DealExtreme - שירות לא משהו
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78906
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הזמנתי שני פריטים מ-Dealextreme
קיבלתי בחבילה רק פריט אחד. אני מנסה להבין מהם אם הם פיצלו את החבילה (הממשק שם זוועה, אי אפשר להבין!). לפי האתר הם כאילו שלחו הכל ביחד, אבל בחבילה שלי קיבלתי פתק שכתוב עליו שהפריט השני לא נשלח.
אז פניתי אליהם. נאדה. אין דואל.
הממש אליהם הוא ללא טקסט אלא צריך לכתוב את הפריט שחסר ולצרף תמונות. לא מבין, אין להם אף אחד שמדבר אנגלית במשרד?!
שלחתי את ההודעה שלשום. תגובה? נאדה.
קיבלתי בחבילה רק פריט אחד. אני מנסה להבין מהם אם הם פיצלו את החבילה (הממשק שם זוועה, אי אפשר להבין!). לפי האתר הם כאילו שלחו הכל ביחד, אבל בחבילה שלי קיבלתי פתק שכתוב עליו שהפריט השני לא נשלח.
אז פניתי אליהם. נאדה. אין דואל.
הממש אליהם הוא ללא טקסט אלא צריך לכתוב את הפריט שחסר ולצרף תמונות. לא מבין, אין להם אף אחד שמדבר אנגלית במשרד?!
שלחתי את ההודעה שלשום. תגובה? נאדה.
לצערי שמעתי יותר מידי סיפורים כאלה.
הבעיה היא שבאמת אין לאן לפנות, בEBAY אם החנות לא עונה לך(שתמיד הן עונות כי איביי יכולים להוציא אותם) אז אתה יכול לשלוח לשירות של EBAY והם נותנים לחנות בראש. ואם EBAY לא עונים יש את PAYPAL ככה שתמיד אתה מכוסה.
זאת הסיבה שאני תמיד קונה מEBAY, והמחירים אותם מחירים.
בקיצור אין כ"כ מה לעשות, מה היה שווי המוצר?
הבעיה היא שבאמת אין לאן לפנות, בEBAY אם החנות לא עונה לך(שתמיד הן עונות כי איביי יכולים להוציא אותם) אז אתה יכול לשלוח לשירות של EBAY והם נותנים לחנות בראש. ואם EBAY לא עונים יש את PAYPAL ככה שתמיד אתה מכוסה.
זאת הסיבה שאני תמיד קונה מEBAY, והמחירים אותם מחירים.
בקיצור אין כ"כ מה לעשות, מה היה שווי המוצר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בבדיקת כמה מוצרים ש-DX מוכרים, כמעט תמיד מצאתי את אותו מוצר באיביי יותר בזול או באותו מחיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זאת הטעות של רוב האנשים.b2k כתב:אבל אז מגיע התוספת של המשלוח לישראל....pixies כתב:בבדיקת כמה מוצרים ש-DX מוכרים, כמעט תמיד מצאתי את אותו מוצר באיביי יותר בזול או באותו מחיר.......
המוכרים נותנים מחיר מוצר זול מאוד, וכדי שהמוכר יוכל להרוויח משהו הם נותנים מחיר משלוח גבוה.
אתה יכול לראות הרבה פעמים את אותו המוצר מאותו המוכר במצבים הבאים:
שהמוצר עולה 2$ ובגלל שזה זול מידי אז המשלוח עולה עוד 2$
שהמוצר עולה 4$ והמשלוח בחינם.
השבוע יצא לי להזמין קליפסים לפאנלים ברכב שלי, הזמנתי 20 חתיכות ב1$ כולל משלוח לארץ.
איך זה? הוא לא צריך לשלם משלוח?
כנראה שיש לו מספיק רווח כדי שהוא לא צריך להוסיף "מחיר משלוח" או יעלה את מחיר המוצר.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
כנ"ל.
פיצלו לי חבילה ל 3 או 4, וכל פעם שהגיע פריט למלאי שלחו לי.
עד היום כל המשלוחים שלי מ DX (והיו הרבה) הגיעו בסוף.
הרוב הגיע סביר, לחלק לקח הרבה זמן, חלק פוצלו, ואפילו הגיע לי מוצר שגוי.
עם DX חייבים סבלנות (לא קונה משם דברים שצריך דחוף), אבל בסוף זה מסתדר.
פיצלו לי חבילה ל 3 או 4, וכל פעם שהגיע פריט למלאי שלחו לי.
עד היום כל המשלוחים שלי מ DX (והיו הרבה) הגיעו בסוף.
הרוב הגיע סביר, לחלק לקח הרבה זמן, חלק פוצלו, ואפילו הגיע לי מוצר שגוי.
עם DX חייבים סבלנות (לא קונה משם דברים שצריך דחוף), אבל בסוף זה מסתדר.
ערן
שהם מפצלים יכול להיות שהמוצר כבר בדרך או שיקח המון זמן.
בסוף בדרך כלל מגיע.
אם יגיע לך משהו תקול, תשכח משרות סביר. בשלושה נסיונות הם הצליחו לייאש אותי. ברביעי שהיה "הכי כואב" 11$ אפילו לא ניסיתי. האמת מאז גם אני מעדיף את איביי בדרכ.
אבל העיקר שיהיה לכולנו חג שמח.
בסוף בדרך כלל מגיע.
אם יגיע לך משהו תקול, תשכח משרות סביר. בשלושה נסיונות הם הצליחו לייאש אותי. ברביעי שהיה "הכי כואב" 11$ אפילו לא ניסיתי. האמת מאז גם אני מעדיף את איביי בדרכ.
אבל העיקר שיהיה לכולנו חג שמח.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
b2k, אני מדבר כמובן על מחיר כולל משלוח. כמעט תמיד, לפחות במוצרים שבדקתי, באיביי זה זול יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
בכל המקרים שמשהו "התפקשש" במשלוחים של DX והיו משלוחים רבים כאלה בשנים האחרונות קיבלתי החזרים, ופיצויים.
מאז תחילת 2011 המשלוחים שלהם עברו מהונג-קונג לסין ומאז הם איטיים הרבה יותר וכמות התקלות גדלה.
מאז תחילת 2011 המשלוחים שלהם עברו מהונג-קונג לסין ומאז הם איטיים הרבה יותר וכמות התקלות גדלה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
לכל בעיה יש פיתרון...
אני קונה מ EBAY המון וגם שם השרות לא מציאה גדולה, היו לי בעיות איתם בעבר על דברים שלא היגיעו וגם לא היה עם מי לדבר
עם הזמן למדתי שהפתרון הכי נכון הוא לצלצל לחברת האשראי ולבקש להחזיר את החיוב כי המוצר שהזמנת לא היגיע
הבעיה ידוע וחברות האשראי רגילות לכך,קורה שמזמינים מוצר והוא לא מגיע או שהמוכר אינו מגיב לפניות
הם לא כל כך ששים לבצע את זה אבל קצת התעקשות וזה ניתן פעם פעמים וDX יצרו איתך קשר ...
אני קונה מ EBAY המון וגם שם השרות לא מציאה גדולה, היו לי בעיות איתם בעבר על דברים שלא היגיעו וגם לא היה עם מי לדבר
עם הזמן למדתי שהפתרון הכי נכון הוא לצלצל לחברת האשראי ולבקש להחזיר את החיוב כי המוצר שהזמנת לא היגיע
הבעיה ידוע וחברות האשראי רגילות לכך,קורה שמזמינים מוצר והוא לא מגיע או שהמוכר אינו מגיב לפניות
הם לא כל כך ששים לבצע את זה אבל קצת התעקשות וזה ניתן פעם פעמים וDX יצרו איתך קשר ...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אני גם קיבלתי את כל המשלוחים שלי מ-dx עד כה.
אני משתדל לא להזמין דברים ששווים יותר מדולרים ספורים כי אני באמת לא יודע אם לסמוך עליהם אבל סך הכל, גם כשלקח הרבה זמן, בסוף הגיע.
דווקא מ-ebay קרה שלא הגיע אלי משהו.
אני משתדל לא להזמין דברים ששווים יותר מדולרים ספורים כי אני באמת לא יודע אם לסמוך עליהם אבל סך הכל, גם כשלקח הרבה זמן, בסוף הגיע.
דווקא מ-ebay קרה שלא הגיע אלי משהו.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
דווקא יש לי ניסיון לא רע עם dx..
הזמנתי איזה סוג של מקל לדים בשווי של 10$, והוא הגיע שבור..
וזאת הייתה הפעם הראשונה שהזמנתי מהם, לא נותן רושם טוב...
אז שלחתי להם מייל אחד והם שלחו לי אחד חדש חינם.
והם אפילו הציעו לי לתקן את המוצר השבור ולהשתמש בו.
בנוסף יצא לי להזמין משם עוד הרבה דברים וכולם הגיעו, אתר מעולה, התלונה היחידה שיש לי היא העמידות של חלק מהמוצרים שרכשתי, אבל כבר זאת לא השמתם.
הזמנתי איזה סוג של מקל לדים בשווי של 10$, והוא הגיע שבור..
אז שלחתי להם מייל אחד והם שלחו לי אחד חדש חינם.
בנוסף יצא לי להזמין משם עוד הרבה דברים וכולם הגיעו, אתר מעולה, התלונה היחידה שיש לי היא העמידות של חלק מהמוצרים שרכשתי, אבל כבר זאת לא השמתם.
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אצלי גם היה אותו סיפור עם הפתק הם אומרים יש אפשרות לקבל זיוכוי או תזמין משהו באתר אחר לוקח להם כמה ימים לענות לא לדאוג
נערך לאחרונה על ידי shahafkeren ב 16/04/2011 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני הזמנתי מגן מסך להרמוני 1100 שלי עדיין לא קיבלתי אותו וגם לא עונים לי מהחברה אתמול שלחו לי לתת פידבק באתר ושלחתי שלא קיבלתי את המוצר וגם את הכסף בחזרה ניראה מה יענו לי הפעם זו הזמנה דרך האיבי
מנסיון עם האתר הכל הגיע אבל אכן לוקח זמן ארוך מדיי
עד שהם אוספים את הפריטים ושולחים לוקח לפעמים שבוע +
דווקא לאחרונה היה לי נסיון טוב עם focalprice.com
הזמנתי מבחר מגנים לאייפון ומטענים וכל מיני שטויות נוספות.
שתי הזמנות בסה"כ ושתיהן יצאו לשילוח 24 שעות אחרי ההזמנה
משלוח מסין כרגיל בסביבות שבועיים שלוש
עד שהם אוספים את הפריטים ושולחים לוקח לפעמים שבוע +
דווקא לאחרונה היה לי נסיון טוב עם focalprice.com
הזמנתי מבחר מגנים לאייפון ומטענים וכל מיני שטויות נוספות.
שתי הזמנות בסה"כ ושתיהן יצאו לשילוח 24 שעות אחרי ההזמנה
משלוח מסין כרגיל בסביבות שבועיים שלוש