להתראות דיסק, שלום הארד-דיסק (כתבה נחמדה ב yent)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כמות התקליטורים שברשותי הרבה יותר קטנה מ 1000 כך שכשהחלטתי לפני כשנתיים להמיר את כולם לקבצי FLAC זה לא צרך ממני יותר מכמה ערבים. הצרה שנתתקעתי איתה היא אוסף התקליטים, אין לי כמות אדירה אבל רובם מאוד ישנים ומהתקופה שלא תמיד השגחתי עליהם, כך שהם לא תמיד נשמרו במצב טוב ולא שווה לי להשקיע וללמוד כיצד ממירים אותם לקבצים.
חלקם זמינים כתקליטורים אבל כאן יש בעיה אחרת הנקראת mastering. אם אני כבר מוצא תקליטור CD של תקליט ישן שלי אז רוב הסיכויים שהוא מתבסס על המיקס המקורי ששימש את התקליט לפני שטכנאי ההקלטות למדו כיצד לבצע master טוב להקלטה דיגיטלית. אחת הדוגמאות הוא האלבום Snow Goose של להקת Camel שפשוט לא נשמע טוב ב CD המקורי הראשון שיצא.
לשימחתי יש את HDTracks המתמחים במכירה מקוונת של אלבומים ומוזיקה בפורמט FLAC ובקצבי דגימה גבוהים והם משחררים מפעם לפעם אלבומים שעברו Mastering מחודש ושנשמעים פשוט ניפלא. כך השגתי את Gaucho של סטיילי דן ואת Goodbye Yellow Brick Road של אלטון ג'ון שכבר התייאשתי מלמצוא להם מקורות דיגיטליים טובים.
אם יהיה לי קצת מזל אז בעוד כמה שנים אוכל להיפרד גם מהתקליטים ולזרוק את הפטיפון לערמת הגרוטאות כי גם אני לא מפתח קשרים ריגשיים עם עצמים דוממים ואוהב לפשט לעצמי את החיים.
חלקם זמינים כתקליטורים אבל כאן יש בעיה אחרת הנקראת mastering. אם אני כבר מוצא תקליטור CD של תקליט ישן שלי אז רוב הסיכויים שהוא מתבסס על המיקס המקורי ששימש את התקליט לפני שטכנאי ההקלטות למדו כיצד לבצע master טוב להקלטה דיגיטלית. אחת הדוגמאות הוא האלבום Snow Goose של להקת Camel שפשוט לא נשמע טוב ב CD המקורי הראשון שיצא.
לשימחתי יש את HDTracks המתמחים במכירה מקוונת של אלבומים ומוזיקה בפורמט FLAC ובקצבי דגימה גבוהים והם משחררים מפעם לפעם אלבומים שעברו Mastering מחודש ושנשמעים פשוט ניפלא. כך השגתי את Gaucho של סטיילי דן ואת Goodbye Yellow Brick Road של אלטון ג'ון שכבר התייאשתי מלמצוא להם מקורות דיגיטליים טובים.
אם יהיה לי קצת מזל אז בעוד כמה שנים אוכל להיפרד גם מהתקליטים ולזרוק את הפטיפון לערמת הגרוטאות כי גם אני לא מפתח קשרים ריגשיים עם עצמים דוממים ואוהב לפשט לעצמי את החיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
גם אני עברתי תהליך דומה. מדיה סנטר בסלון שמחובר ישירות לDacMagic ומשם למגבר סטריאו.
מאות הדיסקים עברו המרה ל flac (אבל עדיין נמצאים במחסן סגורים בארגזים, קשה לי למסור אותם ואני לא חושב שאני אעשה את זה פעם) כל אלבום חדש שאני קונה מומר ישירות לפורמט דיגיטלי ונדון לחיים בחשיכה עם חבריו למחסן.
מאות הדיסקים עברו המרה ל flac (אבל עדיין נמצאים במחסן סגורים בארגזים, קשה לי למסור אותם ואני לא חושב שאני אעשה את זה פעם) כל אלבום חדש שאני קונה מומר ישירות לפורמט דיגיטלי ונדון לחיים בחשיכה עם חבריו למחסן.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
שמחתי להכיר את HDTracks
אני כבר בערך 4 שנים לאחר המרת כל הספרייה
לא יכול לחשוב אחרת
רוב הדיסקים מאוחסנים(למקרה אסון)
אלו עם החוברות והתכנים היותר מעניינים נשארו בהשג יד.
עצה חשובה
גיבוי גיבוי גיבוי
אני כבר בערך 4 שנים לאחר המרת כל הספרייה
לא יכול לחשוב אחרת
רוב הדיסקים מאוחסנים(למקרה אסון)
אלו עם החוברות והתכנים היותר מעניינים נשארו בהשג יד.
עצה חשובה
גיבוי גיבוי גיבוי
העם דורש..... כל מיני דברים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בטוח שיש אבל גם אצלי הנושא די חדש כך שמלבד HDTracks והחנות של LINN הנמצאת כאן: http://www.linnrecords.com/catalogue.aspx?format=studio לא יצא לי ממש לחרוש את הרשת כדי למצוא חנויות טובות בטעם שלי.
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
HDTracks עכשיו אני מגלה מוכר רק לארהב ....?!
כך הוא כותב לי ב checkout ...
For the time being, HDtracks only sells to U.S. Residents
טוב נו ..."אמרתי" לו שאני מארהב והכל עובד...למה תמיד צריך לשקר באתרים האלו
? [/b]
כך הוא כותב לי ב checkout ...
For the time being, HDtracks only sells to U.S. Residents
טוב נו ..."אמרתי" לו שאני מארהב והכל עובד...למה תמיד צריך לשקר באתרים האלו
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני קונה מהם בלי שום בעיה ומשלם דרך paypal. בחשבון שלי ב Paypal מצויין בברור שאני מישראל כך שאם יש בעיה אז עוד לא עליתי עליתי עליה. את הפרטים שלי ב Account ב HDTracks השארתי ריקים ואם יום אחד הם יחליטו שיש עם זה בעיה אז אשתמש בכתובת של הבית הלבן בארה"ב השוכן בשדרות פנסילבניה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כרגיל ב ynet , דיליי של 3 שנים לכל הפחות ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
לפני כשלוש שנים הפכתי את כל 1200 הCD שלי לקבצי MP3 בקצב של 320 משתמש בitunes לנגן אותם וכמובן יש מחשב יעודי המחובר למערכת .
ויתרתי על 3 מפלצות של CD Changer כל אחד של 400 CD על ידי כך התפנה המון מקום לשמחתה הרבה של רעיתי היקרה.
היום אני שומע הרבה יותר מוזיקה מבעבר כי למרות שכל התקליטורים היו בתוך הצ'נג'רים עדיין היה פחות נוח לבחור דיסק ולנגן והאפשרויות שתכנת מחשב נותנת לניגון הינה הרבה יותר רובוסטית כך שאני יכול לומר ששיפרתי גם את חוויית ההאזנה
ויתרתי על 3 מפלצות של CD Changer כל אחד של 400 CD על ידי כך התפנה המון מקום לשמחתה הרבה של רעיתי היקרה.
היום אני שומע הרבה יותר מוזיקה מבעבר כי למרות שכל התקליטורים היו בתוך הצ'נג'רים עדיין היה פחות נוח לבחור דיסק ולנגן והאפשרויות שתכנת מחשב נותנת לניגון הינה הרבה יותר רובוסטית כך שאני יכול לומר ששיפרתי גם את חוויית ההאזנה