שלום, כמה שאלות בנוגע לרכישת סדרה באמזון
שלום חברי האתר,
מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש סדרה מאמזון הייתי רוצה לשאול כמה שאלות:
אני מעוניין לקנות את מארז האספנים של lost (בעיני הסדרה הכי טובה שיצא לי לראות בחיים).
קודם כל- האם ניתן להשיג את המארז בארץ? (עם תרגום) זה בעיני האפשרות העדיפה.
בקשר לאמזון, הם שולחים לארץ?
כרטיס אשראי בינלאומי עובר? (או שצריך אמריקאי?)
האם אני אשלם מכס על זה? עולה 190 דולר..
תודה על העזרה
חג שמח!
מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש סדרה מאמזון הייתי רוצה לשאול כמה שאלות:
אני מעוניין לקנות את מארז האספנים של lost (בעיני הסדרה הכי טובה שיצא לי לראות בחיים).
קודם כל- האם ניתן להשיג את המארז בארץ? (עם תרגום) זה בעיני האפשרות העדיפה.
בקשר לאמזון, הם שולחים לארץ?
כרטיס אשראי בינלאומי עובר? (או שצריך אמריקאי?)
האם אני אשלם מכס על זה? עולה 190 דולר..
תודה על העזרה
חג שמח!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא יודע אם אפשר להשיג את הערכה בארץ.
כרטיס אשראי בין לאומי עובר, וכן - צריך לשלם מכס, גם על עלות המשלוח, לא רק על עלות המוצר. הסיכויים שמארז בגודל הזה יעבור במכס בלי שאף אחד ישים לב הם אפסיים.
כרטיס אשראי בין לאומי עובר, וכן - צריך לשלם מכס, גם על עלות המשלוח, לא רק על עלות המוצר. הסיכויים שמארז בגודל הזה יעבור במכס בלי שאף אחד ישים לב הם אפסיים.
יש לך מושג כמה אחוז מכס?
אממ.. עוד שאלונת
נגן הDVD שלי כבר גוסס.. ונראה לי שאני אפתר ממנו, מה עדיף לקנות את גרסת הDVD או הבלוריי?
אני יודע, שאלה שנשמעת טיפשית, אבל נגן DVD עולה גרושים היום, נגן בלוריי אני אקנה בעתיד.
מה כדאי- אם כבר קונים אז לקנות את הגרסה הכי איכותית?
אממ.. עוד שאלונת
נגן הDVD שלי כבר גוסס.. ונראה לי שאני אפתר ממנו, מה עדיף לקנות את גרסת הDVD או הבלוריי?
אני יודע, שאלה שנשמעת טיפשית, אבל נגן DVD עולה גרושים היום, נגן בלוריי אני אקנה בעתיד.
מה כדאי- אם כבר קונים אז לקנות את הגרסה הכי איכותית?
אכן, באוזן השלישית יש, זה עולה כפול מהמחיר באמזון וזה ללא תרגום, אין בלוריי.. לא ממש כדאי.
נראה לכם שיתרגמו את זה מתישהו? עבר חצי שנה מתאריך היציאה..
בקשר לנגן- לתומי חשבתי שהמחירים של הבלוריי יחסית בשמיים אבל ראיתי כמה נגנים במחירים של 1000 + שזה סבבה, טלוויזיה LCD FHD כבר יש- לא נראה לי הגיוני לקנות תוכן SD שההפרש מחירים הוא פחות מ50 דולר..
גם ככה אני לא הולך לראות את העונות שוב בזמן הקרוב (חוסר זמן), אני קונה את זה יותר כפריט אספנים, כי באמת הסדרה הזאת היא אחת בדור...
תודה לכם..
נראה לכם שיתרגמו את זה מתישהו? עבר חצי שנה מתאריך היציאה..
בקשר לנגן- לתומי חשבתי שהמחירים של הבלוריי יחסית בשמיים אבל ראיתי כמה נגנים במחירים של 1000 + שזה סבבה, טלוויזיה LCD FHD כבר יש- לא נראה לי הגיוני לקנות תוכן SD שההפרש מחירים הוא פחות מ50 דולר..
גם ככה אני לא הולך לראות את העונות שוב בזמן הקרוב (חוסר זמן), אני קונה את זה יותר כפריט אספנים, כי באמת הסדרה הזאת היא אחת בדור...
תודה לכם..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כן, יש איזורים בבלוריי. באתר שבו בדקתי את הנושא נראה שחלק מהעונות של אבודים כוללות הגבלה איזורית וחלק לא. אפשר לנסות לחפש בחנויות אירופאיות.
לא מצאתי בתיאור באמזון שום מילה על איזורים.
קראתי בפורום שרשור מ2008 שמסביר על איזורים- השאלה אם זה עדיין תקף...
הנגנים לא נמכרים כמולטיזון?
אני זוכר שבDVD הישנים היה ניתן להפוך אותו למולטיזון על ידי כמה לחיצות בשלט (היבואן היה מצרף דף עם הוראות).
עריכה:
אחרי נבירה בתגובות של האנשים באמזון ארה״ב, מתברר שעונות 1,2,5,6 הם region free ועונות 3,4 הם region 1.
מעניין למה זה ככה..
בכל מקרה הנגן בלוריי שאני אקנה בעתיד יהיה מולטי זון.
קראתי בפורום שרשור מ2008 שמסביר על איזורים- השאלה אם זה עדיין תקף...
הנגנים לא נמכרים כמולטיזון?
אני זוכר שבDVD הישנים היה ניתן להפוך אותו למולטיזון על ידי כמה לחיצות בשלט (היבואן היה מצרף דף עם הוראות).
עריכה:
אחרי נבירה בתגובות של האנשים באמזון ארה״ב, מתברר שעונות 1,2,5,6 הם region free ועונות 3,4 הם region 1.
מעניין למה זה ככה..
בכל מקרה הנגן בלוריי שאני אקנה בעתיד יהיה מולטי זון.