בעיה לאחר הסרת תוכנה לנעילת מסך

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Debby פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום ,
הבוקר התקנתי תוכנה שנועלת את המסך . האמת שדי הציק לי כל פעם להקיש את הסיסמא מחדש ,לכן החלטתי להסירה ופעלתי לפי ההוראות וההסרה עברה בשלום.
אבל...למרות שהתוכנה הוסרה , ולא קיימת יותר רשימת האפליקציות המותקנות, עדין אני מתבקשת להזין כל פעם סיסמת כניסה : :(
מה שדי מעצבן!!!
איך אני נפטרת מזה?
אשמח לעזרה.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

Debby כתב:שלום ,
הבוקר התקנתי תוכנה שנועלת את המסך . האמת שדי הציק לי כל פעם להקיש את הסיסמא מחדש ,לכן החלטתי להסירה ופעלתי לפי ההוראות וההסרה עברה בשלום.
אבל...למרות שהתוכנה הוסרה , ולא קיימת יותר רשימת האפליקציות המותקנות, עדין אני מתבקשת להזין כל פעם סיסמת כניסה : :(
מה שדי מעצבן!!!
איך אני נפטרת מזה?
אשמח לעזרה.
...
לא ממש הבנתי מה התוכנה עשתה, זוהי תכונה בסיסית של מערכת ההפעלה של אנדרואיד.
תגשי ל settings->Location and security -> Set Screen lock ותעבירי את הבחירה ל None.

Debby פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

זו תונכה שבעתם שמה אייקון על המסך הראשי ומאפשרת לכבות לנעול את המסך כשאני רוצה ובעיקר מונעת ממני להשתמש בלחצן שבצד המכשיר .
אגב , ביצעת את המלצתך, גם כשאני מגיעה למסך הנל אין לי אופציה ל NONE - אני צריכה להכניס את הסיסמא , ורק שאני מכינסה את הסיסמא שהגדרתי לאותה תוכה (שכבר הוסרה )
משתחרר לי המסך.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

Debby כתב:זו תונכה שבעתם שמה אייקון על המסך הראשי ומאפשרת לכבות לנעול את המסך כשאני רוצה ובעיקר מונעת ממני להשתמש בלחצן שבצד המכשיר .
אגב , ביצעת את המלצתך, גם כשאני מגיעה למסך הנל אין לי אופציה ל NONE - אני צריכה להכניס את הסיסמא , ורק שאני מכינסה את הסיסמא שהגדרתי לאותה תוכה (שכבר הוסרה )
משתחרר לי המסך.
...
מוזר, אחרי שאת ניגשת למיקום שרשמתי ואת רושמת את הסיסמה את לא מקבל אופציות לבחירה? בדקתי עכשיו ואצלי האופציות הן: None, Pattern, PIN ו Password. בחירה ב None מבטלת את הכנסת הסיסמה.

Debby פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

וואללה! עכשו נראה לי שזה הסתדר.....
המסך כבר הוחשך פעממים ולא התבקשתי להזין סיסמא...
אני מקווה זה פותר לי את הבעיה...
הרבה תודות.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”