הסרת אבנית בגראן-גאגיה
אהלן,
יש לי גראן ישנה שלקחתי לעבודה, היא עושה הרבה רעש אבל עובדת אחלה.
קראתי כאן שעל מנת להסיר אבנית במכונה הזאת צריך חומצה טרטרית - אז חיפשתי בחנויות לחומרי בניין בירושלים וגם באברהמי ואף אחד לא ידע על מה אני מדבר.
הייתי מעדיף לא לקנות את החומר של גאגיה במחיר מופקע.
הקיצר, יש לכם מושג איפה אפשר לקנות את הדבר הזה בירושלים?
תודה!
שמוליק
יש לי גראן ישנה שלקחתי לעבודה, היא עושה הרבה רעש אבל עובדת אחלה.
קראתי כאן שעל מנת להסיר אבנית במכונה הזאת צריך חומצה טרטרית - אז חיפשתי בחנויות לחומרי בניין בירושלים וגם באברהמי ואף אחד לא ידע על מה אני מדבר.
הייתי מעדיף לא לקנות את החומר של גאגיה במחיר מופקע.
הקיצר, יש לכם מושג איפה אפשר לקנות את הדבר הזה בירושלים?
תודה!
שמוליק
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני חושב שלגראן גאג'ה יש דוד אלומיניום כמו רב בגאג'ות.
קופיאדיקט אמר שהוא קנה בזמנו מחנות בישול אם אני לא טועה.
אם אתה חייב עכשיו ולא מוצא אז פעם אחת עם מלח לימון לא תזיק.
קופיאדיקט אמר שהוא קנה בזמנו מחנות בישול אם אני לא טועה.
אם אתה חייב עכשיו ולא מוצא אז פעם אחת עם מלח לימון לא תזיק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני דווקה היתי נזהר.
שימוש לא נכון ולא מבוקר במלח לימון יכול לגרום לאיכול הדופן הפנימי של הדוד,(אם הוא מאלומיניום כמובן),לפני הרבה מאוד שנים היתה לי כרומקס עם דוד אלומיניום,עשיתי לה ניקוי אבן,ובמשך זמן רב כשהיתי חולט,על העוגה-בחלקה העליון,היו שרידים אפורים של מתכת.
לכן תזהר בכמות של המלח לימון שאתה שם,או לחלופין תדלל 5% חומץ הדרים במים חמים,ותשרה אותם בדוד למשך חצי שעה,זה יפתור חלק מהבעיה,אפשר לחזור על התהליך שוב.
בהצלחה.
לכן תזהר בכמות של המלח לימון שאתה שם,או לחלופין תדלל 5% חומץ הדרים במים חמים,ותשרה אותם בדוד למשך חצי שעה,זה יפתור חלק מהבעיה,אפשר לחזור על התהליך שוב.
בהצלחה.
לא להשתמש במלח לימון. אני אומר את זה מניסיון מר.
אם אתה לא מוצא את החומר הייעודי של גאג'ה, יש לי חומצה טרטרית בכמות מאוד גדולה, וכיום אין לי ממש מה לעשות עם זה. הבעיה היא שאני לא בירושלים, אלא בבאר שבע...
אם אתה לא מוצא את החומר הייעודי של גאג'ה, יש לי חומצה טרטרית בכמות מאוד גדולה, וכיום אין לי ממש מה לעשות עם זה. הבעיה היא שאני לא בירושלים, אלא בבאר שבע...