לכל בעלי ה-SAMSUNG GALAXY S..אבקש את עזרתכם בבקשה..
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
שלום לכולם..
לפני מספר ימים ניידתי את הקו שלי לחברה חדשה ובנוסף עשיתי גם דיל משתלם הכולל את מכשיר ה GALAXY..
כשקיבלתי את המכשיר ע"י נציג הביתה,המכשיר היה בתוך קופסא שהמדבקות בה נחתכו מבעוד מועד..
ששאלתי את הנציג,הוא הסביר שכל המכשירים נפתחים לצורך בדיקת תקינות,יישום לוגו החברה בחלק האחורי של המכשיר,הכנסה של חוברות הרשת והכנסה של מתנה שהיא נרתיק ומגן מסך..
יש לציין שהמכשיר היה נראה פיזית חדש לגמרי ולא נראה בו כל שימוש,עם המגן מסך המגיע עליו ובו המאפיינים שלו..
הדבר היחיד שהיה פתוח היה הסוללה שלפי סרטוני UNBOXING שראיתי ברשת,מגיעה ארוזה..
בעיקרון זה הגיוני שהיא תהיה פתוחה אם אכן עושים בדיקה כזו או אחרת ולכן שאלתי אליכם היא כזאת:
כשאתם קיבלתם את המכשיר..הקופסה הייתה סגורה בצורה הרמטית,ואתם/לידכם חתכו את המדבקה,או שהקופסה הגיעה פתוחה?..
אודה על תשובות וודאיות בלבד כי הנושא רגיש..חח
מה שמעלה אצלי את החשד הוא העובדה שאני לא מאמין שיש דבר כזה מתנות..וגם העובדה שאת חוברות הרשת ניתן לתת בנפרד ולאו דווקא בתוך הקופסא..
בתודה מראש,אריאל.
לפני מספר ימים ניידתי את הקו שלי לחברה חדשה ובנוסף עשיתי גם דיל משתלם הכולל את מכשיר ה GALAXY..
כשקיבלתי את המכשיר ע"י נציג הביתה,המכשיר היה בתוך קופסא שהמדבקות בה נחתכו מבעוד מועד..
ששאלתי את הנציג,הוא הסביר שכל המכשירים נפתחים לצורך בדיקת תקינות,יישום לוגו החברה בחלק האחורי של המכשיר,הכנסה של חוברות הרשת והכנסה של מתנה שהיא נרתיק ומגן מסך..
יש לציין שהמכשיר היה נראה פיזית חדש לגמרי ולא נראה בו כל שימוש,עם המגן מסך המגיע עליו ובו המאפיינים שלו..
הדבר היחיד שהיה פתוח היה הסוללה שלפי סרטוני UNBOXING שראיתי ברשת,מגיעה ארוזה..
בעיקרון זה הגיוני שהיא תהיה פתוחה אם אכן עושים בדיקה כזו או אחרת ולכן שאלתי אליכם היא כזאת:
כשאתם קיבלתם את המכשיר..הקופסה הייתה סגורה בצורה הרמטית,ואתם/לידכם חתכו את המדבקה,או שהקופסה הגיעה פתוחה?..
אודה על תשובות וודאיות בלבד כי הנושא רגיש..חח
מה שמעלה אצלי את החשד הוא העובדה שאני לא מאמין שיש דבר כזה מתנות..וגם העובדה שאת חוברות הרשת ניתן לתת בנפרד ולאו דווקא בתוך הקופסא..
בתודה מראש,אריאל.
קניתי באורנג, לא היתה שקית ניילון אבל המדבקה הכסופה או הזהובה היתה סגורה כמובן והיא חתכה אותה מולי... יש לציין שהיא הורידה לי את המגן מסך שבא איתו חחחח כנראה היא לא ראתה בו צורך (מישהו אמר לה ליגוע בזה??) חחח
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

indi5:תודה רבה..
Sunlight:על המכשיר שלך יש לוגו מפעיל?..על הפלסטיקה הכוונה..
Sunlight:על המכשיר שלך יש לוגו מפעיל?..על הפלסטיקה הכוונה..
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בסלקום דווקה הפקידה הבינה את הרגישות ושאלה אותי אם אני רוצה להוריד את ניילונים.sun_light כתב:קניתי באורנג, לא היתה שקית ניילון אבל המדבקה הכסופה או הזהובה היתה סגורה כמובן והיא חתכה אותה מולי... יש לציין שהיא הורידה לי את המגן מסך שבא איתו חחחח כנראה היא לא ראתה בו צורך (מישהו אמר לה ליגוע בזה??) חחח...
ראיתי שהיא תולשת משהו... ורק אחרי זה ראיתי שאין לו מגן מסך... אז ביררתי איזה מגן טוב, ועד שקניתי? י לי שריטה קטנה... 2 מילימטר אוף... ואני פדאנט חחחח
בגל מקרה, רואים אותה רק כשהמסך מכובה או על רקע שחור אז זה עוד איכשהוא סבבה
בגל מקרה, רואים אותה רק כשהמסך מכובה או על רקע שחור אז זה עוד איכשהוא סבבה
אתה בטוח שמדובר בשריטה ולא בלכלוך? לא קל לשרוט את המסך הזה.sun_light כתב:ראיתי שהיא תולשת משהו... ורק אחרי זה ראיתי שאין לו מגן מסך... אז ביררתי איזה מגן טוב, ועד שקניתי? י לי שריטה קטנה... 2 מילימטר אוף... ואני פדאנט חחחח
בגל מקרה, רואים אותה רק כשהמסך מכובה או על רקע שחור אז זה עוד איכשהוא סבבה...
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אצלי הוא לא נגע במכשיר..
אני לא סומך על הנציגים..הם מתייחסים למכשירים כאילו הם גוש גומי..אפשר לזרוק אותם על השולחן..להחליק אותם..חח
אמרתי לעצמי "אם אתה רוצה להיות בראש שקט,תהיה תוקפני"..חח
איך שהוא בא להוציא את המכשיר מהקופסא אמרתי לו.."את זה אני יעשה"..חחח הוא זרם אבל..הוא היה נחמד דווקא..
אני לא סומך על הנציגים..הם מתייחסים למכשירים כאילו הם גוש גומי..אפשר לזרוק אותם על השולחן..להחליק אותם..חח
אמרתי לעצמי "אם אתה רוצה להיות בראש שקט,תהיה תוקפני"..חח
איך שהוא בא להוציא את המכשיר מהקופסא אמרתי לו.."את זה אני יעשה"..חחח הוא זרם אבל..הוא היה נחמד דווקא..
אני לא תוקפני מטיבעי, ויש לזה מחיר חחחח
וכן, אני בטוח שזה שריטה, זה לא מהדריטות האלה שחושבים שהם לכלוך.. זה שריטה שמרגישים פיזית שהיא שם, יש לה עומק חחח זה קצת מוזר , כי אני מזה שומר על הפלאפון, אין לי מושג איך זה קרה
אולי אני אביא לשריטה שלי שם. ככה אני אתמודד איתה יותר טוב
וכן, אני בטוח שזה שריטה, זה לא מהדריטות האלה שחושבים שהם לכלוך.. זה שריטה שמרגישים פיזית שהיא שם, יש לה עומק חחח זה קצת מוזר , כי אני מזה שומר על הפלאפון, אין לי מושג איך זה קרה
אולי אני אביא לשריטה שלי שם. ככה אני אתמודד איתה יותר טוב
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אפשר הסבר זובירקס?..
מוזר איך הצלחת לשרוט את המסך הזה, קשה מאוד לשרוט אותם.
תבדוק אולי יש עוד איזה כיסוי ניילון דק או משהו כזה.
תומר הרגת אותי פה

תבדוק אולי יש עוד איזה כיסוי ניילון דק או משהו כזה.
תומר הרגת אותי פה