חושב לקנות פופקורן A210. רוצה להסגר סופית עם כמה שאלות בסיסיות
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
נמאס לי להתעסק עם ה HTPC שלי. רוצה לשים מכשיר בסלון שבכמה קליקים של שלט ינגן לי סרטים 720P עד 1080P מלאים.
לא מעניין אותי בכלל כל הפונקציות של מזרימי המדיה (ניגון YOUTUBE, ג'וקבוקס וכו'). גם ב HTPC כל מה שעשיתי זה ללחוץ בשלט על הכפתור שפותח את תוכנת המדיה סנטר, דיפדוף לסרט, לחיצה על PLAY והוספת התרגום. זה הכל!!
בשביל השימוש שלי, האם עדיף לי לקנות משהו זול יותר או שה A210 יתן תמורה מלאה?
הייתי אצל חבר עם ה HTPC שלי וצפינו בסרט במקרן אופטומה 720P. כשקניתי את המקרן שלי (פאנא 900) ב 10000 ש"ח, המקרן שלו עלה 22000 ש"ח. לא יודע מה הדגם.
בקיצור, הסרטים מה HTPC נראו באיכות הרבה פחות טובה מה A110. אולי אתם תסבירו לי למה אבל זה מה שהעיניים שלי ראו.
כששמעתי ש ל A200 יש בעיית רעש שתוקנה ב A210, החלטתי להסגר עליו.
אשמח לתגובות.
תודה
נמאס לי להתעסק עם ה HTPC שלי. רוצה לשים מכשיר בסלון שבכמה קליקים של שלט ינגן לי סרטים 720P עד 1080P מלאים.
לא מעניין אותי בכלל כל הפונקציות של מזרימי המדיה (ניגון YOUTUBE, ג'וקבוקס וכו'). גם ב HTPC כל מה שעשיתי זה ללחוץ בשלט על הכפתור שפותח את תוכנת המדיה סנטר, דיפדוף לסרט, לחיצה על PLAY והוספת התרגום. זה הכל!!
בשביל השימוש שלי, האם עדיף לי לקנות משהו זול יותר או שה A210 יתן תמורה מלאה?
הייתי אצל חבר עם ה HTPC שלי וצפינו בסרט במקרן אופטומה 720P. כשקניתי את המקרן שלי (פאנא 900) ב 10000 ש"ח, המקרן שלו עלה 22000 ש"ח. לא יודע מה הדגם.
בקיצור, הסרטים מה HTPC נראו באיכות הרבה פחות טובה מה A110. אולי אתם תסבירו לי למה אבל זה מה שהעיניים שלי ראו.
כששמעתי ש ל A200 יש בעיית רעש שתוקנה ב A210, החלטתי להסגר עליו.
אשמח לתגובות.
תודה
בדיוק אותה התלבטות שהיתה לי פני חצי שנה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 28#1237828
לשאלת
אני לא המומחה כאן אבל כל מזרים מתחת ל A210 יכול לעבוד מעולה לצרכים שלך.
בכל מקרה אני קניתי את ה A210 לפני 6 ימים
יש ל jukebox שאני בונה אותו כרגע ואני נהנה , ויותר מזה הבן שלי נהנה בלי סיבוכים של ה HTPC.
מה שבטוח לא תתחרט.
לשאלת
אני לא המומחה כאן אבל כל מזרים מתחת ל A210 יכול לעבוד מעולה לצרכים שלך.
בכל מקרה אני קניתי את ה A210 לפני 6 ימים
יש ל jukebox שאני בונה אותו כרגע ואני נהנה , ויותר מזה הבן שלי נהנה בלי סיבוכים של ה HTPC.
מה שבטוח לא תתחרט.
גם אני התחדשתי ב A-210 לפני שבוע, ואני מרוצה ממנו עד הגג "אוכל" כל מה שנותנים לו כולל ריפים מלאים של בלו ריי (ללא תפריטים..)
יש לו יכולות jukebox מובנות וגם כמובן ניתן להשתמש בפיתרונות אחרים..(YAMJ)
יש לו יכולות jukebox מובנות וגם כמובן ניתן להשתמש בפיתרונות אחרים..(YAMJ)
Natural Born Gamer
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46413
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
ה- A-210 תומך ב- Bitstream של HD Audio וכמוהו גם הרבה סטרימרים אחרים שגם כן רלוונטים לתקציב ולדרישות. לגבי תלת מימד, התמיכה הקיימת במכשירי ה NMT הינה אוטומטית במידה ומוטמע בקובץ ה- mkv דגל אשר מורה אם הקובץ הינה SBS או TAB. ב- BOXEE BOX אשר נמכר במחיר דומה התמיכה דומה.
רצוי לעבור על הדביק ולקרוא את הביקורות המתאימות, לאחר מכן יהיה קל יותר לבחור את הסטרימר המתאים.
רצוי לעבור על הדביק ולקרוא את הביקורות המתאימות, לאחר מכן יהיה קל יותר לבחור את הסטרימר המתאים.
יש תמיכה ב 3D במובן שאם הסרט הוא כזה, ניתן לשנות את שם הקובץ (להוסיף 3DSBS או 3DTAB) ואז הסטרימר מורה לטלויזיה להפעיל את מנגנון ה 3D המתאים, יש צורך בכבל HDMI 1.4 כדי שהתכונה הזו תעבוד כראוי.kingikra כתב:snowgoose ו dan75
תודה רבה. חיזקתם לי את הדעה וזה חשוב.
האם ה A210 תומך בפורמטים החדשים של הסאונד? מה לגבי 3D?...
Natural Born Gamer
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

את כל ההשוואות ואת הטבלה האדירה שאתה (אם אני זוכר נכון) הכנת קראתי כבר בעבר. כל אלה בנוסף לניסיון דל הביאו אותי להסגר על הפופקורן.ziv_r כתב:ה- A-210 תומך ב- Bitstream של HD Audio וכמוהו גם הרבה סטרימרים אחרים שגם כן רלוונטים לתקציב ולדרישות. לגבי תלת מימד, התמיכה הקיימת במכשירי ה NMT הינה אוטומטית במידה ומוטמע בקובץ ה- mkv דגל אשר מורה אם הקובץ הינה SBS או TAB. ב- BOXEE BOX אשר נמכר במחיר דומה התמיכה דומה.
רצוי לעבור על הדביק ולקרוא את הביקורות המתאימות, לאחר מכן יהיה קל יותר לבחור את הסטרימר המתאים....
מה שניסיתי להוציא באשכול הזה זה אולי דברים שלא חשבתי עליהם אבל מרגע לרגע נראה לי שקלעתי בול.
תודה רבה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על המידע. את נושא כבל ה 1.4 ידעתי.snowgoose כתב:יש תמיכה ב 3D במובן שאם הסרט הוא כזה, ניתן לשנות את שם הקובץ (להוסיף 3DSBS או 3DTAB) ואז הסטרימר מורה לטלויזיה להפעיל את מנגנון ה 3D המתאים, יש צורך בכבל HDMI 1.4 כדי שהתכונה הזו תעבוד כראוי.kingikra כתב:snowgoose ו dan75
תודה רבה. חיזקתם לי את הדעה וזה חשוב.
האם ה A210 תומך בפורמטים החדשים של הסאונד? מה לגבי 3D?......