הסטרימר (ללא דיסק פנימי) מחובר לרשת הביתית בחיבור קווי וכל המדיה מוזרמת ישירות מהמחשב, עודכן לגירסה האחרונה, את ה APPS אני מתקין על DOK (לפי איזשהוא מדריך שפורסם פה..)
שיתפתי ספריות מהמחשב בקלות ע"פ המדריך שפורסם פה, תודה עופר
עד היום השתמשתי ב PS3 ותוכנת ה PS3 מדיה סרבר כדי לצפות בתכני HD, הופתעתי לראות שאיכות התמונה השתפרה משמעותית
הזרמת תכנים מהרשת (יו טיוב, רדיו וכו) לרוב זה עובד בצורה יפה למרות שיש לי קו של 5MB בלבד..
ניסיתי את ה JB המקורי, שהוא נחמד אבל לא מדהים כמו ה YAMJ בגירסת ZAPPITI תודה ענקית ל erezsolan
בגירסה האחרונה נוספה תמיכה בסרטי 3D MKV כך שסרט כזה מזוהה ע"י הסטרימר (יש צורך בהוספת תג מסויים בשם הקובץ) הוא גורם לטלוויזיה לשנות את מצב השידור ל 3D (אוטומטית) ולהתאים את פורמט ה 3D בהתאם לסרט (SBS או OVER UNDER) כמובן שיש צורך בכבל HDMI 1.4 . לטעמי זאת תוספת מצויינת שחוסכת את ההתעסקות בשלט הטלוויזיה כדי לעבור למצב 3D...אבל לא הכל דבש התמיכה בתרגום SRT ב 3D היא לא טובה (התרגום משודר רק בתמונה לעיין שמאל) כך שלא ממש ניתן לראות סרט 3D עם תרגום SRT.
לגביי התמיכה בתרגום, האם יש תמיכה בתרגום SUB/IDX חיצוני (קובץ נוסף עם שם זהה לשם הסרט) ?
במצב עיון קבצים אני רואה שהסטרימר מזהה את קובץ SUB/IDX כתרגום (לפי האייקון) אבל כשהסרט מתנגן אין תרגום ?! מה אני עושה לא נכון ?