אני יודע שהתשובה המקצועית היא... זה תלוי, ובכל אופן צריך המלצה.
אני צריך לשימוש:
1. שימוש בקבצי מוזיקה, בדגש על הרבה מוסיקה ישראלית. מחפש מערכת שתומכת ביצירת פלייסטים, ומאפשרת לנגן שאפל על כל תיקיות המוסיקה. האם יש משמעות ל-juke box בעולם של מוסיקה ישראלית? כיום עובד עם ipod touch, בגלל זה המחשבה על ה-ixtreamer.
2. צפיה בעיקר בסדרות HD ופחות בסרטים וגם אז צופה ומוחק.
3. צפיה דרך הארד דיסק חיצוני. החיבוריות לרשת פחות קריטית לי בשלב זה.
רוצה ממשק משתמש נוח ואינטואיטיבי, שאשמח שנראה טוב (האם העברית בdevico עדיין במותג בפונט התנכי?), ואיכות סאונד ותמונה מיטבית (וזה כמובן הכי חשוב).
שימו רגע הבדלי מחיר בצד, מה אומרים?
ixtreamer או devico s-1?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
שני הסטרימרים תומכים ברשימות השמעה בצורה דומה. מכיוון שיש לך iPod, יש יתרון ל- iXtreamer. אם מסתכלים על ממשק בזמן ניגון קבצי אודיו, זה של ה- S1 הרבה יותר מרשים ויזואלית.
מבחינת איכות תמונה ושמע, שניהם יפיקו איכות דומה כאשר ל- TViX S1 יש יתרון של Native Resolution. הגופן עבור עברית ב- S1 עדיין בגוון התנכי, אך ניתן לטעון בקלות גופן אחר פשוט על ידי לחיצה עליו. ב- iXtreamer גופן ברירת המחדל טוב דיו ללא צורך בהחלפה.
אני ממליץ לקרוא את הביקורת לסטרימרים אשר קיימים בדביק, יעזור לקבל החלטה נכונה.
מבחינת איכות תמונה ושמע, שניהם יפיקו איכות דומה כאשר ל- TViX S1 יש יתרון של Native Resolution. הגופן עבור עברית ב- S1 עדיין בגוון התנכי, אך ניתן לטעון בקלות גופן אחר פשוט על ידי לחיצה עליו. ב- iXtreamer גופן ברירת המחדל טוב דיו ללא צורך בהחלפה.
אני ממליץ לקרוא את הביקורת לסטרימרים אשר קיימים בדביק, יעזור לקבל החלטה נכונה.