מחפש דרך כלשהי להקליט שידורי יס הוט במחיר סביר. אין לי HTPC ולא מקס/מג'יק.
שלום,
לא בטוח לאיזה פורום מתאימה השאלה אז אם אני טועה תעבירו.
אני בסה"כ רוצה לקנות מכשיר שיקליט לי תכניות של הוט/יס. רוצה לצאת בבוקר מהבית, לחזור ולראות את הדוקומנטרי מערוץ 8, החדשות מערוץ 1, הסרט מערוץ הסרטים, תוכנית אקטואליה מערוץ 1, תוכנית מערוץ ההסטוריה ומשהו לילדים מערוץ 23.
לתכנת את ההקלטה ל 3 ימים קדימה ולשכוח ממנה.
יס מקס/מג'יק יקר לי מדי ורציתי לקנות מכשיר DVR פשוט (או צורב DVD) ב 85$. אבל אז אמרו לי שמכשיר כזה לא יכול להעביר ערוצים.
האם זה ככה?
אני זוכר שאפילו בווידאו הישן שלי לפני 10 שנים שמתי על הקלטה, יצאתי מהבית, ובסוף היום חזרתי וראיתי את התוכניות שלי מערוץ 2, 3 ,15, 10 וכו'... חצי שעה מכל ערוץ. אז איך זה שהיום אי אפשר לעשות את זה?
תודה.
נ.ב אין לי HD.
לא בטוח לאיזה פורום מתאימה השאלה אז אם אני טועה תעבירו.
אני בסה"כ רוצה לקנות מכשיר שיקליט לי תכניות של הוט/יס. רוצה לצאת בבוקר מהבית, לחזור ולראות את הדוקומנטרי מערוץ 8, החדשות מערוץ 1, הסרט מערוץ הסרטים, תוכנית אקטואליה מערוץ 1, תוכנית מערוץ ההסטוריה ומשהו לילדים מערוץ 23.
לתכנת את ההקלטה ל 3 ימים קדימה ולשכוח ממנה.
יס מקס/מג'יק יקר לי מדי ורציתי לקנות מכשיר DVR פשוט (או צורב DVD) ב 85$. אבל אז אמרו לי שמכשיר כזה לא יכול להעביר ערוצים.
האם זה ככה?
אני זוכר שאפילו בווידאו הישן שלי לפני 10 שנים שמתי על הקלטה, יצאתי מהבית, ובסוף היום חזרתי וראיתי את התוכניות שלי מערוץ 2, 3 ,15, 10 וכו'... חצי שעה מכל ערוץ. אז איך זה שהיום אי אפשר לעשות את זה?
תודה.
נ.ב אין לי HD.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הוידאו העביר ערוצים כי הוא קלט אנלוגית את הערוצים
היום בחירת הערוצים נעשית בממיר ולכן צריך התממשקות לממיר דרך אינפרא אדום שיעביר ערוצים.
קיימים פתרונות כאלה, אבל אני לא יודע כמה הם זולים או עובדים טוב
היום בחירת הערוצים נעשית בממיר ולכן צריך התממשקות לממיר דרך אינפרא אדום שיעביר ערוצים.
קיימים פתרונות כאלה, אבל אני לא יודע כמה הם זולים או עובדים טוב
אינפרא אדום? אפשר עוד קצת פרטים?Mistoffelees כתב:הוידאו העביר ערוצים כי הוא קלט אנלוגית את הערוצים
קיימים פתרונות כאלה, אבל אני לא יודע כמה הם זולים או עובדים טוב...
מעניין, אני אבדוק את הענייין.bporat כתב:אפשר להזמין את התוכניות לצפייה דרך הממיר מראש, ולתכנת את המקליט להקליט בזמן שאתה רוצה : המגבלה היחידה שהתוכניות צריכות להיות בלוח השידורים של הממיר שלדעתי מחזיק את התוכניות לשבוע מראש, ככה שעד שבוע אין בעייה...
זה יענה בערך על 60% מהצורך שלי (כי לא תמיד ישנו דיוק וחפיפה בין לוח המשדרים, ויש ערוצים שלא מעודכנים וכו'...)
תודה לכם!
זה נכון, ה-DVD המקליט יכול להקליט רק את הערוץ שהממיר נמצא עליו. בממירים של הוט יש אופציה להזמין תוכניות ואז הממיר נדלק. לפני כן מכוונים טיימר במקליט. לוקח שתי דקות אבל זה עובד.
המקליט יכול להעביר רק את ערוצים 1,2,10 וכו' שנקלטים מהאוויר.
המקליט יכול להעביר רק את ערוצים 1,2,10 וכו' שנקלטים מהאוויר.