חודש הכל עבד טוב ויפה העברתי סרטים מהמחשב לדיון והכל היה חלק עד עכשיו!.
מהדיון מחובר כבל רשת לראוטר, עד עכשיו המחשב זיהה לי אותו אבל פתאום משום מה הוא לא מזהה.
כיבית את הראוטר הדלקתי מחדש גם לא עוזר. רשמתי באוינודוס אקספלורר 10.0.0.2\\ גם ככה הוא לא מוצא לי אותו.
מהדיון מחובר כבל רשת לראוטר, עד עכשיו המחשב זיהה לי אותו אבל פתאום משום מה הוא לא מזהה.
כיבית את הראוטר הדלקתי מחדש גם לא עוזר. רשמתי באוינודוס אקספלורר 10.0.0.2\\ גם ככה הוא לא מוצא לי אותו.
בדיון הוא רושם לי אינטרנט [מחובר] (....getting)
אז מה עושים?
תודה מראש לעוזרים
...
במצב כזה נראה כי ה DUNE לא מקבל משום מה את כתובת ה IP מהנתב.
עבור על חיבורי הרשת וודא שהכול מחובר ואן עדיין יש בעייה לאחר איתחול ה DUNE והנתב
אז שקול הגדרת כתובת IP ידנית ב DUNE למשל 10.0.0.140 שנמצאת בד"כ מחוץ לטווח של מרחב הכתובות
אותו מחלק הנתב של בזק.
בדיון הוא רושם לי אינטרנט [מחובר] (....getting)
אז מה עושים?
תודה מראש לעוזרים
...
במצב כזה נראה כי ה DUNE לא מקבל משום מה את כתובת ה IP מהנתב.
עבור על חיבורי הרשת וודא שהכול מחובר ואן עדיין יש בעייה לאחר איתחול ה DUNE והנתב
אז שקול הגדרת כתובת IP ידנית ב DUNE למשל 10.0.0.140 שנמצאת בד"כ מחוץ לטווח של מרחב הכתובות
אותו מחלק הנתב של בזק.
...
ניסיתי כמה וכמה פעמיים את מה שאמרתה ועדיין לא עזר. יש לי אווינדוס 7 64bit
עשיתי ריסטרט למחשב ועכשיו המחשב זיהה לי את הדיון,אני ניכנס לתיקיות של הסרטים שבדיון דרך המחשב ומנסה להעביר לשם סרט, הסרט מתחיל לעבור ואחרי איזה 5 דקות הוא מפסיק ורושם network erorr
אין לי את הWindows Live על המחשב. שם הקובץ שניסיתי להעביר היה בעל חמש אותיות, גם התיקייה של הסרט וגם הסרט עצמו,כי אני משאיר רק את השם כדאי שגם אם אני יצליח מתישהו להתקין את הזאפיטי אז שהוא יוריד לי אוטומטית את העטיפות של הסרטים. גם עם הזאפיטי אני מסתבך למרות המדריך המסודר שמישהו בפורום נתן לי.אני מקווה שכל זה הסתדר כבר אני מיואש.
כותבת ip אתה מתכוון? אם כן אז לא. פעם אחת שמתי כתובת ip ידנית רשמתי אותה בווינדוס אקספלורר וזה מצא לי את התיקיות של הדיון אבל שהעברתי סרט אחרי 5 דקות זה ניכשל
עריכה:
עכשיו החזרתי אתזה לאוטומטי ניתקתי הכל מהחשמל גם את המחשב גם את הדיון והדלקתי את הכל מחדש,המחשב זיהה לי את הדיון אני ניכנס לתיקיות מעביר לשם סרט מההמחשב ואחרי איזה 5 דקות זה ניכשל.
מוזרה מאוד הבעייה הזאת חייב להיות לזה פתרון.