התחזית של NAV N GO : "זה לא GPS בלי IGO"
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
איש התקשורת והחזאי דני רופ, המזוהה כמוביל דעת קהל בתחום החפיצים וגולש אצלנו ב HT, נבחר להוביל את קמפיין הפרסום החדש של תוכנת הניווט "IGO".
חברת NAV N GO יוצאת בקמפיין, המוערך ב- 5 מיליון ₪, באמצעות משרד הפרסום GPS, אשר יעלה ב-14 באפריל, לחיזוק המותג IGO ויכלול מודעות בעיתונות, באינטרנט, בתשדירי רדיו ובשילוט חוצות בכל רחבי הארץ. כותרת הקמפיין תהיה: " זה לא GPS בלי IGO" והוא יפנה לצרכנים במטרה לעודד שימוש במוצרי החברה.
דודי וירניק, נשיא חברת NAV N GO: "בחרנו להשיק את התוכנה באמצעות קמפיין פרסום ייחודי בכיכובו של דני רופ, אשר מכיר את החברה ומוצריה עוד משלב הקמתה. רופ נבחר כפרזנטור לאחר חיפוש ארוך ומורכב, הודות להתאמתו האופטימאלית לערכי המותג - חדשנות, אמינות ועדכניות. דני נתפס כדמות חדשנית ומכיר היטב את עולם הניווט והגאדג'טים. אנו מאמינים כי קמפיין פרסום בכיכובו, יוביל לחיזוק המותג בישראל".
אולי עכשיו בזכות דני רופ נקבל הודעה ממכשיר הניווט "בצאתך מהאוטו - קח מטריה".
חברת NAV N GO יוצאת בקמפיין, המוערך ב- 5 מיליון ₪, באמצעות משרד הפרסום GPS, אשר יעלה ב-14 באפריל, לחיזוק המותג IGO ויכלול מודעות בעיתונות, באינטרנט, בתשדירי רדיו ובשילוט חוצות בכל רחבי הארץ. כותרת הקמפיין תהיה: " זה לא GPS בלי IGO" והוא יפנה לצרכנים במטרה לעודד שימוש במוצרי החברה.
דודי וירניק, נשיא חברת NAV N GO: "בחרנו להשיק את התוכנה באמצעות קמפיין פרסום ייחודי בכיכובו של דני רופ, אשר מכיר את החברה ומוצריה עוד משלב הקמתה. רופ נבחר כפרזנטור לאחר חיפוש ארוך ומורכב, הודות להתאמתו האופטימאלית לערכי המותג - חדשנות, אמינות ועדכניות. דני נתפס כדמות חדשנית ומכיר היטב את עולם הניווט והגאדג'טים. אנו מאמינים כי קמפיין פרסום בכיכובו, יוביל לחיזוק המותג בישראל".
אולי עכשיו בזכות דני רופ נקבל הודעה ממכשיר הניווט "בצאתך מהאוטו - קח מטריה".
-
- " זה לא GPS בלי IGO"
צבי וורובל
יש ברשותי מכשיר ניווט עם MIO MAP וIGO 8 המפות של IGO הם 1.2011
ושל הMIO אם אני לא טועה 10.2010
ובMIO המפה יותר מעודכנת
אבל אני משתמש רק ב IGO בגלל נוחות השימוש
ושל הMIO אם אני לא טועה 10.2010
ובMIO המפה יותר מעודכנת
אבל אני משתמש רק ב IGO בגלל נוחות השימוש
נערך לאחרונה על ידי vic1234 ב 12/04/2011 22:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא הגיוני שיש לך מפות של אוקטובר 2011 , אנחנו רק באפריל עכשיוvic1234 כתב:יש ברשותי מכשיר ניווט עם MIO MAP וIGO 8 המפות של IGO הם 1.2011
ושל הMIO אם אני לא טועה 10.2011
ובMIO המפה יותר מעודכנת
אבל אני משתמש רק ב IGO בגלל נוחות השימוש...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
10.2010 טעות בהקלדהIamEzio כתב:לא הגיוני שיש לך מפות של אוקטובר 2011 , אנחנו רק באפריל עכשיוvic1234 כתב:יש ברשותי מכשיר ניווט עם MIO MAP וIGO 8 המפות של IGO הם 1.2011
ושל הMIO אם אני לא טועה 10.2011
ובMIO המפה יותר מעודכנת
אבל אני משתמש רק ב IGO בגלל נוחות השימוש......
אבל בכל זאת המפה של MIO יותר מעודכנת
יצאו 3 מפות שונות של ינואר 2011:
1. 110124 - מפה ללא שילוט וצמתים.
2. 110125 - מפה עם שילוט וצמתים אך עם באג שהתוכנה קופאת באזור תל אביב.
3. 110209 - מפה מתוקנת ללא הבאג עם שילוט וצמתים.
שימו לב מה יש לכם.
1. 110124 - מפה ללא שילוט וצמתים.
2. 110125 - מפה עם שילוט וצמתים אך עם באג שהתוכנה קופאת באזור תל אביב.
3. 110209 - מפה מתוקנת ללא הבאג עם שילוט וצמתים.
שימו לב מה יש לכם.
דוקא לא עוסק בתחום