דרהי: "הוט תציע חבילה של טלוויזיה-אינטרנט-סלולר"
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
פטריק דרהי, שזכה במכרז הסלולר של משרד התקשורת, מבטיח להוזיל את תעריפי הסלולר ב-30%-35% ■ "אין תוכנית מיידית של הוט לחלק דיבידנד כדי לממן ההשקעות"
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000638270
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000638270
אני מעדיף לשלם יותר על טלפון נייח לבזק למרות שההצעה של הוט היתה יותר זולה. התנתקתי מהאינטרנט שלהם לפני חודשיים ואני לא לא מעוניין בשום שרות שיש להם להציע ולא משנה מה מחירו. יש לי סיפמטיה רבה למירס, יצא לי בעבודה לעבוד מולם ויש שם אנשים מאוד נחמדים אבל אני לא אתקרב אליהם גם כן בגלל שהם כיום תחת המותג הוט
יש רק בעיה קטנה ,מסתבר שלא סופרים דעות של אנשים כמותך ,כלומר הפורום הזה תמיד ימשיך להסית נגד HOTemilm313 כתב:אני מעדיף לשלם יותר על טלפון נייח לבזק למרות שההצעה של הוט היתה יותר זולה. התנתקתי מהאינטרנט שלהם לפני חודשיים ואני לא לא מעוניין בשום שרות שיש להם להציע ולא משנה מה מחירו. יש לי סיפמטיה רבה למירס, יצא לי בעבודה לעבוד מולם ויש שם אנשים מאוד נחמדים אבל אני לא אתקרב אליהם גם כן בגלל שהם כיום תחת המותג הוט...
אבל את המיליון וחצי משתמשים הם כנראה ישיגו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
oferlaor כתב:חברים, לא נמאס לכם ההתלהמות הזו?...
אני שואל אתכם בשיא התמימות ,אתמול מירס קיבלו רישיון ,כבר מישהו עלה להסית , על מה ,יש איזה נושא אמתי לדון
עליו ,חוץ מהסתה ,הכי מצחיק שהוא חושב שהוא ישפיע על מישהו ,בדיוק להפך .
אגב אני חושב שהמגיב ,מגיב בשם משתמש משני שלו בכדי לא לחשוף את עצמו כמסית גם נגדי .
NEW_WAVE אתה הטרול היחידי כאן. אתה זה שתוקף בצורה אישית אנשים שמעזים להעביר ביקורת על הוט הקדושה שלך.
עופר מאמין שאתה רק משתמש נלהב, אני מצד שני לא מאמין לשום מילה שאתה מוציא מהמקלדת.
יש דרך לנהל דיון, לך אין מושג את עושים את זה. אתה באופן שיטתי ואובססיבי תוקף אנשים שלא מיישרים קו איתך ומצד שני מקדם את הוט בכל הזדמנות שניתנת לך ועוד מעז להאשים פורום שלם בהסתה נגד הוט.
עופר מאמין שאתה רק משתמש נלהב, אני מצד שני לא מאמין לשום מילה שאתה מוציא מהמקלדת.
יש דרך לנהל דיון, לך אין מושג את עושים את זה. אתה באופן שיטתי ואובססיבי תוקף אנשים שלא מיישרים קו איתך ומצד שני מקדם את הוט בכל הזדמנות שניתנת לך ועוד מעז להאשים פורום שלם בהסתה נגד הוט.
אלעד
Elad8 כתב:NEW_WAVE אתה הטרול היחידי כאן. אתה זה שתוקף בצורה אישית אנשים שמעזים להעביר ביקורת על הוט הקדושה שלך.
יש דרך לנהל דיון, לך אין מושג את עושים את זה. אתה באופן שיטתי ואובססיבי תוקף אנשים שלא מיישרים קו איתך ומצד שני מקדם את הוט בכל הזדמנות שניתנת לך ועוד מעז להאשים פורום שלם בהסתה נגד הוט....
אז תסביר לי את ההיגיון בשנאה\הסתה לחברת מירס שרק קיבלה רישיון והיא חברה נפרדת מהוט גם אם תקרא
הוט , תסביר .
אפרופו טרול ,חז"ל על אמרו על ראש..
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 13/04/2011 18:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
NEW_WAVE
זה ממש כבר מתיש. לא יודע אם אתה עובד בהוט, מחזיק מניות שלהם, שותף עסקי לשעבר (או שותף לדירה) של דרהי, או שפשוט אתה ממש מת על החברה כמשתמש תמים אבל זה באמת מתיש. לא כל הודעה שקשורה ליס או להוט מחייבת תגובה רשמית ממך.
זה ממש כבר מתיש. לא יודע אם אתה עובד בהוט, מחזיק מניות שלהם, שותף עסקי לשעבר (או שותף לדירה) של דרהי, או שפשוט אתה ממש מת על החברה כמשתמש תמים אבל זה באמת מתיש. לא כל הודעה שקשורה ליס או להוט מחייבת תגובה רשמית ממך.
משום מה אני רואה את ההודעה שלך ב SD, אה נכון, החברה המצוינת הזאת ממש לא משקיעה ב HD,NEW_WAVE כתב:הוט החברה הכי טובה בישראל ....
למה להשקיע? שוכרים כמה יחצנים, אנשי שיווק ומגיבים בתשלום שיפארו ויהללו את החברה.
זה ממש, אבל ממש יותר זול מלהשקיע בסיבים אופטיים, ממיר מקליט, שירותי IP מתקדמים ועוד.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
למרות שקצת קשה להגיב לעניין בתנאים הקיימים בשרשור, אני מרגיש בדיוק כמו emilm313.emilm313 כתב:אני מעדיף לשלם יותר על טלפון נייח לבזק למרות שההצעה של הוט היתה יותר זולה. התנתקתי מהאינטרנט שלהם לפני חודשיים ואני לא לא מעוניין בשום שרות שיש להם להציע ולא משנה מה מחירו. יש לי סיפמטיה רבה למירס, יצא לי בעבודה לעבוד מולם ויש שם אנשים מאוד נחמדים אבל אני לא אתקרב אליהם גם כן בגלל שהם כיום תחת המותג הוט...
לשם האיזון, אני מרגיש ככה גם לגבי המותג והשירות של אורנג'.
לשתיהן אני מחובר, ומקלל כל רגע את השירות שלהן.
מדהים לאיזה רמה נמוכה אפשר להגיע כשאין תחרות אמיתית, או כשכל המתחרים "חוסכים" על ידי פגיעה באיכות השירות והרגולטור לא מצליח להתערב.
אני אתפרץ ואומר שאני שמתי לב שבאתר יש מעט התייחסות להוט. יש הרבה התייחסות ליס.
בתור האתר המוביל בארץ בתחום הייתי מצפה שיהיו יותר סקירות גם למוצרים\ שרותים של הוט. קראתי על הסיבות (לפחות פעם אחת שזכורה לי), אבל הייתי מאמין ששווה היה להתאמץ.
וכמובן שאינני עובד בהוט (וגם לא במי עדן, וגם לא באקסטרימר).
[עריכה]
שכחתי לציין שאני מחובר ליס.
בתור האתר המוביל בארץ בתחום הייתי מצפה שיהיו יותר סקירות גם למוצרים\ שרותים של הוט. קראתי על הסיבות (לפחות פעם אחת שזכורה לי), אבל הייתי מאמין ששווה היה להתאמץ.
וכמובן שאינני עובד בהוט (וגם לא במי עדן, וגם לא באקסטרימר).
[עריכה]
שכחתי לציין שאני מחובר ליס.