בקרוב תשלום אגרה גם על האינטרקום
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ממדף הציטוטים ההזויים: "אגרה צריכה להיות משולמת על כל טלוויזיה עם "פוטנציאל לקליטת שידורים" "
מר אמיר גילת הנכבד, חבל שאין הדדיות בנושאי תחיקה ותקנה כי נראה לי שאם יחוקקו חוק שיכפה אישפוז בכוח במוסדות לבריאות הנפש על כל מי שיש לו "פוטנציאל להיות אידיוט או אימבציל" (במונח הקליני של המילה) אז מקומך שם כבר מובטח מראש.
מר אמיר גילת הנכבד, חבל שאין הדדיות בנושאי תחיקה ותקנה כי נראה לי שאם יחוקקו חוק שיכפה אישפוז בכוח במוסדות לבריאות הנפש על כל מי שיש לו "פוטנציאל להיות אידיוט או אימבציל" (במונח הקליני של המילה) אז מקומך שם כבר מובטח מראש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בושה ....פשוט בזיון ...
טלויזיה זה כבר מזמן לא מה שהיה פעם , חובה להתאים את החוק לזמננו .
שישנו/שיבטלו כבר את הגביה המטומטמת הזו , מצידי שיורידו לכל אזרח בתלוש 30שח לחודש ...ושיקראו לזה "דמי צפייה" או " מס עיניים" או מה שלא יהיה לכל הרוחות.
טלויזיה זה כבר מזמן לא מה שהיה פעם , חובה להתאים את החוק לזמננו .
שישנו/שיבטלו כבר את הגביה המטומטמת הזו , מצידי שיורידו לכל אזרח בתלוש 30שח לחודש ...ושיקראו לזה "דמי צפייה" או " מס עיניים" או מה שלא יהיה לכל הרוחות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אני מוכן לשלם אגרה בתנאי שיסגרו את רשות השידור+ערוץ 1+טלויזיה ממלכתית=ערוץ שאף אחד לא צופה בו.
ודרך אגב...אני צופה יותר זמן ב"טלויזיה" במעגל סגור מאשר בערוץ 1....
ודרך אגב...אני צופה יותר זמן ב"טלויזיה" במעגל סגור מאשר בערוץ 1....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אין קשר לשר כחלון, הוא לא כל יכול בממשלה
חוק רשות השידור כרגע נמצא באחריות משרד ראש הממשלה, ומטופל ע"י מנכ"ל המשרד.
גם אני מקווה שהחוק ישתנה להיות יותר עדכני והגיוני, כאשר הדבר הכי טוב, בעיניי, יהיה לממן את הרשות דרך מס הכנסה ולבטל את האגרה.
חוק רשות השידור כרגע נמצא באחריות משרד ראש הממשלה, ומטופל ע"י מנכ"ל המשרד.
גם אני מקווה שהחוק ישתנה להיות יותר עדכני והגיוני, כאשר הדבר הכי טוב, בעיניי, יהיה לממן את הרשות דרך מס הכנסה ולבטל את האגרה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

גם לחתול שלי יש פוטנציאל לקלוט שידורי טלביזיה דרך השפמות שלו אם הני אקשור אותו למוט של מטאטא במרפסת
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הגיע הזמן לעשות סוף לפארסה הזאת.
המדינה החליטה לקיים שידור ציבורי ( לא ניכנס כרגע אם צריך או לא, החליטה וזהו ). המדינה גם החליטה שהאזרחים הם אלה שיממנו את השידור הציבורי על ידי תשלום אגרה ולכן יש לגבות את הכסף מכולם ללא קשר להימצאות מקלט טלביזיה כזה או אחר בבתים.
לפיכך, צריך לבטל את האגרה לאלתר ולממן את השידור הציבורי מתשלומי המיסים.
אז מה אנחנו מרוויחים :
1. כל המנגנון השמנמן של גביית האגרה יעלם ( חיסכון של מליוני שקלים למדינה )
2. עם מיסים אי אפשר לשחק יותר מדי, וכל מיני פונקציונרים לא יבלבלו לבית המשפט את המוח עם עתירות מהתחת על מכשיר מיוחד שקולט שידורים רק מקפריסין.
3. שוויון !!! אחד הערכים החשובים בדמוקרטיה. במצב הנוכחי נטל התשלום נופל על קבוצה שאני לא יודע את גודלה אבל אני מרשה לעצמי להניח שיש יותר אנשים שלא משלמים מכאלה שכן משלמים.
4. הגדלת התקציבים לרשות השידור ( אתם רוצים HD נכון ? ), כי כשכולם משלמים יש יותר כסף .. גביה מכולם תאפשר גם הפחתה של התשלום ביחס למה שחלקנו משלמים היום וגם הגדלת תקציבים לרשות השידור.
ליאור
המדינה החליטה לקיים שידור ציבורי ( לא ניכנס כרגע אם צריך או לא, החליטה וזהו ). המדינה גם החליטה שהאזרחים הם אלה שיממנו את השידור הציבורי על ידי תשלום אגרה ולכן יש לגבות את הכסף מכולם ללא קשר להימצאות מקלט טלביזיה כזה או אחר בבתים.
אז מה אנחנו מרוויחים :
2. עם מיסים אי אפשר לשחק יותר מדי, וכל מיני פונקציונרים לא יבלבלו לבית המשפט את המוח עם עתירות מהתחת על מכשיר מיוחד שקולט שידורים רק מקפריסין.
3. שוויון !!! אחד הערכים החשובים בדמוקרטיה. במצב הנוכחי נטל התשלום נופל על קבוצה שאני לא יודע את גודלה אבל אני מרשה לעצמי להניח שיש יותר אנשים שלא משלמים מכאלה שכן משלמים.
4. הגדלת התקציבים לרשות השידור ( אתם רוצים HD נכון ? ), כי כשכולם משלמים יש יותר כסף .. גביה מכולם תאפשר גם הפחתה של התשלום ביחס למה שחלקנו משלמים היום וגם הגדלת תקציבים לרשות השידור.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא יאומן, תקציב של שידורים נגזר בין השאר מזה שמישהו מנטר מעקב אצלו בעסק ??? פ***נג ש*ט ! איזה חוק ישן ומיותר.
אל תיכנסו לוויכוח האם צריך לבטל את אגרת הערוץ הראשון או לא, באקדמיה מדברים על זה שנים, נתנו לנו להוציא מלא אנרגיה בשיעור ואז אמרו לנו שאין סיכוי בכל מקרה שזה יקרה בזמן הקרוב, סוגיית מימון ממשלתית, מאפשרת לאמנים לפרוץ ועוד כל מיני בלה בלה בלה...
בכל אופן - אני לוקח לכלב את המסך, זה יוצא לי יקר...
אל תיכנסו לוויכוח האם צריך לבטל את אגרת הערוץ הראשון או לא, באקדמיה מדברים על זה שנים, נתנו לנו להוציא מלא אנרגיה בשיעור ואז אמרו לנו שאין סיכוי בכל מקרה שזה יקרה בזמן הקרוב, סוגיית מימון ממשלתית, מאפשרת לאמנים לפרוץ ועוד כל מיני בלה בלה בלה...
בכל אופן - אני לוקח לכלב את המסך, זה יוצא לי יקר...
Vocare Ad Regnum
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
רעיון מעולה ליאור!Lior_M כתב:הגיע הזמן לעשות סוף לפארסה הזאת.
אז מה אנחנו מרוויחים :
ליאור...
איך דואגים להעלות את זה על שולחנם של חברי הכנסת? עמדתי להוסיף פה "לא שנראה לי שזה יעזור", אבל במקום להיות פסימיים כל הזמן צריך פשוט לעשות מעשה.
אם לא שמת לב ההצעה שלך מנוגדת למדיניות הכוללת של האוצר. הוא פועל לצמצום המיסים הישירים כמו מס הכנסה ומע"מ והגדלה של מיסים עקיפים "סקטוריאליים" כמו מס דלק , מס סיגריות , מס אלכוהול וכו' (למעט מס החברות שאותו ממשיך להוריד). תשלום האגרה הוא מס לכל דבר , אך הזעם כנגדו - למרות שאמור להיות מופנה כלפי האוצר , מופנה כלפי רשות השידור שכביכול האחראית הבלעדית.Lior_M כתב:הגיע הזמן לעשות סוף לפארסה הזאת.
ליאור...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

המדיניות של האוצר זה להוריד שקל במס הישיר, להוסיף שניים בעקיף ולאחר שנה להחזיר את השקל במס הישיר.
כל שינוי במדיניות הנוכחית רק יעשה רע לאזרחים.
כל שינוי במדיניות הנוכחית רק יעשה רע לאזרחים.