשמע לי שאתה תוכל להסתפק גם בסטרימר יותר פשוט.
מה שכן, אם אתה בונה על להזרים תוכן מהרשת (ולא דרך כונן פנימי), לי המליצו פה בפורום על מכשירים עם מעבד של סיגמא (כמו הפופקורן) כיוון שיש להם יכולות יותר טובות של הזרמה ברשת. ל-POHD ולאקסטרימר יש מעבד של החברה המתחרה - רילטק.
ה-Dvico N1 כבר ממש מגרד את המחיר של הפופקורן אז אם כבר להשקיע סכום באיזור ה-900 אני ממליץ לך ללכת על הפופקורן.
והוא גם משווק ברשת באג ככה שאפשר לקנות אותו בדיוטי פרי במחיר קצת יותר זול.
לגבי הסטרימר של LG לא שמעתי יותר מדי, וגם לא ממש מדברים עליו פה בפורום ככה שאין לי ממש מושג, אבל אני בטוח שבמחיר שלו יש סטרימרים שתוכל למצוא עליהם הרבה יותר מידע פה בפורום.
והוא גם משווק ברשת באג ככה שאפשר לקנות אותו בדיוטי פרי במחיר קצת יותר זול.
לגבי הסטרימר של LG לא שמעתי יותר מדי, וגם לא ממש מדברים עליו פה בפורום ככה שאין לי ממש מושג, אבל אני בטוח שבמחיר שלו יש סטרימרים שתוכל למצוא עליהם הרבה יותר מידע פה בפורום.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
Re: תודה
מומלץ מאוד ליישומים שציינת...סוס עבודה עם תמיכה מצויינת של היצרן והיבואן.fiction06 כתב:איך הסטרימר Dvico TViX HD N1?
נראה חמוד ושמעתי שהרבה אנשים מרוצים?...
תמיכה בעברית
מה לגבי התמיכה בעברית ל-2 הסטרימרים הללו?
כי אני יודע שלגבי סטרימרים מסוימים ראיתי שהם תומכים בעברית אך לאחד העברית הוצגה משמאל לימין כלומר הנקודה בסוף משפט בצד ימין, באחר סימני מרכאות מוצגים כ- <ו> וכאלה
השאלה שאומרים תמיכה בעברית למה מתכוונים?
דבר נוסף לגבי הדגמים שנתתם - האם הם תומכים באיכויות אודיו החדשות כמו dts hd וכל אלה?
כי אני יודע שלגבי סטרימרים מסוימים ראיתי שהם תומכים בעברית אך לאחד העברית הוצגה משמאל לימין כלומר הנקודה בסוף משפט בצד ימין, באחר סימני מרכאות מוצגים כ- <ו> וכאלה
השאלה שאומרים תמיכה בעברית למה מתכוונים?
דבר נוסף לגבי הדגמים שנתתם - האם הם תומכים באיכויות אודיו החדשות כמו dts hd וכל אלה?
שני הסטרימרים תומכים ב-passthrough של פורמטי האודיו המתקדמים (כמובן שאתה צריך רסיבר שיוכל לפענח אותם בעצמו).
עם הפופקורן אני יכול להגיד לך מנסיון שאין שום בעיה עם עברית. לא סימני פיסוק, לא כתב מוטה ולא תרגום הפוך.
סביר שגם ל-N1 אין יותר מדי בעיות עם עברית. אבל את זה עדיף שתוודא עם מישהו שיש לו את המכשיר.
עם הפופקורן אני יכול להגיד לך מנסיון שאין שום בעיה עם עברית. לא סימני פיסוק, לא כתב מוטה ולא תרגום הפוך.
סביר שגם ל-N1 אין יותר מדי בעיות עם עברית. אבל את זה עדיף שתוודא עם מישהו שיש לו את המכשיר.
fiction06 שלום,fiction06 כתב:היי,
תודה וחג שמח...
ההסתייגות מ Xtreamer היא של חלק מהאנשים בפורומים, חלק גדול חושבים אחרת.
אצלי למשל ה Xtreamer בשימוש 10 חודשים בלי תקלה, מספר שעות ביום.
בזכות הממשק בעברית גם ילדה בת 8 מפעילה אותו לבד.
כמעט ולא נתקלתי בבעיות עם סרטים מסויימים. אנחנו מנגנים הרבה: MKV שהוכנו מ blueray (בד"כ HD)
AVI (בד"כ לא HD) וקבצי ISO שאני יצרתי מאוסף ה DVD.
מה שעוד לא ניסיתי (וגם לא נראה שאצטרך) הם קבצי ISO של blueray.
שורה תחתונה: אני יכול להמליץ לך על XT בתוספת כונן קשיח חיצוני של 1.5 טרה.
מה לגבי הכתוביות בעברית באסטרימר?
כמו ששמת לב, מאוד חשוב לי הקטע הזה.
אין משהו שיכול יותר לבאס אותי מאשר לראות סרט ויש בעיות עם צידוד הכתוביות, או שאתה רואה מספרים הפוכים, ציטוטים בצורת <> וכאלה
אין משהו שיכול יותר לבאס אותי מאשר לראות סרט ויש בעיות עם צידוד הכתוביות, או שאתה רואה מספרים הפוכים, ציטוטים בצורת <> וכאלה
Re: מה לגבי הכתוביות באקסטרימר
נראה לי שדווקא בזה האקסטרימר חזק. שוב: הנסיון שלי מבוסס עליו בלבד לכן מי שעבד עם סוגים אחרים יכול לתת פידבק טוב יותר.fiction06 כתב:מה לגבי הכתוביות בעברית באסטרימר?
אין משהו שיכול יותר לבאס אותי מאשר לראות סרט ויש בעיות עם צידוד הכתוביות, או שאתה רואה מספרים הפוכים, ציטוטים בצורת <> וכאלה...
כמעט כל הסרטים שהם HD אצלי הם עם תרגום לא מובנה, כולל סדרות, כשהתרגום הוא תמיד srt. עד היום הייתה בעיה רק בסרט אחד (גוליבר) ולפי מה שהבנתי ייתכן שיש בעיה מסוימת בקובץ עצמו.
יש בשלט של XT שני כפתורים להזזה של התרגום קדימה ואחורה בעשיריות שניה. יצא לי מספר פעמים להשתמש בהם כשהתרגום והסרט ממקורות שונים ולא מתואמים וזה נוח מאוד.
אחלה המון תודה
המון תודה, נראה לי באמת אני אלך לכיוון של זה, כי סך הכל אני לא צריך דברים מעבר לכך.
מה גם שאני צריך לקנות גם רסיבר נורמלי עם כניסת HDMI כי מה שיש לי היום זה משהו מעפן של 600 ש"ח בלי כניסה אופטית/קואקסיאלית/HDMI
מה גם שאני צריך לקנות גם רסיבר נורמלי עם כניסת HDMI כי מה שיש לי היום זה משהו מעפן של 600 ש"ח בלי כניסה אופטית/קואקסיאלית/HDMI