התייעצות בקשר לטלוויזיות 50PK550R ו- PS50C550

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
aniroze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39

שליחה

אני מתלבט בין 2 הטלוויזיות האלו :
LG 50PK550R ‏50 ‏אינטש
Samsung PS50C550 ‏50 ‏אינטש

1. רציתי לדעת בוודאות אם ניתן להריץ ב-1 מהן או בשתיהן סרטים וסדרות HDTV (לא חייב FHD), עם תרגום בעברית מה-USB.

2. האם יש טלוויזיות אחרות שיש להן את ה-FEATURE הזה עם ה-USB שאתם ממליצים יותר? כמובן באותו סדר גודל של מחיר... 5000 ש"ח.

אני בעיקר צופה בתכני YES SD וב-HD (לא FULL) שאני מוריד מהאינטרנט.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

אני מניח שאתה מדבר על ניגון סרטי MKV? למיטב הבנתי רק למסכים מסדרה C של סמסונג יש את היכולת הזאת... לפחות בפלזמות (לא בטוח ב 100% אבל יש פה מספיק מומחים שיתקנו אותי במידת הצורך)

ואני די בטוח שאחרי שתקנה מסך FHD אתה תתחיל לראות גם סרטי FHD אחרת לא תממש את יכולות המסך...

yair123456
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

c550 תומכת לי יש כזאת ובנתיים כול מה שנתתי לה לאכול היא אכלה בלי בעיות.
תרגום מובנה ולא מובנה קבצי mkv
הכול רץ חלק.
הבעיה היחידה שיש לה זה סאונד 5.1 היא לא משמיעה טוב אבל אם תחבר לרסיבר אין שום בעיה.

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784

שליחה

ל PK550 אין תמיכה ב MKV.

aniroze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

האם מישהו יודע על בעיה עם אורך חיי הפלאזמות של SAMSUNG? איזשהו גילוי שהם מזייפים את אורך החיים המפורסם בספסיפיקציות של המוצר?

!!!! אני לא מנסה להבהיל אף אחד, אין לי מושג אם זה נכון או לא ואני לא מתחיל פה שמועה. מוכר מסויים אמר לי את זה והוא נשמע לי אמין, אז רציתי לשאול את המומחים... !!!!

בבקשה לענות בלי בלאגן אני כרגע דווקא מאוד רוצה לקנות את ה-SAMSUNG.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

aniroze כתב:האם מישהו יודע על בעיה עם אורך חיי הפלאזמות של SAMSUNG? איזשהו גילוי שהם מזייפים את אורך החיים המפורסם בספסיפיקציות של המוצר?

!!!! אני לא מנסה להבהיל אף אחד, אין לי מושג אם זה נכון או לא ואני לא מתחיל פה שמועה. מוכר מסויים אמר לי את זה והוא נשמע לי אמין, אז רציתי לשאול את המומחים... !!!!

בבקשה לענות בלי בלאגן אני כרגע דווקא מאוד רוצה לקנות את ה-SAMSUNG.
...
אפשר לדעת מי ה"מוכר" הזה?

aniroze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לא נראה לי שמותר לי לפרסם פה חנות וזו גם לא הייתה מטרת השאלה. אם מישהו מהמומחים באתר ראה כתבה/מאמר/ידיעה או כל דבר אחר אשמח אם הוא יוכל לפרסם לינק מתאים. במידה ולא שמעתם על כזה דבר, אשמח לדעת שלדעתכם מה שכתבתי לא נכון ושלפי מה שאתם יודעים אורך חיי הפלאזמות של סאמסונג הוא כמו שרשום בספסיפיקציות של המוצר.

תודה

דג_שתקן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

לאחר חודש וחצי עם ps50c550 המלצה פשוט סוס מרוץ

שליחה

פשוט תענוג
שקטה לא מתחממת רואים מעולה אוכלת הכל mkv עם תרגום בעברית usb כל הסוגים קוראי כרטיסים אפילו סינים
אני מחובר עם הוט ממיר hd =צפיה ב sd טובה מאוד אבל כשאני צופה ב hd עולם אחר פשוט מעולה.

הטלויזיה אצלי בסלון פתוח בויטרינה ענקית צד דרום כלומר שמש חזקה רוב שעות היום=ובעית ההשתקפויות פשוט היסטוריה=תשכחו מזה-הבעיה יותר אינה קימת יותר.

לפני שקניתי את הטלויזיה בדקתי ממש חיים משוער לפי יצרן 60000 שעות-אבל קניתי עם אחריות סמליין 3 שנים
בשביל השקט הנפשי.

המלצתי קנה-לך על בטוח
אל תחפש להיות שפן נסיונות=כולם ממליצים אז ם2000 יהודים בטח לא טועים

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”