לגבי פארדיים סטודיו 20 (לא קשור למחירים)...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
זה לא עוול לרמקול כמו שזה עוול לך..
רמקול מדפי ישמע יותר טוב על הסטנד המיועד..
לפעמים צריך להרחיק מהקיר כדי לעדן את הבס.
או לתת לו זוית מסויימת ..
כאשר הוא תלוי על הקיר אתה מאבד את המשחק הכיווני לנקודת שמיעה אבסולוטית..
רמקול מדפי ישמע יותר טוב על הסטנד המיועד..
לפעמים צריך להרחיק מהקיר כדי לעדן את הבס.
או לתת לו זוית מסויימת ..
כאשר הוא תלוי על הקיר אתה מאבד את המשחק הכיווני לנקודת שמיעה אבסולוטית..
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
המיקומים יהיו זהים כמעט לחלוטין כשפעם הרמקול יעמוד על סטנד ופעם הוא יהיה מחובר לקיר...
הבעיה בסלון שלי היא שהספה מאוד רחבה ככה שאם אני ישים את הרמקולים על סטנד הם יהיו מאוד מרוחקים אחד מהשני (הם משמשים כאחוריים) במרחק של בערך 6 מטר אחד מהשני...
הבעיה בסלון שלי היא שהספה מאוד רחבה ככה שאם אני ישים את הרמקולים על סטנד הם יהיו מאוד מרוחקים אחד מהשני (הם משמשים כאחוריים) במרחק של בערך 6 מטר אחד מהשני...
אור,
אכן זה יהיה עוול גדול לעצמך ולרמקולים המצויינים האלה אם תתלה אותם.
בהמשך למה שכתבו נמר וליאור, אוסיף שתצטרך חתיכת מדף צריך בשביל תלייה כזאת, ולא בטוח כמה אסטטי זה יצא.
הסטודיו 20 הם לא רמקולים לווייניים, אני מעריך אותתם בקצת פחות מ-10 קילו לרמקול, ובנוסף הם גם די מאורכים בצורתם.
אכן זה יהיה עוול גדול לעצמך ולרמקולים המצויינים האלה אם תתלה אותם.
בהמשך למה שכתבו נמר וליאור, אוסיף שתצטרך חתיכת מדף צריך בשביל תלייה כזאת, ולא בטוח כמה אסטטי זה יצא.
הסטודיו 20 הם לא רמקולים לווייניים, אני מעריך אותתם בקצת פחות מ-10 קילו לרמקול, ובנוסף הם גם די מאורכים בצורתם.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
הסטודיו 20 הוא רמקול כבד שמיועד לעמוד על סטנד
אין לתלות אותו על קיר עקב המשקל שלו וגם נפילה צפויה בביצועים...
עדיף לשים אותו על סטנד איכותי תואם.
אם אתה רוצה לתלות רמקול של פארדיים -תילך על הדגמים היעודיים כמו אטום טיטאן או שווה ערך...
ישראל
אין לתלות אותו על קיר עקב המשקל שלו וגם נפילה צפויה בביצועים...
עדיף לשים אותו על סטנד איכותי תואם.
אם אתה רוצה לתלות רמקול של פארדיים -תילך על הדגמים היעודיים כמו אטום טיטאן או שווה ערך...
ישראל