איך אפשר לראות מנצ'סטר נגד ריאל מחר ב3d?
אם יש לך ממיר HD אז תפתח מחר ב-23:00 ערוץ 556.אוזס כתב:שמעתי שרמי וייץ פירסם פרומו שמחר באחד הערוצים המשחק ישודר בתלת מימד.איך זה הגיוני הרי התשתית לא יכולה לעבור דרך הyes max (יש לי panasonic vt 20 3d) האם אתם יודעים אם זה נכון והאם אוכל לראות את המשחק ב3d?
תודה מראש
אוזס...
אלעד
שאלת המשך - האם זה לא משנה איזו טלויזית 3D או באיזו טכנולוגיה הטלויזיה עובדת ?
קראתי פה הרבה מאמרים על 3D ועל השיטות השונות והמשקפיים השונים , אז איך הם משדרים וכולם יכולים לראות ?
תודה
שלומי
קראתי פה הרבה מאמרים על 3D ועל השיטות השונות והמשקפיים השונים , אז איך הם משדרים וכולם יכולים לראות ?
תודה
שלומי
הם משדרים בשיטת Side By Side שזקוקה לרוחב פס זהה לזה של שידור HD רגיל (כל פריים מורכב משתי תמונות - אחת לעין ימין והשנייה לעין שמאל, כאשר כל תמונה כזו מכילה רזולוצייה הוריזנטלית קטנה פי שתיים - כך בעצם שומרים על רוחב פס זהה לשידור HD רגיל).אוזס כתב:שמעתי שרמי וייץ פירסם פרומו שמחר באחד הערוצים המשחק ישודר בתלת מימד.איך זה הגיוני הרי התשתית לא יכולה לעבור דרך הyes max (יש לי panasonic vt 20 3d) האם אתם יודעים אם זה נכון והאם אוכל לראות את המשחק ב3d?
תודה מראש
אוזס...
תכלס, הטלוויזיה שלך מושלמת לעניין, אתה צריך רק להכנס להגדרות ה-3D שלה ולהגדיר שהסיגנל הנכנס הינו של SDS. (לי יש את ה-GT20 וזו בהחלט חוויה מרעננת לראות כך שידור ספורט - מקווה רק שישדרו כך גם משחקי NBA שהרבה יותר מעניינים אותי ממשחקי כדורגל למינהם...)
כמובן שכל האמור לעייל נאמר כמובן בהנחה שיש לך הממיר של יס שתומך בשידורי HD, אם יש לך ממיר ישן שתומך רק ב-SD, כנראה שבאמת לא תצליח לצפות בשידור זה...
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שלומי, יש תקן לשידורי 3D כמו שיש תקן לשידורי HDTV.shlomico כתב:שאלת המשך - האם זה לא משנה איזו טלויזית 3D או באיזו טכנולוגיה הטלויזיה עובדת ?
תודה
שלומי...
וכמו שיש טכנולוגיות מסכי 2D שונות פלאזמה\LCD וכ' וכולן תומכות בהצגת תוכן HDTV, כך טלויזיות 3D בטכנולוגיות שונות מסוגלות כולן להציג תוכן 3D תקני.
סבבה - כי מהמאמרים (המצויינים לדעתי) היה נדמה לי שכל צרכן עכשיו צריך לשבור את הראש איפה הוא צורך את התוכן ואיזה תוכן זמין לטכנולוגיה שלו
אגב - מה השם של התקן שנדע בפעם הבאה שנלך לראות טלויזיות
אגב - מה השם של התקן שנדע בפעם הבאה שנלך לראות טלויזיות