מערכת קולנוע ביתית עם סראונד בר.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ozdaya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אתמול רכשתי את המערכת קולנוע ביתית הראשונה שלי :D
רסיבר של אונקיו SR-608 + סאב של פולק אודיו PSW111 + סראונד בר 50 אינץ' של פולק אודיו.
עוד לא פתחתי את הקרטונים אבל שאלה קטנה לפני:
הבנתי שלרסיבר יש ממשק אוטומטי בהתחלה כדי להגדיר / לכייל אותו. מישהו ניסה את זה עם סראונד בר במקרה ? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מגדיר ?
הסראונד בר מתחבר לרסיבר עם מספר כבליםת כאילו מדובר בסט רמקולים 5 רמקולים (סנטר, סראונד וקידמיים).

תודה,

mariuscov
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

תן ביקורת על הרמקול

שליחה #2 

אהלן
ברגע שתחבר את העסק- תן ביקורת.
אני חם על הרמקול הזה....

אם תוכל גם לפרסם מחיר אודה מאוד.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

לא ניסיתי RC עם מקרן קול אבל במידה והוא מתחבר באותו האופן (זוגות כבלים עבור קדמיים / אחוריים / סנטר), אין שום סיבה שזה לא יעבוד באותה הצורה.

תנסה ותוכל להשכיל אותנו :)

ozdaya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

שלום,
חיברתי אתמול את כל המערכת והפעלתי את הממשק כיוון הרמקולים של האונקיו 608 (בעזרת שימוש במיקרופון קטן).
הסאונד מהסראונד בר נשמע מצוין, גם בצפיה בממיר HOT HD וגם בחיבור PC וניגון קבצי MKV. הסאב ללא ספק מוסיף ונחוץ בנוסף לסראונד בר. אני חייב לציין שאני לא מרגיש 100% סראונד (לדעתי לא מורגשים צלילים מאחורה...). החלל שבו אני נמצא הוא מאד מאד לא אקוסטי וסגור (למרות שבאתר היצרן צוין שלא חייב אקוסטיקה כדי לקבל סראונד).
עדיין, בתור מערכת קולנוע ביתית ראשונה - חוויה מספקת.
אני חושב שיש אפשרות לשפר ביצועים ע"י הגדרות ברסיבר - אבל אני לא מבין בזה ויש לי חוברת עבה באנגלית לקרוא כדי ללמוד איך אפשר לשפר.
יש גם כל מיני תכונות שנדמה לי שקיימות ברסיבר ואני צריך להגדיר כמו - צפייה בטלויזה כשרסיבר מכובה, פתיחת הרסיבר אוטומטית ברגע שמדליקים את הטלויזה ועוד. אם מישהו מכיר ויכול לעזור אני אשמח.???

לסיכום אני מאד מרוצה ולגבי המחיר, שילמתי 8 אלף על כל המערכת לאחר משא ומתן. הסראונד בר הוא מתצוגה כי אין אותו כרגע ליבואן במלאי!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

סאונד בר (ולא ״סראונד בר״) לא מתיימר לדמות 5.1 כמו מקרן-קול (Sound Projector).
סאונד בר אמור לתת סאונד יותר רחב מגודלו הפיזי ע״י הטייה של הדרייברים המובנים בו, להבדיל ממקרן קול בו נעשה שימוש בתדרים אולטרה-סוניים אשר באמצעות התאבכות עם גלים המוחזרים מהקירות הצדדיים והאחוריים מדמים רמקולים נוספים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ozdaya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

לפי מה שקראתי באתר היצרן, שאלתי בחנויות ועד כמה שידוע לי - אני לא קניתי "סאונד בר" אלא סראונד בר כפי שציינתי בהתחלה (ככה גם נקרא המוצר).
אני לא יודע אם זו אותה טכנולוגיה כמו שתיארת על מקרן קול אבל לפי מה שקראתי באתר של פולק -אודיו מדובר ברמקול שמדמה סראונד כאילו פיזרתי 5 רמקולים בחדר.
ראה:
http://www.polkaudio.com/homeaudio/surroundbar/#50-inch

שאלה: למישהו יש קישור למדריך הגדרה ידנית ושימוש בפונקציות של רסיבר אונקיו SR608 בעברית ?

תודה וחג שמח :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”