YES-HD -תכנים בHD,האמנם?
בוקר טוב.
לאחרונה אני שם לב לכך שהרבה סרטים שמשודרים בערוצי HD של YES
אינם באיכות HD.
עכשיו שהם סידרו שכל ערוצי הסרטים יהיו גם ב HD אפשר להשוות בקלות
ורואים בבירור שישנם סרטים באיכות גרועה(SD).
למשל,כעת משודר הסרט "לברוח עם ג'יימס דין" בערוץ YES-HD1 וזה ברור לא באיכות HD.
זה קורה גם בערוץ YES-COMEDY מדי פעם.
עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
או שאני מדמיין?
לאחרונה אני שם לב לכך שהרבה סרטים שמשודרים בערוצי HD של YES
אינם באיכות HD.
עכשיו שהם סידרו שכל ערוצי הסרטים יהיו גם ב HD אפשר להשוות בקלות
ורואים בבירור שישנם סרטים באיכות גרועה(SD).
למשל,כעת משודר הסרט "לברוח עם ג'יימס דין" בערוץ YES-HD1 וזה ברור לא באיכות HD.
זה קורה גם בערוץ YES-COMEDY מדי פעם.
עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
או שאני מדמיין?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שבת,1220 משודר ב501 סרט :שקרים באמריקה. צריך לשנות את שמו ל"שקרים בYES &quo
איכות איומה,חשבתי שזה ערוץ 11 בטעות.
בשביל מה הוסיפו את הערוצים החדשים אם אין להם סרטים באיכות HD?
מזל שכותבים :HD מותאם.
ממש לא הייתי שם לב.....
בשביל מה הוסיפו את הערוצים החדשים אם אין להם סרטים באיכות HD?
מזל שכותבים :HD מותאם.
ממש לא הייתי שם לב.....
חברה, מה אתם מעדיפים, להישאר רק עם תוכן SD? גם כשפתחו את ערוצי הסדרות הראשונים ב HD אז רוב התוכן היה SD ולאט לאט הם מילאו את המלאי. לדעתי גם הפעם אחוז סרטי ה HD יעלה לאט לאט. חוץ מזה שמשודרים בערוצי הסרטים המון סרטים ישנים שלדעתי בכלל לא קיימים ב HD. תנו לזה כמה חודשים.
למה אתה מגן עליהם?
אני משלם 450 שקל לחודש,בטוח גם בסעיף זה ישראל היקרה ביותר בעולם.
אני גם מרגיש ירידה באיכות בערוצים 501 ו502.
זאת הונאה.
כאילו נוספו עוד ערוצים.עוד מעט גם ידרשו תוספת.
אין לכם סרטים בHD,על תפתחו ערוצים חדשים.
חוץ מזה לדוגמה,לפני כמה דקות שידרו בפעם ה100 לפחות את"זהות כפולה"
סרט מצויין,אבל יש גבול לשידורים החוזרים.
אני גם מרגיש ירידה באיכות בערוצים 501 ו502.
זאת הונאה.
כאילו נוספו עוד ערוצים.עוד מעט גם ידרשו תוספת.
אין לכם סרטים בHD,על תפתחו ערוצים חדשים.
חוץ מזה לדוגמה,לפני כמה דקות שידרו בפעם ה100 לפחות את"זהות כפולה"
סרט מצויין,אבל יש גבול לשידורים החוזרים.
1. אני האחרון שיגן על חברת תקשורת. לדעתי המחיר שאנחנו משלמים על חבילות התקשורת והתוכן שאנחנו מקבלים בתמורה הוא מתחת לכל ביקורת.
2. עם זאת, במקרה הזה, אני לא מבין על מה המהומה. נפתחו ערוצים חדשים, ללא תשלום נוסף, שמציעים תוכן ב HD עבור חלק מהסרטים המשודרים היום ב SD במקביל. למעשה בתור צרכן אתה מקבל היום יותר ממה שקיבלת לפני שבוע ובאותו מחיר.
3. אם מסתכלים על ניסיון העבר, אז ההנחה היא שתוך מספר חודשים רוב התוכן כבר יהיה ב HD ולא רק חלק ממנו, כפי שהיה בערוצי הסדרות ב YES כשהם התחילו את דרכם ב HD.
4. הירידה באיכות בערוצים הקיימים היא נושא אחר לגמרי. שם כבר הבעתי את דעתי כנגד YES בצורה נחרצת. זה פשוט לא קשור לנושא השרשור.
5. בנושא התוכן כבר דנו מספר פעמים. אין מספיק סרטים בעולם, בטח לא סרטים חדשים, בשביל לשדר כל הזמן תוכן חדש ומקורי. אם בכל שבוע ישדרו כמה סרטים חדשים בשעות הפריים טיים אני אהיה מרוצה.
2. עם זאת, במקרה הזה, אני לא מבין על מה המהומה. נפתחו ערוצים חדשים, ללא תשלום נוסף, שמציעים תוכן ב HD עבור חלק מהסרטים המשודרים היום ב SD במקביל. למעשה בתור צרכן אתה מקבל היום יותר ממה שקיבלת לפני שבוע ובאותו מחיר.
3. אם מסתכלים על ניסיון העבר, אז ההנחה היא שתוך מספר חודשים רוב התוכן כבר יהיה ב HD ולא רק חלק ממנו, כפי שהיה בערוצי הסדרות ב YES כשהם התחילו את דרכם ב HD.
4. הירידה באיכות בערוצים הקיימים היא נושא אחר לגמרי. שם כבר הבעתי את דעתי כנגד YES בצורה נחרצת. זה פשוט לא קשור לנושא השרשור.
5. בנושא התוכן כבר דנו מספר פעמים. אין מספיק סרטים בעולם, בטח לא סרטים חדשים, בשביל לשדר כל הזמן תוכן חדש ומקורי. אם בכל שבוע ישדרו כמה סרטים חדשים בשעות הפריים טיים אני אהיה מרוצה.
צודק.
אני לא משלם משכורת למנכל יס ישירות,אך הכסא שלו בסכנה אם ימשיך בטקטיקה הזאת.
אם נשיונל גאוגרפיק ויורוספורט ומטיוי משדרים רצוף5.1, איך
התמהיל החדש משדר 2.1 בדולבי
למה שלא יישר קו עם ערוציHD חיצוניים זרים אייכותיים ?
אני לא משלם משכורת למנכל יס ישירות,אך הכסא שלו בסכנה אם ימשיך בטקטיקה הזאת.
אם נשיונל גאוגרפיק ויורוספורט ומטיוי משדרים רצוף5.1, איך
התמהיל החדש משדר 2.1 בדולבי
הבעיה היא שהביטרייט מאוד נמוך . עדיף פחות ערוצים.KomerKo כתב:1. אני האחרון שיגן על חברת תקשורת. לדעתי המחיר שאנחנו משלמים על חבילות התקשורת והתוכן שאנחנו מקבלים בתמורה הוא מתחת לכל ביקורת.
5. בנושא התוכן כבר דנו מספר פעמים. אין מספיק סרטים בעולם, בטח לא סרטים חדשים, בשביל לשדר כל הזמן תוכן חדש ומקורי. אם בכל שבוע ישדרו כמה סרטים חדשים בשעות הפריים טיים אני אהיה מרוצה....
הבעיה היא שהביטרייט מאוד נמוך . עדיף פחות ערוצים.KomerKo כתב:1. אני האחרון שיגן על חברת תקשורת. לדעתי המחיר שאנחנו משלמים על חבילות התקשורת והתוכן שאנחנו מקבלים בתמורה הוא מתחת לכל ביקורת.
5. בנושא התוכן כבר דנו מספר פעמים. אין מספיק סרטים בעולם, בטח לא סרטים חדשים, בשביל לשדר כל הזמן תוכן חדש ומקורי. אם בכל שבוע ישדרו כמה סרטים חדשים בשעות הפריים טיים אני אהיה מרוצה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
דוגמה נוספת:עכשיו בערוץ 1 ו 501 משודר סרט" בית הזכוכית".
מתקשה מאוד להבחן בהבדלי איכות: SD ירוד=HD מותאם.
עובדים עלינו: חד משמעית,ללא צורך במדדים שאנשים פה פרסמו, חלה ירידה בכמעט כל ערוצי הHD.
זה שבעתיד יהיה יותר טוב?
ובינתיים משלמים הון.
עובדים עלינו: חד משמעית,ללא צורך במדדים שאנשים פה פרסמו, חלה ירידה בכמעט כל ערוצי הHD.
זה שבעתיד יהיה יותר טוב?
ובינתיים משלמים הון.
לכתוב זאת בכל מדיה אפשרית ברשת.
משרד התיקשורת והעם חייבים לדעת זאת , זה רמאות טהורה. לפי דעתי אין צורך בYES MAX ביכלל, אפשר להנות מהקבצים שמורידים , YES במצב הזה כבר לא ישפרו את המצב, אין דרך חזרה מהתוכנית שלהם לשדר כמה שיותר ערוציי HD, לפי הבנתי הם לא יכולים יותר לקנות טרנפורדר נוסף ,
משרד התיקשורת והעם חייבים לדעת זאת , זה רמאות טהורה. לפי דעתי אין צורך בYES MAX ביכלל, אפשר להנות מהקבצים שמורידים , YES במצב הזה כבר לא ישפרו את המצב, אין דרך חזרה מהתוכנית שלהם לשדר כמה שיותר ערוציי HD, לפי הבנתי הם לא יכולים יותר לקנות טרנפורדר נוסף ,
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הם יכולים להוריד את מספר ערוצי הSD שלהם.
יש להם לא מעט ערוצי DVD BOX שלדעתי הם לא צריכים יותר...
יש להם לא מעט ערוצי DVD BOX שלדעתי הם לא צריכים יותר...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לפי מה הבנת שהם לא יכולים לחכור טרנספונדר נוסף?
לא תמיד יהיה הבדל בולט בין ערוצי ה-SD ל-HD מותאם.
על פניו המהלך מבורך ובסופו של דבר יותר תוכן ישודר ב-HD, לפי דעתי כבר כיום אבל לא בדקתי את זה.
אני חושב שבסופו דבר הם יהיו חייבים להוסיף טרנספונדר.
לא תמיד יהיה הבדל בולט בין ערוצי ה-SD ל-HD מותאם.
על פניו המהלך מבורך ובסופו של דבר יותר תוכן ישודר ב-HD, לפי דעתי כבר כיום אבל לא בדקתי את זה.
אני חושב שבסופו דבר הם יהיו חייבים להוסיף טרנספונדר.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כי אתה משווה לא נכון, HD מותאם זה SD UPSCALED, רק HD ללא התוספת של 'מותאם' זה HD.shlomoob כתב:דוגמה נוספת:עכשיו בערוץ 1 ו 501 משודר סרט" בית הזכוכית".
זה שבעתיד יהיה יותר טוב?
ובינתיים משלמים הון....
טופס "צור קשר":
https://secure.yes.co.il/Secure/ContacrService.aspx
עמוד הפייסבוק:
http://www.facebook.com/tv.yes?sk=wall
שיהיה לנו בהצלחה.
https://secure.yes.co.il/Secure/ContacrService.aspx
עמוד הפייסבוק:
http://www.facebook.com/tv.yes?sk=wall
שיהיה לנו בהצלחה.