מה עדיף? פלייסטיישן 3 או אקסבוקס 360 ? או אחר...?
אני מעוניין בקונסולה שתשמש בעיקר למשחקים שירוצו מהכונן הקשיח, לא רוצה להתעסק עם החלפות דיסקים.
קונסולה עם כותרי משחקים טובים ואפשרות לשחק עם חברים (עד 3 זה בהחלט מספק), משחקים כמו טקן וכאלה שמשתמשים בבקר התנועה.
לא מעוניין בחיבור לרשת לצורך הורדת דמויים ומשחקי רשת אך כן מעוניין בחיבור לרשת לשם גלישה באינטרנט אם זה אפשרי .
לא צריך לנגן סרטים, בשביל זה יש לי סטרימר.
קונסולה עם כותרי משחקים טובים ואפשרות לשחק עם חברים (עד 3 זה בהחלט מספק), משחקים כמו טקן וכאלה שמשתמשים בבקר התנועה.
לא מעוניין בחיבור לרשת לצורך הורדת דמויים ומשחקי רשת אך כן מעוניין בחיבור לרשת לשם גלישה באינטרנט אם זה אפשרי .
לא צריך לנגן סרטים, בשביל זה יש לי סטרימר.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
יש דבר כזה, מחשב!נדב כתב:אני מעוניין בקונסולה שתשמש בעיקר למשחקים שירוצו מהכונן הקשיח, לא רוצה להתעסק עם החלפות דיסקים.
לא צריך לנגן סרטים, בשביל זה יש לי סטרימר....
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ViruzZ כתב:יש דבר כזה, מחשב!נדב כתב:אני מעוניין בקונסולה שתשמש בעיקר למשחקים שירוצו מהכונן הקשיח, לא רוצה להתעסק עם החלפות דיסקים.
לא צריך לנגן סרטים, בשביל זה יש לי סטרימר.......
שמו הרד דיסק באקסבוקס 360 בשביל שתוכל להעתיק את המשחקים מהסידי להרד דיסק, אבל בפועל כשאתה מפעיל משחק הדיסק חייב להיות בפנים.
הוא קורא ממנו קצת ואז מפסיק, מומלץ להעתיק את המשחק להארדיסק בשביל לא לשחוק את העיין.
אפשר גם להעביר לשם מוזיקה אבל לא MP3 זה מה שמאכזב, צריך להכניס דיסק ופשוט לעשות לו ריפ רגיל כמו במדיה פלאייר.
לגבי גלישה באינטרנט, אני הצלחתי להפעיל יו טיוב ופייסבוק אבל לא מעבר, אין לזה דפדפן מובנה או משהו, אולי כבר יש.......
אני לא עדכנתי גירסא המון זמן, אבל אני בספק.
הוא קורא ממנו קצת ואז מפסיק, מומלץ להעתיק את המשחק להארדיסק בשביל לא לשחוק את העיין.
אפשר גם להעביר לשם מוזיקה אבל לא MP3 זה מה שמאכזב, צריך להכניס דיסק ופשוט לעשות לו ריפ רגיל כמו במדיה פלאייר.
לגבי גלישה באינטרנט, אני הצלחתי להפעיל יו טיוב ופייסבוק אבל לא מעבר, אין לזה דפדפן מובנה או משהו, אולי כבר יש.......
אני לא עדכנתי גירסא המון זמן, אבל אני בספק.
מה כדאי...
לפי מה שאתה אמרת שאתה רוצה, כמו שאמרו כדאי לך לקנות מחשב ובנוסף תקנה גם כונן חיצוני, שזה ממש לא יקר (1 טרה בייט עולה בערך 300 שקל).אני אישית יש לי PS3 אבל זה מכשיר שעולה כסף גם אחרי הקנייה כי צריך לקנות לו משחקים. אפשר לפרוץ אותו אבל לא תוכל לשחק ברשת. אבל זה מאוד תלוי אם אתה רוצה לשחק ברשת, כי ה-network של אקס-בוקס היא אומנם עולה כסף אבל בגלל זה היא קצת יותר מהירה מאשר ה-PSN. אז זה תלוי מאוד... לי ולכל המשפחה שלי יש PS3, וזה כיף כי שדודים שלי חוזרים מהלימודי שלהם ( אחד לימודי משפטים ואחד לימודי תקשורת) אז אנחנו משחקים שלושתנו באותו המשחק נגד עוד אנשים.
אני יכול להעיד עליי כי אני GAMER (החזקתי כרטיס מסך שעלותו 2500 - והיום לא שווה כלום)ViruzZ כתב:יש דבר כזה, מחשב!נדב כתב:אני מעוניין בקונסולה שתשמש בעיקר למשחקים שירוצו מהכונן הקשיח, לא רוצה להתעסק עם החלפות דיסקים.
לא צריך לנגן סרטים, בשביל זה יש לי סטרימר.......
אין לי כסף מיותר לזרוק על כרטיס שיחזיק לי שוב 3 שנים.
האם XBOX יודע לבצע את העבודה ולהציג משחקים ברזולוציה ורמת וידאו גבוהה?
האם יהיה לי שקט ל 5-6 שנים?
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
בעולם האלקטרוניקה ברגע שאתה קונה מוצר הוא נהיה ישן כי ישנו יותר חדש
אבל ברצינות לחברים של הבן שלי יש PS3 והבן שלי רוצה לשחק
מולם ברשת לכן נבחר PS3 SLIM
אבל ברצינות לחברים של הבן שלי יש PS3 והבן שלי רוצה לשחק
מולם ברשת לכן נבחר PS3 SLIM