פרסום סמוי
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
חברים,
העניין הזה חייב להפסק. ברור לי לחלוטין שיש כאן בקשה של יבואנים וחנויות לפרסם הודעות תודה לפני ואחרי הקניה. יש כאן אוונגליסטים שנלחמים עד חורמה לפרסם את משוא נפשם. הקפאתי עוד משתמש כזה היום ולא אהסס להקפיא גם משתמשים ותיקים. לא מעניין אותי אם זה יבואן רשמי, אפור, אישי או חנות. גם מלחמות יס מול הוט יפסקו.
אני עושה נקיון פסח וחבל לי על כל מי שינוקה מהאתר לרגל החג.
התחדשתם? יופי. אל תפרסמו איפה קניתם. לא מעניין אותי שאתם מרוצים מהחנות או מהמוכר.
גם לא במסווה.
נשבר לי מההתנהלות הזו ומעכשיו אני עובר למתכונת hair trigger.
העניין הזה חייב להפסק. ברור לי לחלוטין שיש כאן בקשה של יבואנים וחנויות לפרסם הודעות תודה לפני ואחרי הקניה. יש כאן אוונגליסטים שנלחמים עד חורמה לפרסם את משוא נפשם. הקפאתי עוד משתמש כזה היום ולא אהסס להקפיא גם משתמשים ותיקים. לא מעניין אותי אם זה יבואן רשמי, אפור, אישי או חנות. גם מלחמות יס מול הוט יפסקו.
אני עושה נקיון פסח וחבל לי על כל מי שינוקה מהאתר לרגל החג.
התחדשתם? יופי. אל תפרסמו איפה קניתם. לא מעניין אותי שאתם מרוצים מהחנות או מהמוכר.
גם לא במסווה.
נשבר לי מההתנהלות הזו ומעכשיו אני עובר למתכונת hair trigger.
- DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
במקום עצבים, רעיון לשיפור:
פתח פורום: חוויות קניה. שכל אחד שם יספר מפה ועד להודעה חדשה על מה שבא לו. פרסום בפורומים אחרים - אסור.
פתח פורום: חוויות קניה. שכל אחד שם יספר מפה ועד להודעה חדשה על מה שבא לו. פרסום בפורומים אחרים - אסור.
- eran
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 175
גם אני חושב שזה רעיון טוב-בתנאי שלא יגזימו גם שם-ויוכלו לצייין גם מחירים אם יירצו.DonkeyKong כתב:במקום עצבים, רעיון לשיפור:
פתח פורום: חוויות קניה. שכל אחד שם יספר מפה ועד להודעה חדשה על מה שבא לו. פרסום בפורומים אחרים - אסור....
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
DonkeyKong ו eran, בשביל זה בדיוק קיים פורום המסחר
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
האמת? אם כבר הייתי לוקח את זה צעד קדימה. לאפשר פרסום הודעה כזו רק בתנאי של הוכחת קניה + מחיר (בערך כמו שעושים בזאפ). אם החנויות רוצות את הפרסום חינם הזה, שלפחות יגלו קצת שקיפות.eran כתב:גם אני חושב שזה רעיון טוב-בתנאי שלא יגזימו גם שם-ויוכלו לצייין גם מחירים אם יירצו.DonkeyKong כתב:במקום עצבים, רעיון לשיפור:
פתח פורום: חוויות קניה. שכל אחד שם יספר מפה ועד להודעה חדשה על מה שבא לו. פרסום בפורומים אחרים - אסור.......
-
oferlaor
-
- מנהל

אני מציע שהחנויות יפתחו פורום התחדשתי באתרים שלהם ויפטרו אותנו מהדבר הזה.
- keystone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1023
oferlaor כתב:אני מציע שהחנויות יפתחו פורום התחדשתי באתרים שלהם ויפטרו אותנו מהדבר הזה....
- dude69il
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 774
כל פלטפורמה של המלצות קנייה במהרה תהפוך למגרש התגוששויות.
כל חנות תכניס שתולים ומקצוענים שתפקידם לזרוע "מודעות" למוצר מסויים.
אין לזה מקום באתר הזה
אין לזה מקום באתר הזה
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
כבר אמרתי שאתה מלך?dude69il כתב:כל פלטפורמה של המלצות קנייה במהרה תהפוך למגרש התגוששויות.
אין לזה מקום באתר הזה...
עופר אולי אפשר להוסיף בשבילו את התואר "חבר מלך"?
נערך לאחרונה על ידי opv ב 14/04/2011 11:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
oferlaor
-
- מנהל

- opv
-
- חבר מביא חבר

מספיק טוב?oferlaor כתב:opv
לא לעניין ואני מבקש שתערוך את ההודעה הזו....
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
עופר,
כש dude69il מתפקד כתליין זה בסדר???
כולי תקווה שהסדר החדש בתחום הפרסום באתר יעבוד גם נגד הפרסום הגלוי והסמוי של יקירת הפורום מרחוב צקלג. וגם מול כל המשתמשים החדשים שדוחפים מוצרים של ייבוא מקביל. אם יש איסור פרסום ושימוש בפורום בשביל זה, אז כולם צריכים להיות שווים.
כש dude69il מתפקד כתליין זה בסדר???
ציטוט מפהסופו של גנב לתלייה...
כולי תקווה שהסדר החדש בתחום הפרסום באתר יעבוד גם נגד הפרסום הגלוי והסמוי של יקירת הפורום מרחוב צקלג. וגם מול כל המשתמשים החדשים שדוחפים מוצרים של ייבוא מקביל. אם יש איסור פרסום ושימוש בפורום בשביל זה, אז כולם צריכים להיות שווים.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
במידה ומשתמש התחדש ופתח על זה שרשור ללא הזכרה של מאיפה הוא או כמה עלה.
מותר למשל לי בתור משתמש מהפורום לשלוח לו הודעה פרטית ולהתעניין לפרטים האלו?
כמובן שהוא יענה לי אך ורק במידה שהוא רוצה.
כמובן שהוא יענה לי אך ורק במידה שהוא רוצה.
- roslan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
הרגת אותי עם השאלת קיטבג הזוDorM כתב:במידה ומשתמש התחדש ופתח על זה שרשור ללא הזכרה של מאיפה הוא או כמה עלה.
כמובן שהוא יענה לי אך ורק במידה שהוא רוצה....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
DorM,
כמובן שמותר.
opv,
העריכה שלך מספיק טובה, זה בסדר.
LiorDrZ & dude69il,
נא השאירו את עבודת החינוך, סדר והנקיון עבורנו. השתמשו בעתיד בכפתור "דווח", אתם לא תאמינו כמה מהר אנחנו מטפלים בתלונות.
roslan,
עדיף לשאול אם לא בטוחים מאשר לעשות דברים שאחר כך זוכים לטיפול משמעתי.
כמובן שמותר.
opv,
העריכה שלך מספיק טובה, זה בסדר.
LiorDrZ & dude69il,
נא השאירו את עבודת החינוך, סדר והנקיון עבורנו. השתמשו בעתיד בכפתור "דווח", אתם לא תאמינו כמה מהר אנחנו מטפלים בתלונות.
roslan,
עדיף לשאול אם לא בטוחים מאשר לעשות דברים שאחר כך זוכים לטיפול משמעתי.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
ממש לא שאלת קיטבג.roslan כתב:הרגת אותי עם השאלת קיטבג הזוDorM כתב:במידה ומשתמש התחדש ופתח על זה שרשור ללא הזכרה של מאיפה הוא או כמה עלה.
כמובן שהוא יענה לי אך ורק במידה שהוא רוצה....![]()
...
יכול להיות שהאתר לא רוצה להיות גוף פרסומי לא בהודעות פרטיות ולא על גבי הפורום.
אני דווקא מתעניין לרכוש מיבואנים רשמיים ולא מיבואן מקביל, אם הייתי רוצה את פרטי היבואן המקביל מזמן הייתי משיג אותם.
-
oferlaor
-
- מנהל

Liordz,
אין ספק שכל הסיפור הזה מסובך. אני מבין אותך לחלוטין ואני לא פחות מתוסכל מהורדת הגבולות של הטעם הטוב בתחום המסחרי כאן.
אני מנסה לשנות את המצב, אבל מה שקורה כרגע זה בדיוק כמו הילדים שלי כשאני מחליט שמשהו עבר את גבול הטעם הטוב. מישהו מתחיל ישר "למה אתה מתחיל דווקא איתי"...
צריך להתחיל מתישהו ואיפהשהו, וההתחלה היא כרגע. המטרה היא להפחית את כמות הרעש. כשהמצב יתייצב אפשר יהיה לבחון את המצב מחדש.
אין ספק שכל הסיפור הזה מסובך. אני מבין אותך לחלוטין ואני לא פחות מתוסכל מהורדת הגבולות של הטעם הטוב בתחום המסחרי כאן.
אני מנסה לשנות את המצב, אבל מה שקורה כרגע זה בדיוק כמו הילדים שלי כשאני מחליט שמשהו עבר את גבול הטעם הטוב. מישהו מתחיל ישר "למה אתה מתחיל דווקא איתי"...
צריך להתחיל מתישהו ואיפהשהו, וההתחלה היא כרגע. המטרה היא להפחית את כמות הרעש. כשהמצב יתייצב אפשר יהיה לבחון את המצב מחדש.
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
עופר, יש אפשרות למשהו קצת יותר יצירתי?
כמו למשל, להעלים את שמות החנויות כך שלא ניתן יהיה לכתוב אותן, אך בחיפוש בפורום הן יופיעו? או להפוך כל שם של חנות ללינק שיתן אינדקס דירוגים לחנות (לפי משתמשים עם הרבה הודעות בלבד)?
אני משתמש המון בפונקציה הזו כדי לדעת מי מקצוען ומי סתם פתח חנות עם ציוד בפנים ולמעשה זוהי הבמה האובייקטיבית-יחסית היחידה שיש לי והדרך היחידה של חובבן וממליץ לחברים כמוני להתעדכן ולדעת.
כמו למשל, להעלים את שמות החנויות כך שלא ניתן יהיה לכתוב אותן, אך בחיפוש בפורום הן יופיעו? או להפוך כל שם של חנות ללינק שיתן אינדקס דירוגים לחנות (לפי משתמשים עם הרבה הודעות בלבד)?
אני משתמש המון בפונקציה הזו כדי לדעת מי מקצוען ומי סתם פתח חנות עם ציוד בפנים ולמעשה זוהי הבמה האובייקטיבית-יחסית היחידה שיש לי והדרך היחידה של חובבן וממליץ לחברים כמוני להתעדכן ולדעת.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
drorar,
הערה אחת - מספר ההודעות של משתמש לא אומר כלום. תבחן את הנושא ותראה שיש משתמשים עם מספר ארבע או חמש ספרתי של הודעות שאינם אובייקטיביים או שחלק גדול מהודעותיהם הן הודעות נפח ("תתחדש" / "התחדשתי" / "תודה" / "כל הכבוד" וכו'), ומצד שני - יש משתמשים עם מיעוט יחסי של הודעות אבל שכל הודעה שלהם נוגעת בדיוק לנקודה.
הערה אחת - מספר ההודעות של משתמש לא אומר כלום. תבחן את הנושא ותראה שיש משתמשים עם מספר ארבע או חמש ספרתי של הודעות שאינם אובייקטיביים או שחלק גדול מהודעותיהם הן הודעות נפח ("תתחדש" / "התחדשתי" / "תודה" / "כל הכבוד" וכו'), ומצד שני - יש משתמשים עם מיעוט יחסי של הודעות אבל שכל הודעה שלהם נוגעת בדיוק לנקודה.
- opv
-
- חבר מביא חבר

אורי,יש לי רעיון,uriler כתב:drorar,
הערה אחת - מספר ההודעות של משתמש לא אומר כלום. תבחן את הנושא ותראה שיש משתמשים עם מספר ארבע או חמש ספרתי של הודעות שאינם אובייקטיביים או שחלק גדול מהודעותיהם הן הודעות נפח ("תתחדש" / "התחדשתי" / "תודה" / "כל הכבוד" וכו'), ומצד שני - יש משתמשים עם מיעוט יחסי של הודעות אבל שכל הודעה שלהם נוגעת בדיוק לנקודה....
אולי תרשמו מתחת למספר ההודעות את מספר הבעות התודה שהחבר קיבל ?