הוט - טלויזיה בלבד - עזרה.
שלום לכולם,
אני יודע שזה בטח מוזר, שאנשים רוצים רק טלויזיה ועוד של הוט אבל....
הצרכן הוא בעצם אישה פנסיונרית ניצולת שואה (80+++) שתחייה שביקשה את עזרתי.
עד היום היא שילמה על הוט באזור ה 195 יש לה הוט (דיגיטלי כשנה או שנתיים) כי חייבו אותה לעבור לדיגיטלי.
ולאחרונה הועלה המחיר ל 205 ש"ח כעת ש"המבצע" נגמר הוט דורשת ללא בושה כ 240 ש"ח ועוד התחייבות.
לצערה סכום זה כבר יקר (ועניין ההתחיבות מבזה) - ובינינו לא באמת מצדיק - אבל היא "צריכה" ערוץ שפות בודד בנוסף ל 10-22-11 כדי להעביר את היום.
אני יודע שאני משלם 270 ש"ח על טריפל אז אני לא מבין איך יש להוט את החוצפה לדרוש סכומים כאלה מאנשים שזקוקים לזה (ובאמת עברו הרבה)
בכל מקרה אם זה משנה היא מנוייה על שירותי הוט (מהימים הראשונים של ערוצי זהב)
*תעזרו לי בבקשה לעזור לה, אם יש לכם "קשרים" בהוט או סתם עצות לאיך להתנהל מולם כי ניסתי ואני אובד עצות
*שאר החברות שלה ממשיכות לשלם באזור ה 200 ש"ח. (כנראה ה"מבצע" שלהם עוד לא הסתיימה)
המון המון תודה מראש.
אני יודע שזה בטח מוזר, שאנשים רוצים רק טלויזיה ועוד של הוט אבל....
הצרכן הוא בעצם אישה פנסיונרית ניצולת שואה (80+++) שתחייה שביקשה את עזרתי.
עד היום היא שילמה על הוט באזור ה 195 יש לה הוט (דיגיטלי כשנה או שנתיים) כי חייבו אותה לעבור לדיגיטלי.
ולאחרונה הועלה המחיר ל 205 ש"ח כעת ש"המבצע" נגמר הוט דורשת ללא בושה כ 240 ש"ח ועוד התחייבות.
לצערה סכום זה כבר יקר (ועניין ההתחיבות מבזה) - ובינינו לא באמת מצדיק - אבל היא "צריכה" ערוץ שפות בודד בנוסף ל 10-22-11 כדי להעביר את היום.
אני יודע שאני משלם 270 ש"ח על טריפל אז אני לא מבין איך יש להוט את החוצפה לדרוש סכומים כאלה מאנשים שזקוקים לזה (ובאמת עברו הרבה)
בכל מקרה אם זה משנה היא מנוייה על שירותי הוט (מהימים הראשונים של ערוצי זהב)
*תעזרו לי בבקשה לעזור לה, אם יש לכם "קשרים" בהוט או סתם עצות לאיך להתנהל מולם כי ניסתי ואני אובד עצות
*שאר החברות שלה ממשיכות לשלם באזור ה 200 ש"ח. (כנראה ה"מבצע" שלהם עוד לא הסתיימה)
המון המון תודה מראש.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני התעניינתי עבור סבתא שלי
הציעו לי 209 עבור בסיס+2 חבילות או 219 עבור בסיס+3 חבילות ב-HOT
ב-yes הציעו לי 219 עבור בסיס+3 חבילות, 209 עבור בסיס+ חבילה אחת
לא הסכימו להתגמש בעלות הערוצים הרומניים (24 ב-HOT ו- 15 ב-yes)
הכל בהתחייבות ל-18 חודש
הציעו לי 209 עבור בסיס+2 חבילות או 219 עבור בסיס+3 חבילות ב-HOT
ב-yes הציעו לי 219 עבור בסיס+3 חבילות, 209 עבור בסיס+ חבילה אחת
לא הסכימו להתגמש בעלות הערוצים הרומניים (24 ב-HOT ו- 15 ב-yes)
הכל בהתחייבות ל-18 חודש
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
היי, לצערי אין עדיין אפשרות בייס או בהוט להתחבר לערוצים בודדים (מאמין שיקרה בעתיד).
אני לא ממש יודע באיזה מסלול או התחייבות היא נמצאת מול הוט, האופציות שאפשר לנסות:
א. לבקש להתנתק מהוט ואולי לקבל מבצע נוסף בתמורה להישארות.
ב. במידה והערוץ שהיא רואה קיים גם בייס, ניתן לבדוק מה ההצעה שהם יכולים לתת.
ג. לבדוק האם ניתן לקלוט את הערוץ בצלחת לווין פרטית, במידה וכן ניתן להתחבר, אמנם ישנו תשלום חד פעמי יחסית גבוה, אבל זה פותר מתשלום דמי מנוי חודשי.
בהצלחה...
אני לא ממש יודע באיזה מסלול או התחייבות היא נמצאת מול הוט, האופציות שאפשר לנסות:
א. לבקש להתנתק מהוט ואולי לקבל מבצע נוסף בתמורה להישארות.
ב. במידה והערוץ שהיא רואה קיים גם בייס, ניתן לבדוק מה ההצעה שהם יכולים לתת.
ג. לבדוק האם ניתן לקלוט את הערוץ בצלחת לווין פרטית, במידה וכן ניתן להתחבר, אמנם ישנו תשלום חד פעמי יחסית גבוה, אבל זה פותר מתשלום דמי מנוי חודשי.
בהצלחה...
-golan-
אני אתחיל בתודה רבה.
וכמו רוב האנשים המבוגרים שאני מכיר היא לא אוהבת שינויים - אז אני מניח שבין יס להוט היא לא תשים לב..
אבל אבל לגבי צלחת לווין ? אני לא מבין בזה דבר וחצי דבר (ואני יכול להניח שיכולה להיות בעיה עם השכנים)
לגבי עליות של צלחת אני לא בטוח שהיא תרצה - נשאל...
למרות שיש לי הרגשה שאני יודע מה התשובה (שאלה) שלה: "מה?"
הערוץ הנוסף הוא הוגריה - ולפי מה שהבנתי יש אותו גם ביס...
אם אני "מאיים" או מבקש להתנתק מהוט יש אופציה שהם פשוט ינתקו בלי שום מיקוח?
כי אז אני לא בטוח שהיא תסלח לי
שוב המון תודה, וחג שמח...
וכמו רוב האנשים המבוגרים שאני מכיר היא לא אוהבת שינויים - אז אני מניח שבין יס להוט היא לא תשים לב..
אבל אבל לגבי צלחת לווין ? אני לא מבין בזה דבר וחצי דבר (ואני יכול להניח שיכולה להיות בעיה עם השכנים)
לגבי עליות של צלחת אני לא בטוח שהיא תרצה - נשאל...
למרות שיש לי הרגשה שאני יודע מה התשובה (שאלה) שלה: "מה?"
הערוץ הנוסף הוא הוגריה - ולפי מה שהבנתי יש אותו גם ביס...
אם אני "מאיים" או מבקש להתנתק מהוט יש אופציה שהם פשוט ינתקו בלי שום מיקוח?
כי אז אני לא בטוח שהיא תסלח לי
שוב המון תודה, וחג שמח...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

Duna לא משודר ב-yes
תודה!
נתחיל בתודה לחברי האתר!
ונמשיך בעדכונים:
אחרי 10 שיחות טלפון לשירות הלקוחות הוט - "נפלתי" על נציגה נפלאה.
אחרי הצעות ל"מחיר מעולה" של 240 ש"ח לטלויזיה בלבד פלוס התחיבות ב-9 השיחות הראשונות,
היום דיברתי עם נציגה (שאחרי שהסברתי לה את הסיפור) הציעה מייד 220 ש"חֿ.
(התקדמות) אבל עדיין לא מעט כסף... המשכתי לדבר איתה עוד מספר דקות (ששאלתי אם זה באמת המחיר הכי נמוך שהיא יכולה לתת כי בכל זאת מדובר באישה מבוגרת- ואני רוצה להימנע "להתנתק"->שימור לקוחות-> מבצע נורמלי...)
היא ביקשה להמתין מספר דקות..
(ממש סיפור מתח) - לבסוף היא חזרה עם הצעה שאפילו לא ציפיתי... 149 ש"ח עם התחיבות ל 18 חודשים.
עניין ההתחיבות - אין מה לעשות, אבל המחיר מצויין ואפילו נמוך ממה שהיא משלמת כרגע.
מקווה שזה יעזור לעוד מישהו שרוצה לעזור לאנשים מבוגרים
המשך יום נעים.
ונמשיך בעדכונים:
אחרי 10 שיחות טלפון לשירות הלקוחות הוט - "נפלתי" על נציגה נפלאה.
אחרי הצעות ל"מחיר מעולה" של 240 ש"ח לטלויזיה בלבד פלוס התחיבות ב-9 השיחות הראשונות,
היום דיברתי עם נציגה (שאחרי שהסברתי לה את הסיפור) הציעה מייד 220 ש"חֿ.
(התקדמות) אבל עדיין לא מעט כסף... המשכתי לדבר איתה עוד מספר דקות (ששאלתי אם זה באמת המחיר הכי נמוך שהיא יכולה לתת כי בכל זאת מדובר באישה מבוגרת- ואני רוצה להימנע "להתנתק"->שימור לקוחות-> מבצע נורמלי...)
היא ביקשה להמתין מספר דקות..
(ממש סיפור מתח) - לבסוף היא חזרה עם הצעה שאפילו לא ציפיתי... 149 ש"ח עם התחיבות ל 18 חודשים.
עניין ההתחיבות - אין מה לעשות, אבל המחיר מצויין ואפילו נמוך ממה שהיא משלמת כרגע.
מקווה שזה יעזור לעוד מישהו שרוצה לעזור לאנשים מבוגרים
המשך יום נעים.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

כל הכבוד לנציגה שהגעת אליה.
אני היום הודעתי על ניתוק סופי מ-HOT לגבי המנוי של סבתא שלי, הם לא הסכימו לזוז במ"מ ממינימום 209 לבסיס+2 חבילות ועוד 24 ש"ח עבור ערוצים רומניים.
מעביר אותה מחר ל-yes שהציעו 199 ש"ח לבסיס+סרטים+4 חבילות ואצלם הערוצים הרומניים עולים 15 ש"ח
התחייבות 18 חודש
אני היום הודעתי על ניתוק סופי מ-HOT לגבי המנוי של סבתא שלי, הם לא הסכימו לזוז במ"מ ממינימום 209 לבסיס+2 חבילות ועוד 24 ש"ח עבור ערוצים רומניים.
מעביר אותה מחר ל-yes שהציעו 199 ש"ח לבסיס+סרטים+4 חבילות ואצלם הערוצים הרומניים עולים 15 ש"ח
התחייבות 18 חודש