התחדשתי בפופקורן A-210 רשמים ראשונים וכמה שאלות...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

לאחר התלבטויות השבוע רכשתי את הפופקורן :D

הסטרימר (ללא דיסק פנימי) מחובר לרשת הביתית בחיבור קווי וכל המדיה מוזרמת ישירות מהמחשב, עודכן לגירסה האחרונה, את ה APPS אני מתקין על DOK (לפי איזשהוא מדריך שפורסם פה..)
שיתפתי ספריות מהמחשב בקלות ע"פ המדריך שפורסם פה, תודה עופר (f)

עד היום השתמשתי ב PS3 ותוכנת ה PS3 מדיה סרבר כדי לצפות בתכני HD, הופתעתי לראות שאיכות התמונה השתפרה משמעותית (Y)
הזרמת תכנים מהרשת (יו טיוב, רדיו וכו) לרוב זה עובד בצורה יפה למרות שיש לי קו של 5MB בלבד..

ניסיתי את ה JB המקורי, שהוא נחמד אבל לא מדהים כמו ה YAMJ בגירסת ZAPPITI תודה ענקית ל erezsolan

בגירסה האחרונה נוספה תמיכה בסרטי 3D MKV כך שסרט כזה מזוהה ע"י הסטרימר (יש צורך בהוספת תג מסויים בשם הקובץ) הוא גורם לטלוויזיה לשנות את מצב השידור ל 3D (אוטומטית) ולהתאים את פורמט ה 3D בהתאם לסרט (SBS או OVER UNDER) כמובן שיש צורך בכבל HDMI 1.4 . לטעמי זאת תוספת מצויינת שחוסכת את ההתעסקות בשלט הטלוויזיה כדי לעבור למצב 3D...אבל לא הכל דבש התמיכה בתרגום SRT ב 3D היא לא טובה (התרגום משודר רק בתמונה לעיין שמאל) כך שלא ממש ניתן לראות סרט 3D עם תרגום SRT.

לגביי התמיכה בתרגום, האם יש תמיכה בתרגום SUB/IDX חיצוני (קובץ נוסף עם שם זהה לשם הסרט) ?
במצב עיון קבצים אני רואה שהסטרימר מזהה את קובץ SUB/IDX כתרגום (לפי האייקון) אבל כשהסרט מתנגן אין תרגום ?! מה אני עושה לא נכון ?
Natural Born Gamer

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

קודם כל, נראה שאתה משתמש מתקדם ביותר והספקת הרבה...

לגבי התרגום, נראה לי שיש תמיכה כזאת, אך זה מוגבל למשקל סטנדרתי או משהו דומה, עם הכתוביות של QSUBS יש בעיות תאימות לדעתי, אך זה בגלל שינוי מהצד שלהם.

פה יש מספר קישורים, למטה יש קישור גם לפורום המרכזי של NMT, חפש שם:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783

אולי מישהו פה יוכל לתת תשובה ממוקדת יותר...

לגבי ה-JB, אני גם עושה שימוש ב-JB אחר, את המובנה אני מנצל למוזיקה ותמונות בלבד וכך אני מקבל פיתרון מקיף שנראה מצוין.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה Irus !
הידע שלי הגיע מחפירה בפורום הנהדר הזה וכמובן השירשור המעולה שלך שמרכז את כל הלינקים למדריכים (Y)

מבדיקה בפורום של NMT מתברר שאני לא היחיד עם הבעיה הזו, וכנראה שהתמיכה בתרגום בפורמט SUB/IDX היא רק כאשר התרגום מוטמע בתוך ה MKV...ולא כקובץ נפרד (כמו SRT)..
Natural Born Gamer

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

צריך לשאול את זיו אם הוא יודע מה כוונות היצרן בעניין והאם זה נמצא על הפרק, האמת, אני לא בטוח שהפורמט הזה מעסיק אותם...

בכל מקרה, דרך זיו אפשר להעביר פניה ליצרן.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

בסופו של דבר הצלחתי, הכתוביות בפורמט ה SUB (הכתוביות הן תמונות..) היו באיכות HD ומסתבר ש ה 210 לא תומך בכך המרתי אותן לSD.

ניסיתי להזרים היום ISO של בלו ריי הוא גימגם, אני משתמש בשיתוף SAMBA הבנתי שב NFS יש ביצועים טובים יותר, האם יש איזה שרת NFS מומלץ ? וחינמי.. :mrgreen:
Natural Born Gamer

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

רבים מזרימים ב-Samba ואין להם בעיה, קח בחשבון שהדבר תלוי במספר פרמטרים נוספים שלא קשורים ישירות לסטרימר.

בכל מקרה, אני חושב שהיו פה משתמשים שעבדו עם גרסת נסיון של HaneWin NFS והמשיכו להשתמש בה בחינם גם לאחר תום התקופה, תבדוק את זה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”