הכרטיס קול של קראטיב לא מופעל דרך הWINDOWS 7 מה עושים?
פירמטטי את המחשב והתקנתי את ה WINDOWS 7 והתקנתי כמובן גם את הכרטיס קול של CREATIVEבדגם HIGH-END.בפורמט 24 BIT ........כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול לא שומעים כלום וגם בקרת הווליום של הכרטיס לא מופעלת כאשר מופיעה הערה ''UNABLE TO LAUNCH MIXER'' ועוד כמה אפליקציות של הכרטיס לא נפתח כאשר ההערה ''UNABLE TO LAUNCH MIXER'' חוזרת על עצמה. מצד שני כאשר אני מחבר את החיבורים של הרמקולים לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלGIGABYTE אז יש קול ......הבדל שמיעה בין ה2 הכרטיסי קול הוא עצום. התאמתי רמקולים במיוחד לכרטיס של.CREATIVE ממש לא בא לי לוותר אליו .מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה\חוות דעת. תודה מראש........חשוב לציין כשהיה לי מערכת XP הכרטיס קול של CREATIVE עבד מצויין .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
דרייברים חדשים הורדת?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה הכרטיס שלך, אם אתה לא יודע מה הדגם שלו איך אתה מצפה שאנחנו נוכל לגלות זאת בשבילך?
מה שבטוח זה שלא תוכל להפעיל אותו ב Windows 7 אם יש לך רק דרייברים של XP.
מה שבטוח זה שלא תוכל להפעיל אותו ב Windows 7 אם יש לך רק דרייברים של XP.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מניסיון אפשר לעבוד עם שני הכרטיסים: אצלי הקריאייטיב אחראי על השמע ולכרטיס המובנה חיברתי מיקרופון ללא בעיה כבר הרבה זמן.
דבר ראשון בדוק מה הדגם של הכרטיס שברשותך ואז תמצא לו דרייבר, אם זה כרטיס HIGH END כפי שאתה מתאר כנראה הוא מסדרת ה- X-FI שיש לה דרייברים לחלונות 7.
דבר ראשון בדוק מה הדגם של הכרטיס שברשותך ואז תמצא לו דרייבר, אם זה כרטיס HIGH END כפי שאתה מתאר כנראה הוא מסדרת ה- X-FI שיש לה דרייברים לחלונות 7.
הכרטיס הוא אכן X-FI הדגם המלא הוא Creative X-Fi Xtreme platinum הרגע מצאתי והתקנתי דרייבר וסוף סוף יש קול אבל כאשר אני מפעיל את לוח הבקרה של הכרטיס הוא לא נפתח ועדיין חסרים או לא נפתחים כמה הגדרות\אפליקציות של הכרטיס כדאי שאוכל לכייל ולהוציא את המיטב שבו, .....עזרה בבקשה
נערך לאחרונה על ידי stas ב 15/04/2011 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הסרת את הדרייברים הישנים לפני שהתקנת את החדשים?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תוריד הכל, בצע איתחול למחשב במצב נקי ורק אז תתקין את הדרייברים החדשים.
בקשר להבטחות, פנה לפוליטיקאי החביב עליך הוא כבר יספק לך את הסחורה.
בקשר להבטחות, פנה לפוליטיקאי החביב עליך הוא כבר יספק לך את הסחורה.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הבעיה עם כרטיסי קריאייטיב היא שאם לא מסירים את כל הדרייברים הישנים במלואם אז תמיד משהו לא יעבוד כמו שצריך, אתה אמור לעשות הסרה מלאה ואז גם ניקוי שאריות של הדרייברים בעזרת תוכנת צד שלישי ואז להתקין מחדש.
אני במקומך לא הייתי מתקין את הגרסה של קריאייטיב לדרייברים אלא גרסאות אחרות שעברו שיפורים וגם פועלות יותר טוב.
אני במקומך לא הייתי מתקין את הגרסה של קריאייטיב לדרייברים אלא גרסאות אחרות שעברו שיפורים וגם פועלות יותר טוב.
CRAZYDIAMOND יש לך אחד כזה? [דרייברים שעברו שיפורים וגם פועלות יותר טוב]. אני אשמח עם תצרף לינק
הדגם של הכרטיס קול שלי הוא Creative X-Fi Xtreme platinum
איך מוחקים שאריות - מה זאת אומרת תוכנה צד שלישי?
אני יודע כאשר רוצים להסיר\למחוק תוכנה נכנסים ללוח הבקרה ומסירים תוכנה שלא רצויה.......
הדגם של הכרטיס קול שלי הוא Creative X-Fi Xtreme platinum
איך מוחקים שאריות - מה זאת אומרת תוכנה צד שלישי?
אני יודע כאשר רוצים להסיר\למחוק תוכנה נכנסים ללוח הבקרה ומסירים תוכנה שלא רצויה.......
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
הסרת הדרייברים הישנים תוכל להתבצע ביעילות הרבה ביותר עם תעלה את המחשב שלך ב SAFE MODE ותבצע את ההסרה, כמו כן במצב SAFE MODE תוכל לראות אילו עוד גרסאות של הדרייבר מותקנות (שלא נראות במצב NORMAL) ולהסיר גם אותם, נסה את זה!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בתוכנה צד שלישי מתכוונים בדרך כלל למשהו כמו Revo Uninstaller שמסיר גם את מה שתוכנת ההתקנה/הסרה הרגילה משאירה מאחור