LG 32LD330, מומלץ?
קיבלתי היום מחיר מיוחד לlcd 32 הנ"ל של LG ורציתי לדעת מה דעתכם מאחר ולא מצאתי ביקורות רבות על המסך הזה.
הסך ייועד בעיקר לצפיה בתכני HD Ready ומעט במצפייה בשידורים הרגילים(22 10 וכו') והוא יחובר על המחשב שלי.
מה דעתכם?
עריכה: עד כמה זה משמעותי שאין לה scart? בהתשחב במה שאמרתי קודם לכן.
הסך ייועד בעיקר לצפיה בתכני HD Ready ומעט במצפייה בשידורים הרגילים(22 10 וכו') והוא יחובר על המחשב שלי.
מה דעתכם?
עריכה: עד כמה זה משמעותי שאין לה scart? בהתשחב במה שאמרתי קודם לכן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
לא כל כך ברור מההודעה שלך, המסך ישמש גם עבור מחשב? במידה וכן, רצוי לשקול מסך Full HD.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

במחירים של עד 2K ש"ח כפי שנמכר ה- 32LD330, רוב המסכים דומים למדי. רצוי כי תעמוד ממרחק דומה מסך בגודל 32" ותראה אם זה לא קטן מידי עבור צפייה יומיומית.
בדקתי הגודל מתאים, ואין לי ממש ברירה אלא לגודל כזה מאחר ו37'' לא נכנס אצלי.
העניין הוא שלא ראיתי את המסך בעיניים, ואין לי ממש זמן לעשות זאת. יש סכנה לרכוש מסך שכזה מבלי לראות אותו?(הוא חדש, לא מתצוגה).
מותר לי לפרסם את המחיר שהוצע לי? כדי לדעת אם הוא אטרקטיבי
העניין הוא שלא ראיתי את המסך בעיניים, ואין לי ממש זמן לעשות זאת. יש סכנה לרכוש מסך שכזה מבלי לראות אותו?(הוא חדש, לא מתצוגה).
מותר לי לפרסם את המחיר שהוצע לי? כדי לדעת אם הוא אטרקטיבי
נערך לאחרונה על ידי Rvoon ב 14/04/2011 12:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
תעדכון אותנו עם קנית, אני גם די מתעניין בסדרת ה LD3XX בגודל הזה ,רק למרחק קטן יותר,
האמת ל 2.5 עדיף 40"+ ,אבל גם המחיר בהתאם
. מעניין אותי עד כמה רע חוסר ב SCART..
והאמת אני לא מבין למה צריך אותו ? לא ראיתי הבדל גדול בין SVIDEO ל קומפוסיט .אבל כל מסך עם רגישות שונה לעניין הזה ..
האמת ל 2.5 עדיף 40"+ ,אבל גם המחיר בהתאם
והאמת אני לא מבין למה צריך אותו ? לא ראיתי הבדל גדול בין SVIDEO ל קומפוסיט .אבל כל מסך עם רגישות שונה לעניין הזה ..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "