אז ככה. אחרי הנסיון המר שהיה לי עם הנמוקס נפוליטנה, הבנתי שעדיף לי לקנות מכונה ומטחנה נפרדות.
העניין הוא כזה - אני כרגע בארה"ב לשנה-שנה וחצי הקרובות, ואז אני אעבור שוב למקום אחר, ולכן אני כרגע לא מחפש מכונה לטווח ארוך מאוד ולא רוצה עדיין להשקיע בה הרבה.
ממה שראיתי, את הבייסיק אני יכול למצוא ב$280, והקלסיק ב$399. ההבדל די משמעותי, אבל ממה שקראתי בביקורת של הבייסיק פה היא די פייבוריטית. מה דעתכם?
ועוד משהו..עדיין לא הבנתי, מה ההבדל בין הפיור, לקלסיק, לבייבי?
מתלבט בין Gaggia Classic ל Ascaso Basic
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פיור היאעם דוד נירוסטה ובעלת המבנה הפשוט ביותר.
לבייבי ישדוד אלומיניום (יציב יותר בטמפרטורה) OPV של 11 בר - לפחות לפי הספרות והוא לא מתכוונן.
לקלאסיק יש דוד אלומיניום עם OPV לא מתכונן 9 בר ופורק לחץ מראש החליטה.
יש לה גם גוף נירוסטה ולא פלסטיק.
לאסקסו יש דוד גדול יותר ויותר כח הקצפה - בסקירה שלנו התייחסנו יותר לגאג'ה פשוטה בליגה של אבולושן או פיור.
לקלאסיק יש פוטנציאל להוציא אספרסו טוב יותר מהאסקסו אבל כח ההקצפה שלה יהיה קטן יותר בכל מקרה.
אני הייתי הולך על האסקסו כי היא יותר יפה ויש לה דוד פליז גדול יותר - גם 100 דולר פחות.
מכסימום בעתיד תוסיף OPV כמו שיש באסקסו דרים.
לבייבי ישדוד אלומיניום (יציב יותר בטמפרטורה) OPV של 11 בר - לפחות לפי הספרות והוא לא מתכוונן.
לקלאסיק יש דוד אלומיניום עם OPV לא מתכונן 9 בר ופורק לחץ מראש החליטה.
יש לה גם גוף נירוסטה ולא פלסטיק.
לאסקסו יש דוד גדול יותר ויותר כח הקצפה - בסקירה שלנו התייחסנו יותר לגאג'ה פשוטה בליגה של אבולושן או פיור.
לקלאסיק יש פוטנציאל להוציא אספרסו טוב יותר מהאסקסו אבל כח ההקצפה שלה יהיה קטן יותר בכל מקרה.
אני הייתי הולך על האסקסו כי היא יותר יפה ויש לה דוד פליז גדול יותר - גם 100 דולר פחות.
מכסימום בעתיד תוסיף OPV כמו שיש באסקסו דרים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
תודה רבה על הפירוט. עשית לי המון סדר בראש.
אני באמת חשבתי לכיוון האקסקו, גם בגלל המחיר. אני אזמין אותה היום או מחר.
מה שנשאר זו מטחנה.
אני באמת חשבתי לכיוון האקסקו, גם בגלל המחיר. אני אזמין אותה היום או מחר.
מה שנשאר זו מטחנה.