Popcorn A210 מול ה-Xtreamer pro

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
poao פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני ממש מתלבט בין שני הסטרימרים שרשמתי בכותרת. ראיתי שההבדל במחיר הוא כ-200-300 ש"ח (לא מעט ואפשר לקנות דיסק של 1 ג'יגה במחיר הזה). מה אתם מציעים? האם ה-popcorn עדיף בצורה ניכרת שעדיף להוציא יותר 200-300 ש"ח עליו? אם כן אשמח לשמוע על היתרונות.

שאלות נוספות:
האם שני הסטרימרים תומכים ב-movie jukebox עם תמיכה בסדרות?
האם יש אפשרות לעשות slideshows לתיקיות של תמונות עם אפקטים (pan וכו') בליווי של תמונות?

תודה מראש וחג שמח לכולם,
אבי

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

לי יש פופקורן A200 ואני מרוצה מאוד שלא בחרתי את האקסטרימר לפי כמות התלונות שאני שומע עליו..
מבחינת הג'קבוקס הפופקורן עדיף בהרבה, יש לו שלושה פתרונות שונים של ג'קבוס, אחד הוא המובנה במכשיר שהוא תומך בסרטים, סדרות, שירים ותמונות אך עדיין אין בו סריקה של סרטים בעברית. יש עוד פתרון שבשבילו צריך מחשב כל פעם שאתה רוצה לסרוק את הסרטים, והוא תומך בסרטים ובסדרות בלבד אך הוא תומך תקצירים ושמות בעברית(מומלץ). יש עוד אחד שהוא סוג של תוכנה לפופקורן אבל הוא פחות טוב לדעתי משתי האפשרויות שהצעתי.

לאקסטרימר היה ג'קבוקס רשמי שהפך להיות פרויקט קהילתי וכבר כמעט ואינו מתעדכן, בנוסף הוא תומך רק בסרטים ואני לא יודע איך הוא עם עברית..

poao פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אוקיי... תודה על התגובה.

אני מעוניין להציג אלבומי תמונות על הטלויזיה תוך יצירת slideshows עם מעברים ומוזיקת רקע. יש אפשרות לעשות את זה עם ה-popcorn?

תודה מראש

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

האמת היא שאתה יכול לעשות את זה במספר דרכים, גם דרך MyiHome, גם דרך ה-NMJ, ואפילו בצורה אלחוטית ישירות מהאייפון והאייפד (במידה ויש), אך במקרה האחרון, למיטב ידיעתי, ללא מוזיקה.

דרך אגב, אם אתה עושה שימוש בהרבה מדיה, מומלץ לקנות דיסק של 2TB, המקום אוזל במהירות...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”