LOGIWOOD - z5500 מקבלים שיפוץ
זה אתר של חברה שעושים מודים למוצרים, לרוב מעץ. ראיתי עוד פרוייקטים שלהם והם ממש מגניבים.ZiggyMan כתב:לזה אפשר לקרוא בזבוז של זמן, כסף ויערות...
(לפי מה שהבנתי) זה נעשה לפי בקשה של לוגיטק. אז זה לא בזבוז כסף להפך כנראה.
חוץ מזה, אני בטוח שבמחיר של היום של הרמקולים פלוס נגיד 1200 שקל עבודה (שזה כפול מהמחיר) מקבלים מערכת
ב2500 שזה המחיר שאני שילמתי, ונשמעת ונראת ממש טוב ביחס למחיר.
למרות שבטח הם לוקחים יותר כסף מזה.
לדעתי זה כשרון ותוצאה יפה מאוד.
האתר הזה עבר למועדפים שלי
האתר הזה עבר למועדפים שלי
לקחת רמקולים מצ'וקמקים ולבנות מסביבם קופסאות מפוארות (שהם לא זקוקים להם) זו איוולת. וכמו שזה נראה מבחינת עבודה והשקעה (אל תשכח שמדובר באבטיפוס בבניה ידנית) זה יכול להגיע גם ל5000₪ בשקט.bg1987 כתב:זה אתר של חברה שעושים מודים למוצרים, לרוב מעץ. ראיתי עוד פרוייקטים שלהם והם ממש מגניבים.ZiggyMan כתב:לזה אפשר לקרוא בזבוז של זמן, כסף ויערות...
חוץ מזה, אני בטוח שבמחיר של היום של הרמקולים פלוס נגיד 1200 שקל עבודה (שזה כפול מהמחיר) מקבלים מערכת
למרות שבטח הם לוקחים יותר כסף מזה....
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני אהבתי
למרות שלא הייתי בוחר בצבע הזה
למרות שלא הייתי בוחר בצבע הזה
how you doin ?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ZiggyMan כתב:לקחת רמקולים מצ'וקמקים ולבנות מסביבם קופסאות מפוארות (שהם לא זקוקים להם) זו איוולת. וכמו שזה נראה מבחינת עבודה והשקעה (אל תשכח שמדובר באבטיפוס בבניה ידנית) זה יכול להגיע גם ל5000₪ בשקט.bg1987 כתב:זה אתר של חברה שעושים מודים למוצרים, לרוב מעץ. ראיתי עוד פרוייקטים שלהם והם ממש מגניבים.ZiggyMan כתב:לזה אפשר לקרוא בזבוז של זמן, כסף ויערות...
למרות שבטח הם לוקחים יותר כסף מזה.......
תגובה קצת יומרנית ושחצנית הייתי אומר..
יש חבר'ה שעם כל הכבוד אין להם 20 ו-30 אלף להשקיע במערכות של B&W, Bose וכו'..
המערכת הזו מספקת הרבה אנשים ברחבי העולם ומוכיחה את עצמה כל פעם מחדש לחובבי הגיימינג ו"האנשים הפשוטים"
במחיר שה-Logitech עולים, אני לא מאמין שתמצא מערכת אחרת 5.1 עם הספק שכזה ואיכות סאונד חמודה מאוד שכזו.