אני מתחיל את צעדי הראשונים בפיתוח אפליקציות אנדרויד.
יש להאמין שכדאי לי לרכוש מכשיר אנדרויד לבדיקת האפליקציות .
רציתי לדעת מהו המכשיר המומלץ כיום עבור מטרה זאת ?
כמו כן האם יש משמעות לרכישת המכשיר אצל אחד ממפיעולת הסלולר או דרך חנות פלאפונים כלשהי ?
נ.ב
אני אשמח שהמכשיר ישמש אותי כסלולרי בנוסף לשפן ניסיונות (אני ברשת פלאפון כרגע) ולכן גם חווית שימוש איכותית היא פונקציה עבורי
אני הייתי הולך על מכשיר main stream כגון ה-SGS. הוא גם מצויין בתור מכשיר אישי וגם נוח, יעיל ומהיר לפיתוח.
אופציה נוספת (ויקרה יותר) היא ללכת על מכשיר מדור אחרון (מבוסס tegra2).
אלטרנטיבה נוספת ל-SGS היא הנקסוס S, שיתרונו הגדול הוא קבלת עדכוני מערכת הפעלה מהירים יותר בד"כ.
קודם כל מזל טוב! שנית יש כמה מכשרים שמוגדרים כמכשירי פיתוח מומלצים ע"י גוגל והם:
HTC G1, HTC Magic, Nexus 1, Nexus S. ו Xoom אם אתה מפתח לטאבלטים גם.
לדעתי הכי מומלץ היום ללכת על ה Nexus S
האמת שהנחתי את עיני על הנקסוס S ורציתי לדעת אם יש הבדל בין רכישה דרך חברות הסלולר (פלאפון במקרה שלי) או בחנות כמו דים פון או קינג פון מבחינת המכשיר שאקבל ליד ???
נקסוס 1 והנקסוס S הם המכשירים הרישמיים של גוגל.....גם בכל הנוגע לפיתוח אפליקציות. החסרון של ה SGS (וכל שאר מכשירי האנדרואיד שהם לא "גוגל פון") הוא בכך שה SGS מריץ UI יעודי מעל האנדרואיד לעומת הנקסוס שמריץ גירסה גולמית לגמרי. דבר שהופך אותו בעצם למין מכשיר ייחוס. אבל בעייתי מכך, הוא שעוברים מספר חודשים עד שה SGS (וכל חבריו) מקבלים את גירסאות האנדרואיד החדשות שיוצאות מבית גוגל, לעומת מכשירי גוגל שמקבלים את הגירסה ראשונים. לכן, הנקסוס S כיום הוא המכשיר המעודף על ידי מפתחי האנדרואיד (זה שהוא לא נמכר בארץ בצורה רישמית, זה כבר עניין בעייתי אחר)
השאלה כאן הייתה לגבי מכשיר שבין היתר ישמש לפיתוח ולא לגבי עוד מכשיר אנדרואיד ולכן הנקסוס s הוא הבחירה המעודפת של חלק גדול מאנשי פיתוח בעולם. אם הייתה נשאלת שאלה לגבי מכשיר חזק כלשהו אז כנראה גם ה sgs וגם הנקסוס הם לא האופציות הטובות ביותר בשוק הזה היום
תודה על התגובות
לא קשה לקרוא בין השורות שהמכשיר המומלץ הוא הנקסוס S
ובכל זאת האם לעבור מרשת פלאפון הוא תנאי הכרחי ?
ו... האם יש חנות מומלצת לרכישת המכשיר ?
תודה על הלינק, נראה באמת שהמכשיר תומך בתדרי פלאפון, אבל מה המשמעות של לקנות את המכשיר מחו"ל
אפשר לסמוך על החנות שהמלצת ?
כמה יש לשלם בסופו של דבר על מכס ?
אפשר להתקין תמיכה בעברית ?
dagi,
-לא מכיר את החנות לכן לא יכול להמליץ לך עלייה
-אחרי שתפתח את המכשיר להרשאות רוט (ואתה תפתח אותו) לא תהיה לך שום בעייה לתקן את הבעיות שקשורות ליישורי העברית (תמיכה בעברית קיימת כבר היום, באופן מובנה, בכל מכשיר אנדרואיד שמריץ גירסה 2.2 ומעלה והנקסוס S מריץ את גירסה 2.3)