זוויות צפייה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
NiceShot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, קניתי לא מזמן LG 32LD460 , היא בסדר גמור רק אני מודאג בקשר לזוויות הצפיה. הטלוויזיה ממוקמת על ארון (חוסר מקום) ללא זרוע.
כאשר צופים בה ממש מולה, כאשר הזווית היחידה היא במישור האנכי התמונה בסדר גמור והשחור כמעט ולא מבהיר.

אבל במידה והזוית במישור האנכי נשארת קבועה ואני הולך לצד ופותח זווית גם במישור באופקי השחור נעשה בהיר והופך עד לאפור בהיר... אבל כאשר אין זווית במישור האנכי ( צפיה מגובה הטלוויזיה) ויש זווית אופקית בלבד השחור לא נפגע כל כך. זאת אומרת השחור נפגע מאוד משילוב של זווית אופקית ואנכית ביחד - צפייה מימין למטה לדוגמה.

עכשיו לפי ניסיון של אנשים: ככה הטלויזיה הזאת מתנהגת או שיכול להיות שיש איזה בעיה עם הטלוויזיה הספציפית הזאת?

נקנה במחסני חשמל בקריות ב 2.5K ...

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כמעט לכל המסכים ישנם בעיות צפייה מכל מני זויות שונות.
ממליץ להתקין על מתקן ייעודי שיתן לך את הזווית המתאימה עבור צפייה.

האם מול המסך יש חלון? האם התופעה קיימת גם בערב?
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

NiceShot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש חלון אבל הבעיה זה לא האור שלו, אני החשכתי את החדר לגמרי, ובדקתי את הזוויות צפיה בחושך מוחלט וזה אותו דבר.
לגבי המתקן זה הטיפול לבעיה אבל לפני זה אני רק צריך לדעת האם ככה הדגם הזה פשוט מתפקד או שיש בעיה ספציפית בטלויזיה הזאת, כי אם יש אני יחליף אותה וזה יחסוך לי את הזרוע...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

בכל טלביזיות ה LCD קיימת התופעה של שינוי בגוונים עם שינוי זוית הצפיה. זה נובע מהטכנולוגיה עצמה ולא קשור בדגם או חברה. עוצמת השינוי עצמה תלויה בשיטות ורכיבי היצור אבל אי אפשר להעלים אותה אלא רק למתן אותה בדרגה זו או אחרת ואף פעם לא יצליחו להגיע לאותן תוצאות בציר האנכי כמו בציר האופקי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”