סו"ס קיבלתי מנני את המאצר אלקטרונית A שהייתה תקועה במכון התקנים למעלה מחודש
האמת היה שווה לחכות עולם אחר לחלוטין וגם המחיר שקניתי היה מצויין
יש לי שאלה למי שמחזיק בדגם זה: מהו מקסימום הכמות שניתן לכוון למנה בודדת וכפולה (בבודדת נראה לי שההברגה הגיעה לסוף ב 8 גר' זה הגיוני ?)
מצ"ב תמונות
שבת שלום
מה אתה רוצה ממכון התקנים?,ממה הם יתפרנסו אם לא מהשטויות הללו,מכל משלוח שמגיע לארץ הם "מחרימים" יחידה אחת (או יותר),לצורך השמדתה,וכך יכולים לעכב משלוחים עד שהם מחליטים לאשר את המשלוח.
ברכות, סט מדליק. אני מתחיל לשקול להפסיק להיכנס לשרשורים של "התחדשתי", קיבלתי וכו'...
אחר כך לא ישנים בלילה ושוקלים אם לבטל לילדות את החוגים והבת מצווה בעתיד הרחוק בשביל להגשים
את החלומות.
לגבי הכמות, אני זוכר שהיה שכבר נאמר שלא ניתן להגיע לכמות הרצויה בצורה אוטומטית. מוטי נדמה לי אמר
שהוא משתמש בכפתור הידני.
מפתיע שמאצר הגדולים לא הצליחו למצוא טווח מספיק גדול לכיוון.
זה בדיוק המסלול שעברתי
הרוקי אמינה ועושה את העבודה. אך לאחר 24 שעות עם המאצר ובערך 1/2 ק"ג טחינה אני יכול לבשר שיש הבדל משמעותי בהומוגניות של הטחינה. בכלל כל העבודה עם המאצר היא תענוג (יכול להיות שזו התלהבות ראשונית אך באמת מדובר במוצר מדהים !)
דבוטאנט כתב:מזל טוב - סט יפה
(חסר קצת פוקוס..)
כמות הקפה תלויה בדרגת טחינה - טחינה גסה יותר ותקבל יותר מ 8 גרם.
יש לך מוד של טחינה בלחיצה או שזה הדגם השני?
...
דגם A הכפתורים על מכסה הקונוס בודד/כפול/ידני (ראה בתמונה)
לגבי הטיימר: אכן זו בעיה עם המאצר. כתבתי על זה בעבר.
תגיד, על איזו דרגה אתה מכוון לאספרסו? אני על השנתה הרביעית לכיוון ה-FINE (לדעתי זה משתנה בין מטחנה למטחנה, אבל בכל זאת...)
תיתחדש ותהנה.
במנה הבודדת אין שום בעיה הטיימר עובד מצויין.
במנה כפולה לפעמים הכמות אינה מספיקה שזה קורה אני
יודע שהגיע הזמן לניקיון של המטחנה.
בחרתה נכון ,תהנה
לגבי הטיימר: אכן זו בעיה עם המאצר. כתבתי על זה בעבר.
תגיד, על איזו דרגה אתה מכוון לאספרסו? אני על השנתה הרביעית לכיוון ה-FINE (לדעתי זה משתנה בין מטחנה למטחנה, אבל בכל זאת...)
...
תודה
בינתיים בניסוי וטעייה עם הק"ג קפה מאורו שסיפקו לי נני עם המטחנה הגעתי לשנתה השניה ויוצא אחלה. בהמשך אבדוק מול הקפה שלי מהג'ין ואעדכן.