פטיפון Dynavox DL420 - שווה משהו?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש פטיפון חצי אוטומטי (או אוטומטי) זול במקום הלנקו הידני שלי. האם ה-Dynavox DL420 יעשה את העבודה? אני לא אודיופיל בשום מובן של המילה. אני בסה"כ מחפש פתרון פשוט, נוח וכלכלי להאזין לתקליטים שלי (ועם אפשרות לא להיות משועבד לפטיפון כשצד מסתיים...)

תודה!

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

תראה, זה פטיפון גרוע לכל הדעות. השאלה מה זה "יעשה את העבודה"? לא כתבת איזה לנקו יש לך (ואיזה ראש עליו), אבל אם זה אחד מהלנקו'ים הטובים ועם ראש טוב יש להניח שתשמע הבדל ברור לרעה אם תעבור לדיינווקס. אם הטירחה שבהחזרה ידנית של הזרוע כ"כ מכבידה עליך, לדעתי עדיף בתקציב דומה לרכוש פטיפון אוטומטי או חצי אוטומטי משומש אבל איכותי יותר (ובמלה אחרת: טכניקס).
.Anything can be done, but it's only done if it's done

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #3 

הפתרון הכי נוח, הכי פשוט והכי כלכלי זה לקנות פטיפון חדש מהיבואן, בחבילה שכוללת ראש מורכב ומכוון. לגבי הפטיפון שציינת, אני אישית הייתי מתרחק, אבל זה בגלל שאני לא מכיר אותו ואין לי שום נסיון איתו.

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

dragon כתב:תראה, זה פטיפון גרוע לכל הדעות. השאלה מה זה "יעשה את העבודה"?
...
אם הוא ייאפשר לי לשמוע מוזיקה באיכות שמקבילה פחות או יותר ל-MP3 עם ביטרייט 192 זה מספיק לי.
לא כתבת איזה לנקו יש לך (ואיזה ראש עליו), אבל אם זה אחד מהלנקו'ים הטובים ועם ראש טוב יש להניח שתשמע הבדל ברור לרעה אם תעבור לדיינווקס.
...
יש לי לנקו L60 שקניתי יד שניה לפני לא מעט שנים. אין לי מושג איזה ראש עליו. אני מניח שהראש המקורי שאיתו הוא נמכר.
אם הטירחה שבהחזרה ידנית של הזרוע כ"כ מכבידה עליך, לדעתי עדיף בתקציב דומה לרכוש פטיפון אוטומטי או חצי אוטומטי משומש אבל איכותי יותר (ובמלה אחרת: טכניקס).
...
יש לך הערכה כמה אמור לעלות פטיפון כזה? בדיקה שטחית במעמד הקניה אמורה להספיק כדי לוודא שהוא תקין?
yairf כתב:הפתרון הכי נוח, הכי פשוט והכי כלכלי זה לקנות פטיפון חדש מהיבואן, בחבילה שכוללת ראש מורכב ומכוון.
...
המלצה לדגם ספציפי? נראה שאין כמעט פטיפונים במחיר הזה.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

א. השוואה מופרכת בעיניי ( לאיזה ביטרייט ב-MP3 מקבילה האיכות שאתה מקבל כרגע מהלנקו שלך?)
ב. לא מוכר לי הדגם הזה.
ג. ניתן להשיג במסגרת התקציב (מחירו של הדיינווקס החדש). לגבי בדיקה שטחית, תלוי מה היא כוללת.
ד. במחיר הזה אין פטיפונים חדשים, תצטרך להוציא בערך כפול ומעלה.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #6 

במחיר הזה - יד שנייה בלבד. ראיתי מבצע של פרוג'קט במחיר כפול, מה שנראה כהצעה הוגנת ביותר.

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #7 

אני לא מכיר את הפטפון הזה באופן אישי, אבל....

מבלי להמעיט בדעתם של חברי, והם לבטח מבינים עניין ובודאי רוצים בטובתך. לכן מעלתם כאודיופילים עומדת כרגע כמכשול עבורך. גם אני "אודיופיל" אבל מנסה לחשוב טיפה שונה. אני אישית לא הייתי קונה כיום פטפון כזה כי הוא לא מתאים לצרכים שלי. אבל מאידך, בהיותך די צנוע בדרישותך ולא אחד שמחפש את הסאונד האולטימטיבי, אני סבור שאתה יכול לרכוש את הפטפון הזה. אני לא יודע לומר אם הוא ישרת אותך נאמנה לאורך שנים רבות, אך סביר להניח שהוא יעשה את עבודתו לפחות כמה שנים (תלוי ברמת השימוש בו). אני לא יודע מה איכות הצלילים שהוא מפיק. לכן המלצתי לך היא לרכוש אותו בחנות מוכרת ואמינה (ויש ברשימה לפחות אחת כזאת) ולבקש להאזין לו במידת האפשר במעמד הקניה (קח איתך תקליט משלך).

בהצלחה.
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אני יכול לעדכן שקניתי בסופו של דבר פטיפון יד שניה JVC JL-A20 עם ראש Shure M97xE ואני מאוד מרוצה. שוב תודה על כל התגובות.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

את הפטיפון הנ"ל אני לא מכיר, אבל לפחות הראש מצוין. תתחדש ובהנאה!

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #10 

תתחדש ותהנה. (Y) (f)

יש לי פטפון JVC מדגם דומה והוא עובד מצויין.
בשל גילו המופלג יחסית, יתכן והרגליות שלו העשויות גומי כבר יבשות ושקול להחליפן. כנ"ל לגבי גומיות תושבת המנוע.
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”