הקרנה לצג LCD דרך חיבור רשת
-
izigold
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מחפש דרך להקרין למסך LCD ללא כבלים או תוספות פיזיות ממחשב נייד, אלא באמצעות התקנת רכיב תוכנה לצורך ההקרנה.
מה שאני מחפש זה אביזר שמתחבר לרשת ויש לו מוצא VGA או HDMI. על ידי שימוש בתוכנה שמותקמת על המחשב שמחובר לאותה רשת ניתן להעביר את אות הוידאו למסך.
אני מכיר מקרנים שכוללים את האפשרות הזו, אני מחפש דרך להפוך צג LCD לכזה שניתן להציג אליו דרך הרשת.
תודה,
איזי
אני מחפש דרך להקרין למסך LCD ללא כבלים או תוספות פיזיות ממחשב נייד, אלא באמצעות התקנת רכיב תוכנה לצורך ההקרנה.
מה שאני מחפש זה אביזר שמתחבר לרשת ויש לו מוצא VGA או HDMI. על ידי שימוש בתוכנה שמותקמת על המחשב שמחובר לאותה רשת ניתן להעביר את אות הוידאו למסך.
אני מכיר מקרנים שכוללים את האפשרות הזו, אני מחפש דרך להפוך צג LCD לכזה שניתן להציג אליו דרך הרשת.
תודה,
איזי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46408
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
izigold,
החבר opv רשם בדיוק מה שאתה צריך. יש די הרבה מוצרים כאלו.
כיצד חשבת לשלוט על ה- Playback כאשר המחשב נמצא בנקודה מרוחקת?
החבר opv רשם בדיוק מה שאתה צריך. יש די הרבה מוצרים כאלו.
כיצד חשבת לשלוט על ה- Playback כאשר המחשב נמצא בנקודה מרוחקת?
-
izigold
-
- חבר פעיל מאוד

המחשב יושב על שולחן בחדר ישיבות שלא ניתן להגיע אליו עם כבלים. על הקיר מותקן צג LCD. בחדר ישנה רשת אלחוטית.
אני מחפש דרך להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית ומנקודת הגישה בכבל להתקן שימיר את המידע ל-VGA.
להיטצ'י (וכנראה חברות נוספות) יש מקרנים שמאפשרים זאת, אני מחפש את היכולת הזו בצג.
אני מחפש דרך להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית ומנקודת הגישה בכבל להתקן שימיר את המידע ל-VGA.
להיטצ'י (וכנראה חברות נוספות) יש מקרנים שמאפשרים זאת, אני מחפש את היכולת הזו בצג.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
במידה ובאמת אין שום דרך להשחיל כבל VGA אפשרי לרכוש סטרימר שיתחבר דרך הרשת אלחוטית למחשב הנייד ו"ימשוך" ממנו מידע לתצוגה.
בכל אופן אני מניח שהמסך מותקן על קיר גבס ובחדר יש נקודות חשמל ותקשורת משולבות (אולי גם בזק וכבלים), במקרה כזה תמיד יש דרך להשחיל כבל VGA ולהתקין בשולחן פאנל ייעדי...
בכל אופן אני מניח שהמסך מותקן על קיר גבס ובחדר יש נקודות חשמל ותקשורת משולבות (אולי גם בזק וכבלים), במקרה כזה תמיד יש דרך להשחיל כבל VGA ולהתקין בשולחן פאנל ייעדי...
נערך לאחרונה על ידי JEXY ב 14/04/2011 23:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
izigold
-
- חבר פעיל מאוד

האם ישנה אפשרות להציג מצגות דרך סטרימר? איזה מכשיר תומך בכך?
בנוגע להעברת כבל VGA, ברור שהכל אפשרי. אחד הסמנכלים דורש שולחנות ללא כבלים כלל בשתי חדרי ישיבות. אני מחפש פתרון טכנולוגי לדרישה. (בעלות סבירה כמובן)
בנוגע להעברת כבל VGA, ברור שהכל אפשרי. אחד הסמנכלים דורש שולחנות ללא כבלים כלל בשתי חדרי ישיבות. אני מחפש פתרון טכנולוגי לדרישה. (בעלות סבירה כמובן)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש פתרון כזה:izigold כתב:האם ישנה אפשרות להציג מצגות דרך סטרימר? איזה מכשיר תומך בכך?
בנוגע להעברת כבל VGA, ברור שהכל אפשרי. אחד הסמנכלים דורש שולחנות ללא כבלים כלל בשתי חדרי ישיבות. אני מחפש פתרון טכנולוגי לדרישה. (בעלות סבירה כמובן)...
מה התקציב שלכם לפתרון כולל?
-
- סטרימר רשת