יש איזה אתר מומלץ שאפשר למצוא בו הרבה קבצים?
איך אני מוצא קבצים שיש להם הרבה seeds?
יש משהו שצריך לשנות בהגדרות בתוכנה כדי שיעבוד יותר מהר?
תודה.
אחרי הרבה זמן חזרתי להוריד עם µTorrent
אתרים זה די בעייתי לתת לך כי זה לא חוקי אז מנהלי האתר מבקשים(ובצדק) לא לדון בזה על דפי הפורום.
אני אישית עם ההגדרות המקוריות של התוכנה והיא רצה לי במהירות מלאה אז אני לא חושב שצריך לשנות משהו.
אבל הדבר הכי חשוב זה לפתוח פורטים בראוטר ובפיירוול במחשב.
אני אישית עם ההגדרות המקוריות של התוכנה והיא רצה לי במהירות מלאה אז אני לא חושב שצריך לשנות משהו.
אבל הדבר הכי חשוב זה לפתוח פורטים בראוטר ובפיירוול במחשב.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
ברוך שובך...
תמיד עדיף להכנס לאתרים הסגורים, אשר בהם המהירות גבוהה ביותר ואף מקסימלית. בנוסף הגרסאות שלהם יותר אמינות, בניגוד לאתרים הפתוחים אשר שם כל אחד יכול לעלות
לגבי התוכנה, אם הורדת גירסא אחרונה, לא צריכה להיות בעיה. אם אתה מעוניין יש הרבה מדריכי קינפוג ברשת.
בהצלחה ותהיה בטוח שחזרת לצד הנכון...
תמיד עדיף להכנס לאתרים הסגורים, אשר בהם המהירות גבוהה ביותר ואף מקסימלית. בנוסף הגרסאות שלהם יותר אמינות, בניגוד לאתרים הפתוחים אשר שם כל אחד יכול לעלות
לגבי התוכנה, אם הורדת גירסא אחרונה, לא צריכה להיות בעיה. אם אתה מעוניין יש הרבה מדריכי קינפוג ברשת.
בהצלחה ותהיה בטוח שחזרת לצד הנכון...
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
אם השאלה שלך נוגעת לגבי חיפוש - נסה את התוכנה הזו: http://qbittorrent.sourceforge.net/download.php
היא מכילה שורת חיפוש שמשלבת מספר אתרים מוגדרים מראש,
וניתן להוסיף או להוריד כאוות נפשך (אני לא יודע אםזה קיים ב- µTorrent ).
אצלי התוכנה יושבת על מערכת ההפעלה אובונטו, כך שאני לא יודע לומר לך עד כמה שונה גרסת חלונות.
היא מכילה שורת חיפוש שמשלבת מספר אתרים מוגדרים מראש,
וניתן להוסיף או להוריד כאוות נפשך (אני לא יודע אםזה קיים ב- µTorrent ).
אצלי התוכנה יושבת על מערכת ההפעלה אובונטו, כך שאני לא יודע לומר לך עד כמה שונה גרסת חלונות.