שאלת תם: בנוגע ללפטופ - מפרט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
beller פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
שם מלא: beller
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה לקנות לפטופ, שישמש אותי בעבודה לפעמים (וורד, דוא"ל, גלישה) ומצד שני, אם אחבר אותו בבית, הוא יזירים ל-DAC, יריץ קצת סרטי HD ורדיו אינטרנטי. במקביל, שאם אצא להרצאה בה אני צריך להקריא קבצי וידאו או DVD, שלא ישתעל.

היות ובבאר שבע המוכרנים מתלהבים יתר על המידה או שמנסים לדחוף לך "את הדגם המקביל, זה עוד 400 שקל, שים עוד 300 שקל לתיק וסוללה"), הייתי רוצה לשאול את חברי הפורום הנכבדים.

ראיתי מחשבים עם מעבד I3, 3GB RAM, כרטיס וידאו אינטל משולב. כאלה עולים בטווחים של 1900 עד ל2100 בניגוד למחשב של אייסר שראיתי, אבל ברשת מפרסמים משהו אחר ובמציאות, מנסים לתת לך דגם אחר לגמרי, שזה נשמע מאוד חשוד.

מה, כרטיס וידאו אינטל לא יתמודד עם וידאו HD? מה, מחשב כזה לא ינגן FLAC או WAV?

מה המפרט לנגינה של וידאו ומוסיקה? אולי בכלל נטבוק ב-1200 שקל גם יעשה את העבודה?
דני בלר

izigold
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

באופן כללי כל מחשב מודרני ידע להתמודד עם הדרישות שלך.
סביר להניח שאם תנסה לבצע מטלות רבות במקביל כמו פיירפוקס עם מספר טאבים פתוחים, וורד ואאוטלוק במקביל לוידאו שירוץ בחלון והמחשב יתחיל ל"החנק".

אני הייתי מגיע לחנות עם דיסק שכולל סרט ב-HD ופשוט מנסה. אם אתה מוכן להתפשר על גודל דיסק ולהשקיע יותר ב-SSD תקבל ביצועים מפתיעים מאד.

beller פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

כשאני רואה כמה שגיאות כתיב עשיתי בפוסט ובהתחשב במקצוע שלי, אני חושב שאני צריך לפרמט את עצמי. הבעיה שאם החומרה שלי, שהיא די ישנה, קשה להריץ מערכת הפעלה מודרנית. עליי אפשר להריץ, במקרה הטוב, FREE DOS או COBOL. אולי FORTRAN.
דני בלר

beller פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אני מפסיק לשתות יוגורט. אם? עם!
אני הולך לחפש בפורום אוזניות זוג אוזניי חמור של סנהייזר - חמור, אבל אני רוצה להיות חמור היי-אנד.
דני בלר

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”